Plecak (ankieta)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Plecak (ankieta)
Plusy
-legitymacja sie nie pognie
-napewno sie nie zgubi kasy
-można włożyc kanapki
Minusy
-zabawa w tłumie ,z plecakiem na plecach może być męcząca
Więc jak wy bierzecie plecak czy nie ,tak wogóle to jak nie bierzecie to gdzie dacie kanapli,kase ,legitymacje
-legitymacja sie nie pognie
-napewno sie nie zgubi kasy
-można włożyc kanapki
Minusy
-zabawa w tłumie ,z plecakiem na plecach może być męcząca
Więc jak wy bierzecie plecak czy nie ,tak wogóle to jak nie bierzecie to gdzie dacie kanapli,kase ,legitymacje
Re: Plecak (ankieta)
Legitymacyję to w oprawki i w kieszeń od bojówek. Tamże kanapki. A co do pieniędzy, to powiem tak. Po prostu problem gdzie je włożyć pojawia się dopiero gdy zostanie zaimplikowany przez istnienie waluty. Chyba jedynym obciążeniem w moim wypadku będą używane banknoty o nominałach 1 i 2 zł.
Plecaka/plecaku nie biorę, jeszcze bym zgubił
Plecaka/plecaku nie biorę, jeszcze bym zgubił
reaktywacja
kurde przecież w tym tłumie napewno mi coś wypadnie z kieszeni i co potem
-
Deleted User 1309
Nie mam spodni z 1000 kieszeni wiec w moim przypadku plecak jest raczej niezbędny 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ja jadę autem więc mam klimacik, sofcik, lajcik 
PAMIĘTJCIE:
Kieszonkwcy lubią tłok i wasze pieniądze
PAMIĘTJCIE:
Kieszonkwcy lubią tłok i wasze pieniądze
Ja jestem zdania , że porządne bojówki pomieszczą tyle co plecak
(za swoje dałem 220zł), więc na koncert bojówki i gitara gra (jeżeli mówię o byciu na płycie - jeżeli na sektorze to bym wziął plecak) 
Ja nie biorę plecaka. Wszystko się pomieści w kieszeniach 
ja nie biore plecaka na plyte bo .. mam przykre doswiadczenia z tym zwiazane
ale zostawiam go na dworcu w przechowalni bagazu...
dobra ,zdecydowałem nie biore plecaka ,legitymacje dam do dużej kieszeni w katanie ,pieniądze też do kilku miejsc no i te kanapki to sie szybko zje więc nie będzie problemu
Nie bierz katany (rozumiem, że skórę chcesz wziąć). No chyba, że masz saune w domu i przy 90 st. C wytrzymujesz 12 godzin. Przecież się zagotujesz człowieku
Jak w nocy ma być 24 stopnie to i tak będzie cieplutko.
reaktywacja
Słuszna decyzjaRycerzHeavyMetalu pisze:dobra ,zdecydowałem nie biore plecaka ,legitymacje dam do dużej kieszeni w katanie ,pieniądze też do kilku miejsc no i te kanapki to sie szybko zje więc nie będzie problemu
Biorę plecak, nie ma innej możliwości. Moja dobra koleżanka będzie z nim na płycie...
Więc nie ma problemu.
mam katane dzinsową ,skóry nie posiadam ,jak człowiek jest w katanie i koszulce nie jest tak ciepło strasznie ,poza tym nie będe o tym myslał 
Zaczniesz mysleć jak się zaczniesz gotować!RycerzHeavyMetalu pisze:mam katane dzinsową ,skóry nie posiadam ,jak człowiek jest w katanie i koszulce nie jest tak ciepło strasznie ,poza tym nie będe o tym myslał
A my jak zaczniemy cię czuć
ja kanapek na plyte nie biorę, najwyżej zjem jakąś kielbaskę:)
hmm no ja wlasnie sie zastanawiam nad plecakiem, nie tyle idzie mi o dokumenty & stuff bo to bede mial przy sobie, raczej wpakowalbym do plecaka jakas bluze ew. dresik (:)) coby wieczorem nie zmarznac ;] a jak juz wezme plecak to raczej nie bede go targal na plyte ze soba tylko zostawie w depozycie
a wlasnie wiadomo cos o zarciu na stadionie ? bedzie mozna cos kupic ? bo kanapki po paru godzinkach spedzonych na plycie nie beda wygladaly zachecajaco ...
a wlasnie wiadomo cos o zarciu na stadionie ? bedzie mozna cos kupic ? bo kanapki po paru godzinkach spedzonych na plycie nie beda wygladaly zachecajaco ...
Ja biore plecak bo ide na sektor więc nie mam takiego problemu 
uwierz mi ze takie trzy kanapki to potrafią zdziałaś dużo,tylko muszą być w miare duże ,i takie wiesz przyzwoite, najlepiej bułkikobi pisze:
a na koncercie to pewnie będą chipsy a tym to sie nie najesz
ok wiem ze potrafia zdzialac duzo tylko ze po tych paru godzinach to one beda zmiazdzone i ogolnie zmasakrowane, dlaetgo beda srednio zachecajace
no ale w sumie to nie jest wielki problem, jade posluchac muzyki a nie sie nazrec 
Napewno będą jakieś kielbasy z grilla.