okładka do DEATH ON THE ROAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
okładka do DEATH ON THE ROAD
na oficjalnej widnieje juz okładka do najnowszego CD/DVD DEATH ON THE ROAD ......mnie osobiście sie nie podoba, a maszkaron(!!!!) na dyliżansie do eddiego nie podobny w ogóle, łeeeeeee jeśłi chodzi o okładki to IM jest na równi pochyłej, no ale nie okładaka świadczy o albumie do końca, tylko jego zawartość
wypowiadajcie sie co sadzicie na temat najnowszego "dzieła" na okładce IM
wypowiadajcie sie co sadzicie na temat najnowszego "dzieła" na okładce IM
Re: okładka do DEATH ON THE ROAD
prawdziwego eda faktycznie chyba rozpaćkano na X-Factor..... był w kawałkach ale zawsze ED , a to jakies maszkarony nie wiadomo jakie...ju z ten z Virtual XI był bardzijhe podobny do Golluma z Władców Pierścieni niż do Edka, Brak Martina Bircha jest odczuwalny jesłi chodzi o produkcję a o okładki Dereka Riggsa, mam nadzieje ze muza obroni sie sama, szczególnie ta nowa na którą wszyscy czekają wraz z nowym albumem
Ostatnio zmieniony czw cze 23, 2005 9:21 pm przez maciejho, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wojtas_im
Tej, a może to jest syn Eddie'ego (przeczytajcie napis)
??
A wracając do samej okładki, to - moim zdaniem - jest lepsza niż ta z "Dance Of Death", ale i tak jakoś niespecjalnie przypadła mi do gustu...
Ponieważ jednal sam lepszej bym nie wymyślił, to już nic więcej na jej temat nie napiszę 
A wracając do samej okładki, to - moim zdaniem - jest lepsza niż ta z "Dance Of Death", ale i tak jakoś niespecjalnie przypadła mi do gustu...
Ostatnio zmieniony czw cze 23, 2005 9:25 pm przez wojtas_im, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawe z kim Ed miałby mieć tego syna
ajesli juz nie widać podobieństwa z tatusiem
moze taki brzydki po mamie
Wydaje mi się, że to nie miał być Eddie tylko tytułowa smierć (Death On The Road). Dla mnie okładka jest całkiem całkiem i dobrze oddaje klimat tytułowi.
Jeżeli rzeczywiście to miał być Eddie to grafik trochę odbiegł od pierwowzoru. Może IM chcieli zmienić trochę jego wygląd?! W końcu porównajcie sobie Edka z pierwszej okładki z resztą. Ed ciągle przechodził zmiany...
Jeżeli rzeczywiście to miał być Eddie to grafik trochę odbiegł od pierwowzoru. Może IM chcieli zmienić trochę jego wygląd?! W końcu porównajcie sobie Edka z pierwszej okładki z resztą. Ed ciągle przechodził zmiany...
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Zupełnie nie podobny. Normalnie bym kolesia nie poznał, tak dziwacznie wygląda. Ale chyba rzeczywiście nie może dojśc od siebie po tym co mu zrobili na X Factor. Pamiętacie jaki był niemarwy na koncercie? Tylko współczuć biedakowi...
-
wojtas_im
Z Charlottemaciejho pisze:ciekawe z kim Ed miałby mieć tego syna
Tak samo jak okładka DoD, ta też mnie nie zachwyca. Moim zdaniem za mało w niej Eddiego, a za bardzo skupion się na całej otoczce. Poza tym to jelito wystające zza płaszcza wygląda śmiesznie, ale w złym słowa tego znaczeniu 
wojtas_im pisze:Z Charlottemaciejho pisze:ciekawe z kim Ed miałby mieć tego syna![]()
??
taki brzydal to tylko z Margaret Tatcher mówgł wyjść
Faktem jest, że na powozie jest napis "Edward`s Son Undert" i resztę zasłania koń ;]... Nie wiem co było napisane na angielskich w zamierzchłych czasach ale pewnie to do tego nawiązuje...
Sama postać to albo nie Eddie, albo jakaś marna imitacja ;p
Jelita wylatujące z niego i na kosie to w ogóle jakaś totalna pomyłka...
A żebra... żebra wyglądają jakby były pajęczynami pokryte ;]
No i ta krew na ostrzu kosy... taka sobie
Dalej... konie... wyglądają jakby się chciały rozbiec w dwie strony, albo ten z prawej [naszej prawej, nie postaci ;)] zaraz zrobi naprawdę szybki obrót w prawo [jego prawo! :D]
Tło... górna połowa mogłaby wyglądać bardziej jak dolna, to znaczy tak, jakby się z niej ten powóz wyłaniał
Oko w środkowej czaszce jest niezłe ;]
Poza tym to reszta elementów jest okej.
Czyli podsumowując - taka sobie ta grafika.
Sama postać to albo nie Eddie, albo jakaś marna imitacja ;p
Jelita wylatujące z niego i na kosie to w ogóle jakaś totalna pomyłka...
A żebra... żebra wyglądają jakby były pajęczynami pokryte ;]
No i ta krew na ostrzu kosy... taka sobie
Dalej... konie... wyglądają jakby się chciały rozbiec w dwie strony, albo ten z prawej [naszej prawej, nie postaci ;)] zaraz zrobi naprawdę szybki obrót w prawo [jego prawo! :D]
Tło... górna połowa mogłaby wyglądać bardziej jak dolna, to znaczy tak, jakby się z niej ten powóz wyłaniał
Oko w środkowej czaszce jest niezłe ;]
Poza tym to reszta elementów jest okej.
Czyli podsumowując - taka sobie ta grafika.
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

Hmm... Nigdzie nie jest napisane, że tak ma wyglądać okładka 
A mnie tam sie nawet podoba. Oczywiscie jezeli Edek mialby miec potomka to tylko z Charlotka:)
IM ostatnimi czasy nie wysilało sie jeśli chodzi o okładki..... a co do DOD to na długo przed wydaniem płyty znaliśmy "artwork" który dodatkowo został spaprany przez jakies postacie 3D, wiec pewnie i w tej kwestii niewiele sie zmieni.....śmierdzi westernem ta okładkaŁukasz Bąk pisze:Hmm... Nigdzie nie jest napisane, że tak ma wyglądać okładka
-
wojtas_im
Undertaker, czyli przedsiębiorca pogrzebowyMisieck pisze:Faktem jest, że na powozie jest napis "Edward`s Son Undert" i resztę zasłania koń ;]...
mi sie strasznie podoba ten obrazek 
hmm...jak na 1 rzut oka tragiczny nie jest...ale licze, ze to bedzie cos lepszego 
Jak dla mnie to całkiem niezłe, po totalnej porażce okładki DOD, ta i tak robi niezłe wrażenie. :beer
powiem tak, sam pomysł jest niezły, ale możnaby poprawić trochę całość, gdyby go dopieścić byłaby całkiem fajna okładka 
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

W sumie tak. Ale nigdy nic nie wiadomo... Jak nie zobaczę podpisu, iz jest to oficjalna okładka, to nie będę wierzył:)maciejho pisze:IM ostatnimi czasy nie wysilało sie jeśli chodzi o okładki..... a co do DOD to na długo przed wydaniem płyty znaliśmy "artwork" który dodatkowo został spaprany przez jakies postacie 3D, wiec pewnie i w tej kwestii niewiele sie zmieni.....śmierdzi westernem ta okładkaŁukasz Bąk pisze:Hmm... Nigdzie nie jest napisane, że tak ma wyglądać okładka