Ja oddaje głos na ZKC, dlatego, ze spedzilem przy niej chyba najwiecej czasu. Wybor mieszy Satanica, Thelema, Zośką i Demigod naprawde trudny i torche losowy
Najlepszy Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ropuch
Najlepszy Behemoth
Głosujemy na najlepszy album Behemoth
Wolicie stare czy nowe wcielenie Pomorzan ?
Ja oddaje głos na ZKC, dlatego, ze spedzilem przy niej chyba najwiecej czasu. Wybor mieszy Satanica, Thelema, Zośką i Demigod naprawde trudny i torche losowy
Ostatnio zmieniony wt sty 10, 2006 9:34 pm przez ropuch, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Najlepszy Behemoth
Gdzie Demigod?
-
ropuch
jest jest....przez przypadek za wczas kliknalem 'wyslij'Yaaqb pisze:Gdzie Demigod?
zośka...za ten sam powód , co Ropuch :beer
Demigod. bo jak słucham to mnie zabija. moc to ma jak mało które wydawnictwo. płyta wyrywa flaki, rzuca mózg o ścianę i łamie kości. w ogóle jedna z lepszych płyt ostatnich czasów jak dla mnie.
-
ropuch
komentarz bardzo dobrze oddaje to, co dzieje sie na tej plycie. tylko wkur.iaja mnie te nalozone na siebie wokale, ale jakos sie juz przyzwyczailem :]Kea pisze:Demigod. bo jak słucham to mnie zabija. moc to ma jak mało które wydawnictwo. płyta wyrywa flaki, rzuca mózg o ścianę i łamie kości. w ogóle jedna z lepszych płyt ostatnich czasów jak dla mnie.
Zos Kia Cultus...za to samo co ropuch i S1MON 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Demigod. Bo jest tam Conquer all, dla takich tróó power metali 
-
Deleted User 1309
Demigod jest cholernie dobrym albumem . Ale ja postawie na kvltowe(heh) klimaty , ktore sa technicznie napewno gorsze niz Demigod, ale maja to cos .
Mój wybor to Grom .
Mój wybor to Grom .
-
ropuch
jakbym mial jeszcze ze 2 glodsy to oddalbym je na Satanice i Theleme, cholernie dobre albumy
az zal dupe sciska ze mozna oddac tylko 1 glos 
Zgadzam się z panią. Brzmienie jest porażające. Mnie tak jak ropucha nie wkurzają/ły te wokale, ale również ciężki wybór między 4 ostatnimi płytami. U mnie ZKC i Thelema są na drugim miejscu. Bądźmy z nich dumni. Panowie nagrywają coraz lepsze plyty, są coraz dojrzalsi muzycznie i znajdują się w światowej czołówce. Razem z Vaderem jedyny Polski export z którego możemy byc naprawdę w pełni zadowoleni.Kea pisze:Demigod. bo jak słucham to mnie zabija. moc to ma jak mało które wydawnictwo. płyta wyrywa flaki, rzuca mózg o ścianę i łamie kości. w ogóle jedna z lepszych płyt ostatnich czasów jak dla mnie.
a ja dam głos na satnicę mimo.. że zos kia cvltvs najlepsza
niech ma se ten głos.. devade ov therion i spółka załuguje też na punkcik
swoją drogą.. dvd z krakowa.. widziane? teksty nergala i ogólnie gadki między wałkami to rotfl jakich mało
edit:
cholera.. nacisnąłem w zos kia cvtvs .. .. . no trudno
niech ma se ten głos.. devade ov therion i spółka załuguje też na punkcik
swoją drogą.. dvd z krakowa.. widziane? teksty nergala i ogólnie gadki między wałkami to rotfl jakich mało
edit:
cholera.. nacisnąłem w zos kia cvtvs .. .. . no trudno
-
ropuch
niesamowity klimat ma ta plytka. jedyny w swoim rodzaju antyczno/mistyczny, hehe, zajebioza....zaraz zaczne po kolei wymieniac 4 ostatnie plyty Behcia i mowic ze kazda to moja ulubiona jak Urabński o kazdej parze w Tańcu z gwiazdamiKorzeń pisze:Thelema są na drugim miejscu
ano widzianeMiKi pisze:woją drogą.. dvd z krakowa.. widziane? teksty nergala i ogólnie gadki między wałkami to rotfl jakich mało
Tak tak. Ten klimacik Thelemy. Taki zimny i okrutny
Beszek rządzi 
dla mnie satanica- taki behemoth na rozrdożu 
właśnie.. na cholere oni sie malują? nie grają przecież takiego złego blacku.. ambitną muzyke wręcz a to im fanów odbieraropuch pisze: co do tego aspektu to wizerunku zespolu
-
ropuch
tak samo moznaby zapytac po jaka cholere Hate gra w makijażach.....tak uwazaja ze jest dobre i tyle
zreszta jestem do tego przyzywczajony i jakbym teraz zoabczyl Behcia bez makijaży to dziwnie by to dla mnie wygladalo.
Zos Kia Cultus :solo Cóż przy okazji wydania tego albumu zacząłem na dobre słuchac Behemtoh'a więc głosik na niego.
Uwielbiam ich wczesne klimaty. "And the forsts dream eternally" kopie ryj, "Sventevith" to bez wątpienia moja ulubiona płyta, słuchałem jej 100000000 razy częściej niż innych. "Pandemonic", "Satanica" są świetne, "Thelema6" genialna, "Zośka" to stratosfera, ale bez wątpienia najlepszy (bo nie ulubiony) jest "Demigod"
Na "Demigod" jest ekstrema, jest technika, jest produkcja, jest klimat, są teksty, jest cała oprawa i w dodatku jeśli ktoś nie przekonał się do materiału z płyty może pójść zostać zjedzonym na koncercie. "Demigod" to najlepszy album pomorzan...
Jak zauważyliście nie wspomniałem o "Gromie", wam też nie radzę
Na "Demigod" jest ekstrema, jest technika, jest produkcja, jest klimat, są teksty, jest cała oprawa i w dodatku jeśli ktoś nie przekonał się do materiału z płyty może pójść zostać zjedzonym na koncercie. "Demigod" to najlepszy album pomorzan...
Jak zauważyliście nie wspomniałem o "Gromie", wam też nie radzę
reaktywacja
-
Deleted User 1309
To niby klimatem grom tak strasznie odstaje od Sventevitha ? eee nie sadze .Jak zauważyliście nie wspomniałem o "Gromie", wam też nie radzę