Czy chcesz uczestniczyć w akcji związaną z urodzinami Steva?

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Czy chcesz uczestniczyć w tej akcji

Tak
29
47%
Nie
33
53%

Liczba głosów: 62

Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Czy chcesz uczestniczyć w akcji związaną z urodzinami Steva?

Post autor: Nomad »

Ten temat ma służyć sprawdzeniu tego ile osób chce uczestniczyć w akcji związanej z urodzinami Steva Harrisa
Ostatnio zmieniony ndz mar 05, 2006 5:19 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 2 razy.
Paolo
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Czy chcesz uczestniczyć w akcji związaną z urodzinami Steva?

Post autor: Paolo »

Wiesz, niezbyt mile tez bylo wywalenie tematu "steve harris" zamiast przeniesienia go do roznych...

Tak czy siak przepraszam, bo to moja wina.
<ONS3
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Chciałbym by w szczególny dzień 12 marca 2006 r.jakim są jubileuoszowe 50 urodziny ,założyciela Iron Maiden ,wspaniałego człowieka ,który od 30 lat , buduje potęga tego zespołu, Steva Harrisa .Polscy fani zrobiliby specjalną akcję, żeby każdy fan Iron Maiden w Polsce wpisał życzenia, trzeba by było zrobić jakąś specjalną księge, w której by to wszystko zebrało,narazie zyczenia byłyby pisane tu ,a potem by sie to wszystko wkleiło. Fani ,którzy nie są zarejestrowali mogli by życzenia pisać na swoich stronach internetowych, albo innych środkach przekazu,księgach gości róznych stron o Maiden albo poprostu zarejestrować sie tu by wszystko było w jednym miejscu. Potem to wszystko skopiowało by sie do jakiejś księgi, która byłaby w takim samym formacie ja petycja o koncert w Chorzowie.
Życzenia byłyby pisane od dnia 12 marca ,przez następny tydzień.
Potem to wszystko można by było wysłać na mail oficjalnej strony i byłaby szansa by Ironi o tym sie dowiedzieli i zobaczyli jak bardzo kochają ich Polscy fani. Jeszcze lepszym pomysłem byłoby spisanie takiej księgi i wręczenie jej Stevovi podczas koncertu w Polsce.
Ktoś sie złośliwie spyta po co to wszystko? Odpowiadam , by podziękować Stevovi ,za to wszystko co zrobił ,a zrobił tak wiele ,że nie sposób tutaj tego pisać. Ale życzenia można napisać....
Dobrze by było nadać akcji rozgłos, więc rozsyłajcie te info na rózne Polskie strony o Maiden, w formie łańcuszków na gg, z podanym linkiem na adres tematu na tym forum i mówcie znajomym.

Up to Iron's
Ostatnio zmieniony ndz mar 05, 2006 11:16 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Dobra wkleiłem to wszystko tu, tamten temat można kasować..
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

hahahahaha :lol: :lol: :lol: o boziu boziu! dawno się tak nie usmialem...
" największego z największych,założyciela Iron Maiden ,wspaniałego, niepowtarzalnego Steva Harrisa" normalnie cytat roku! mi się wydaje, że stawiasz go na równi z Bogiem :wink: a nawet wyżej hehehe.

jak dla mnie cała ta "akcja" to jeden, mega wielki LOL :lol: urodziny urodzinami, ale wiesz.... spisanie księgi !!?? bez przesady :roll:
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

Nie chce mi się już kopać leżącego i nie będę robił kolejnego wykładu, bo nie zaatakuje banda moherowych sanktuarian.
Jednak jestem pełnoprawnym póki co użytkownikiem tego forum i pytanie jest skierowane także do mnie. Toteż niewylewnie odpowiem - nie.
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

nie :twisted:
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

a ja powiem - tak.czemu nie
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: paniron »

bo nie
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: jesper »

... jestem za a nawet przeciw ... głosowałem na NIE :twisted:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

taak. zróbmy to.. będzie mu gupio na pewno.. że w polsce teraz nie zagrają. ale będzie miał czerwoną twarz na trasie całej i na sesji zdjęciowej do promocji płyty
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

MiKi pisze:taak. zróbmy to.. będzie mu gupio na pewno.. że w polsce teraz nie zagrają. ale będzie miał czerwoną twarz na trasie całej i na sesji zdjęciowej do promocji płyty
Przekonałeś mnie. Zróbmy to :D
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Pewnie , ze sie wpisze .Az tak wiele to nie kosztuje i plamy na honorze mi to nie przyniesie . Chociaz widze ze dla duzej liczby osob to jest wysiłek ponad mozliwosci o honorze juz nie wspomne .
największego z największych,założyciela Iron Maiden ,wspaniałego, niepowtarzalnego Steva Harrisa
TB ale zluzuj troszeczke :shock: ....
Awatar użytkownika
Iron Marcin
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Marcin »

Ja tez glosuje na tak. Chociaz oczywiscie licze na to ze beda na koncercie w Polsce i wlasnie tu bedzie mogl odebrac ta ksiege.
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

ja też jestem za :D co mi tam, najwyżej nie wypali
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Mareq555 pisze: Chociaz widze ze dla duzej liczby osob to jest wysiłek ponad mozliwosci o honorze juz nie wspomne .
Właśnie... czy sam pomysł jak beznadziejnie głupi? Nie. Więc gdzie tkwi niechęc forumowiczów?W osobie TB. Fakt, jak zwykle to trochę fanatyzmem lekko podszyte :wink: ale sam pomysł jest niezły. Ale ludzie odmawiają nawet głupiego wpisania paru życzeń, chcociaż jak powstał bliźniaczy temat o urodzinach Adriana ludzie się chętnie wpisywali i nikt nie robił z tego żadnych ceregieli. Co Wam szkodzi?
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

bo co zrobi Thunder jest złe :wink:
Awatar użytkownika
Iznogoud
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iznogoud »

Tak,bo pomysl nie jest zly,prawdopodobnie nie wypali,ale nie jest zly,wiec mozna sprobowac :wink:
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

syzygy pisze:Właśnie... czy sam pomysł jak beznadziejnie głupi? Nie. Więc gdzie tkwi niechęc forumowiczów?W osobie TB. Fakt, jak zwykle to trochę fanatyzmem lekko podszyte Wink ale sam pomysł jest niezły. Ale ludzie odmawiają nawet głupiego wpisania paru życzeń, chcociaż jak powstał bliźniaczy temat o urodzinach Adriana ludzie się chętnie wpisywali i nikt nie robił z tego żadnych ceregieli. Co Wam szkodzi?
NIe chodzi o niechęć ani nic takiego. Tez podpisze sie na życzeniach ale nie chce, żeby byl to jakiś manifest o koncert w Polsce. Po pierwsze Steve nie ma na to wpływu, a po drugie wyglądąłoby to jak krzyczenie "Fear of the Dark" w Chorzowie.
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

vBrand pisze:NIe chodzi o niechęć ani nic takiego. Tez podpisze sie na życzeniach ale nie chce, żeby byl to jakiś manifest o koncert w Polsce. Po pierwsze Steve nie ma na to wpływu, a po drugie wyglądąłoby to jak krzyczenie "Fear of the Dark" w Chorzowie.
Heh ja nigdzie wyczytałem, że to ma na coś takiego wyglądać a Thunder przecież święcie wierzy w miłość IM do Polski i nawet rzucił gdzieś tam propozycję, żeby dać to właśnie na koncercie :wink:
ODPOWIEDZ