Dlaczego takie logo??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dlaczego takie logo??
Witam!bardzo mnie ciekawi dlaczego Ajroni "ugrzecznili"swoje logo?Może ktoś wie?moim zdaniem bez tych ogonków wyglada gorzej,co Wy o
tym myslicie?W sumie mało istotne pytanie bo to na muzyke nie ma wpływu ale jak ktos wie niech mi odpowie
tym myslicie?W sumie mało istotne pytanie bo to na muzyke nie ma wpływu ale jak ktos wie niech mi odpowie
Re: Dlaczego takie logo??
Bo są starzy i muszą być grzeczni i że mają gdzieś stare logo.Drut pisze:dlaczego Ajroni "ugrzecznili"swoje logo?
Myśle że dla nich to bez różnicy
Ma to jakies wieksze znaczenie?
widzę, że jednak ten temat nie skutkuje w mlodych gniewnych, że nie skomentuje bardziej.
a na twoje pytanie mam świetną odpowiedź, sprawdza się zawsze, ja wiem więc odpowiem:
BO TAK
a na twoje pytanie mam świetną odpowiedź, sprawdza się zawsze, ja wiem więc odpowiem:
BO TAK
Faktycznie. Stali sie mniej hardkorowi :rocx
bo w zupie była zasłona
co się stao?
co się stao?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Huh, FAQ.
A w temacie: nie wiem
A w temacie: nie wiem
-
Deleted User 804
Poprzednie logo było ostre ale jak wszystkie rzeczy ostre się tępią to i to się stępiło więc dlatego jest takie a nie inne. Za pare lat jeszcze mniejsze będzie 
- likipiki
- -#Lord of the flies

za parę lat to times new romanem logo napiszą;p
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- Wakterstein
- -#Trooper

Jak ugrzecznili? Nic nie wiem.
JEżeli zgłosisz im to to Oni żeby Ci zrobić na złośc będą mieli logo taką czcionką jak ma Nightwish 
To ich czcionka jest zla?
Tak, powinien być szeryfowy Comic Sans.Qba666 pisze:To ich czcionka jest zla?
napisalem sam ze pytanie malo istotne wiec jak ktos niechcial to niemusial odpowiadac szczegolnie chamsko,a jezeli ktos kocha kapele to kazda zmiana nawet najmniejsza powinna choc troche zastanawiac co nie????jezeli kogos ten temat zdenerwowal mogl go ominac albo usunac jakos...
-
Deleted User 804
Nie no ciężko jest odpowiedziec na to pytanie. Może dlatego to zrobili by miec więcej miejsca na okładce zwłaszcza zę na virtualu m by się Edkowi w łeb wbijało a dalej już zostali przy ściętym logo by nie podkreślać ze tamta płyta jest inna i gorsza nawet w ich opini. Takie naciągane tłumaczenie ale od virtuala zmiejszyli logo
-
obserwator
- -#Long distance runner

dla mnie to mało znacząca zmiana, z ogonkami czy bez...i tak jest takie samo, gorzej z muzyką....
mtszły
-
Filik10
- -#Clairvoyant

W sumie to wygląda gorzej, ale można się przyzwyczaić, szczerze mówiąc na początku zmiany na nowszych płytach nie widze, dopiero jak się przyjrze.
Wiadomo ,że ta mniej grzeczna wersja jest lepsza ale cóż.... nie mamy na to wpływu
Razem z przyjsciem Blaze'a do zespolu Maiden postanowili cos zmienic aby wyroznic nowy zespol od tego z Brucem. Dlatego postanowili zmienic tez czcionke. Od 95 roku tak im juz zostalo do terazDrut pisze:Witam!bardzo mnie ciekawi dlaczego Ajroni "ugrzecznili"swoje logo?Może ktoś wie?moim zdaniem bez tych ogonków wyglada gorzej,co Wy o