Dickinson ratownik :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dickinson ratownik :)
nie wiem czy było (a nie chce mmi się przeszukiwać forum) ale Bruce uratował swoich rodaków z Bejrutu. przewiózł ich swoim samolotem na wyspy. co prawda nie ryzykował lotu do samego Bejrutu tylko odebrał ich z Cypru ale zawsze. faajny kolo
:)
Re: Dickinson ratownik :)
gdzieś już było, ale też właśnie chciałem znaleźć tego linka i go nigdzie nie widzę 
http://uk.news.yahoo.com/21072006/364/d ... cuees.html jest tez na oficjalnej (naszej
)
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

to on ma swoj wlasny prywatny samolocik?adam IM pisze:przewiózł ich swoim samolotem na wyspy
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
A ile to było dla niego kupić prywatny samolot?k_r_z_y_s_i_e_k pisze:to on ma swoj wlasny prywatny samolocik? Wink nie wiedzialem...
Fajnie ze strony Bruce`a. Pokazuje, że nie ma wszystkiego w dupie i nie zawładnęła nim kasa, jak to się stało z niektórymi artystami.
a ty się z choinki urwałeśk_r_z_y_s_i_e_k pisze:to on ma swoj wlasny prywatny samolocik?adam IM pisze:przewiózł ich swoim samolotem na wyspynie wiedzialem...
ma i to Beoinga 757. już nawet fanów wielokrotnie woził nim na koncerty
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To nie jest jego prywatny samolot. Bruce lata jako pilot Boeingow 757-200 dla brytyjskich czarterowych linii lotniczych Astraeus. Co do prywatnych samolotow to mial kiedys Pippera, a potem Cessne, a obecnie chce z kilkoma osobami kupic zabytkowy jugoslowianski samolot wojskowy. 
Wiele nie ryzykował, zrobił właściwie normalny lot, z tym że pasazerów miał interesujących.
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

HA!WICKER MAN pisze:To nie jest jego prywatny samolot
wiedzialem ze latal z fanami na koncerty, ale nie myslalem ze swoim samolotem (i mialem racje... ja to jednak jestem)
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
To oni mięli interesującego pilota.Piwowarus pisze:z tym że pasazerów miał interesujących.
Ale dziennikarzy zapewne bardziej interesowało co słychać w Bejrucie niż co pilot sądzi o wietrze który wiał podczas podchodzenia do lądowaniaM@ti pisze:To oni mięli interesującego pilota. Cool
Bo może żaden z dziennikarzy nie wiedział kim jest pilot?Piwowarus pisze:Ale dziennikarzy zapewne bardziej interesowało co słychać w Bejrucie niż co pilot sądzi o wietrze który wiał podczas podchodzenia do lądowania
Ciekawe czy w tym jugosławiańskim zabytkowym samolocie zamontuje sobie prysznic 
przyznaj się, po ile robiliście ściepe :WICKER MAN pisze: obecnie chce z kilkoma osobami kupic zabytkowy jugoslowianski samolot wojskowy.
Bruce po raz kolejny udowodnił że dobry z niego człowiek,zamiast ćpać i rozwalać pokoje hotelowe jak np. Axl Rose , woli robić cos pożytecznego :rocx :rocx :beer
jesteś tego pewnienWICKER MAN pisze:To nie jest jego prywatny samolot. Bruce lata jako pilot Boeingow 757-200 dla brytyjskich czarterowych linii lotniczych Astraeus.
jeśli nie to sorry, mój błąd
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie. Bruce nie ma raczej kilkudziesieciu milionow $, aby kupic 757. 
Boeingi, ktorymi lata Bruce naleza do Astraeus Airlines - to po prostu jego praca...
Boeingi, ktorymi lata Bruce naleza do Astraeus Airlines - to po prostu jego praca...
to jak ja będe sławny i bogaty to zacznę pracować jako dostawca pizzy
zawsze chciałem pomykać na chopperze po mieście z plecakiem Halo Pizzy ;]
no to wszyscy chyba umrzemy z głoduTomash pisze:to jak ja będe sławny i bogaty to zacznę pracować jako dostawca pizzyzawsze chciałem pomykać na chopperze po mieście z plecakiem Halo Pizzy ;]