Głowa Eddiego (na remastery)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Głowa Eddiego (na remastery)
ebay lub inne zagraniczne auckej u nas tego nigdy nie widziałem. Aha musisz wiedzieć że to droga rzecz.
taaa a co to jest ? 
Głowa z plastiku Eddiego na wszytskie remastery + in profile. Jak się kupowało tą głowe to miało się pewność że wyjdzie dokłady Eddie na bokach opakowania no i miało się ten certefikat z numerem. Fajny bajer ale za drogi dla mnie. Wole kupić więcej singli/winyli niż kase na samą głowe.
........ a ile kosztuje/kosztował?
Kosztował to nie wiem ale chyba koło 500zł a teraz około 800-900 bodajże chodzi ale nie jestem pewien.
No to tyle za coś takiego bym nie dało 
Oczywiście tam był komplet 13 płyt w środku 
A to pardon
Myslałem ,że to tyle za same opakowanie 
To trochę niesprawiedliwe, to jest tandetny plastik, wykonanie jednej sztuki kosztowało ich grosze. I jeszcze się bawili z tym w jakieś limity... 
Hehehe. Gdzieś już to widziałemHallowed pisze:To trochę niesprawiedliwe, to jest tandetny plastik, wykonanie jednej sztuki kosztowało ich grosze. I jeszcze się bawili z tym w jakieś limity...
Jeszcze bym się zastanawiał, gdyby to było ze stali. Może nawet pójdę do jakiegoś rzeźbiarza czy kugoś i dam mu z 50zł. Wyjdzie taniej, a box będzie lepszej jakości.
No jakbyś miał dokładne zdjęcia to może i by Ci wykonał takie coś.
W ogóle ktoś to w Polsce ma?
- Endoproczess
- -#Wrathchild

Ja będąc kiedyś przejazdem przez Londyn widziałem to. Oprócz płyt jest tam taki fajny bajer, iż po podłączeniu bateryjek świecą oczy Eddiemu. Niestety koszt był kosmiczny - koło 250 funtów. Czasami pojawia się to na ebayu i koszci też coś koło tego. Z tego co pamiętam, to mieli wydać drugi rzut ale jakoś sprawa ucichła.
Napewnospeedrw pisze:W ogóle ktoś to w Polsce ma?
Zkąd ta pewnośćMirdaroh pisze:Napewnospeedrw pisze:W ogóle ktoś to w Polsce ma?
-
Deleted User 804
Nie był bym tego taki pewienHallowed pisze:To trochę niesprawiedliwe, to jest tandetny plastik, wykonanie jednej sztuki kosztowało ich grosze. I jeszcze się bawili z tym w jakieś limity...
Taki w sumie troche niepotrzebny bajer. Lepiej ta kasa wydac na rarytasy 
A mi sie podoba head, i czekam tylko az uzbieram 250 euro i wtedy bede mogl go sprowadzic do ojczyzny, tam gdzie jego miejsce.
PS. Z ta ojczyzna to oczywiscie joke.
PS. Z ta ojczyzna to oczywiscie joke.
-
Deleted User 804
sprzedaj te remastery które masza jak będziesz miał zamiar kupić Zawsze będzie troche mniej do dozbierania