Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
Na marzec szykuje się wielkie wydarzenie. HUNTER ruszy w trasę razem z Frontside, Rootwater i Virgin Snatch. Trasa obejmuje niemal trzydzieści koncertów w trzydzieści pięc dni.
Szczegółowa rozpiska z datami powinna pojawić się jeszcze przed końcem roku.
Szczegółowa rozpiska z datami powinna pojawić się jeszcze przed końcem roku.
Ostatnio zmieniony czw kwie 12, 2007 7:22 pm przez miki, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Mystic Tour '07: Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Rootwater
dziekuje postojemiki pisze:HUNTER
chetnie posluchammiki pisze:Frontside
nieznam, chetnie sie zapoznammiki pisze:Rootwater
idemy :rocxmiki pisze:Virgin Snatch.
już nie mam tu najwięcej postów

hunter to dno kompletne i zero. a szkoda, że grają a tej trazie bo jakieś wały wykupią 3/4 biletów i potem będą się patrzeć na swoje jajca, do tego drożej z hunterem niż bez będzie.
ale frontside.. znowu będzie się śpiewało z sir aumanem do mikrofonu, jak ja to lubia.
ale frontside.. znowu będzie się śpiewało z sir aumanem do mikrofonu, jak ja to lubia.
a ten Rootwater ? zna to ktos ? dobre to to ?

polski zespół :f
a poważnie to jest takie granie nowoczesne, dużo nuwpływów. fajny ten ich album jest - 'under'
a poważnie to jest takie granie nowoczesne, dużo nuwpływów. fajny ten ich album jest - 'under'
spodoba sie takiemu klasykowi jak ja ?

posłuchaj sobie, co będę gadał
a są na tej stronie mp3 ?

hm....jesli bilety nie bede extremalnie drogie sie wybiore 

Dali taki skład, że koncertowo zespoły miażdżą - Rootwater, VS i Frotnside! Huntera raz widziałem i była to PORAŻKA. Ale jak ceny będą w garnicach 20 zł i będą grać w Warszawie to się wybiorę.
Pewnie pojade , niezly sklad w sumie. VS i R - szczegolnie. reszta nie bardzo mnie obchodzi ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
- dostoevsky
- -#Assassin

O cholera, zajebisty skład
Rootwater - fajna kapela - znam gitarzystę Michała Truonga, a swego czasu grałem z nimi w jednej sali prób.
Frontside - już od dłuższego czasu nie mogę się doczekać ich występu, strasznie się napaliłem.
Hunter - nic dodać - zajebiście!
Virgin Snatch - też zajebioza, słyszałem ich w zeszłym roku na Behemocie i byli najlepsi!
Rootwater - fajna kapela - znam gitarzystę Michała Truonga, a swego czasu grałem z nimi w jednej sali prób.
Frontside - już od dłuższego czasu nie mogę się doczekać ich występu, strasznie się napaliłem.
Hunter - nic dodać - zajebiście!
Virgin Snatch - też zajebioza, słyszałem ich w zeszłym roku na Behemocie i byli najlepsi!
c-u-d-o sklad
nie ma opcji, zebym nie zaliczyl choc jednego koncertu...widac Mystic chce MMP ludzi podebrac w marcu 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

no to mamy rozgrzewke przed MYSTICiem 2008...oczywiscie mne na tej marcowej trasie nie bedzie...nit moj klimat,ale wazne ze MystiC wreszcie sie "ruszyl"!
Rootwater - zabija
ich wokalista Maciek Taff miażdży. gra też w neolithicu razem z Darray'em z Vadera, Orionem z Behemotha i Krajanem z Dragon's Eye. Kiedy śpiewa, ze sceny wypływa po prostu czysta moc :solo
oby tylko VS, Frontside i Rootwater mialy po godzinie, a nie jakies 30 minut, a hunter 3 godziny.
oby tylko VS, Frontside i Rootwater mialy po godzinie, a nie jakies 30 minut, a hunter 3 godziny.
Co Ty pier.... Krajan już tam dawno nie gra...
Skład ciekawy i z pewnością wybiorę się na koncert sprawdzić formę /interpretacja dowolna../
Pytanie tylko czy Neolithic i Hunter zdążą na marzec z nowymi wydawnictwami? przecież chyba o to chodzi. Zastanawia mnie jeszcze jedno. Kto będzie "otwieraczem" na koncertach?
a moze nawet na dwa się wybiorę
Skład ciekawy i z pewnością wybiorę się na koncert sprawdzić formę /interpretacja dowolna../
a moze nawet na dwa się wybiorę
miki pisze:HUNTER ruszy w trasę razem z Frontside, Rootwater i Virgin Snatch.
Sir Saw pisze:Pytanie tylko czy Neolithic i Hunter zdążą na marzec z nowymi wydawnictwami
kiedy frontside, virgin snatch i rootwater grają razem na trasie to stają się neolithic
miki pisze:Na marzec szykuje się wielkie wydarzenie. HUNTER ruszy w trasę razem z Frontside, Rootwater i Virgin Snatch
Jestem na 2-óch koncertach mam nadzieję
Kurde, taki tour, ja pierdzielę
Mega, super hiper, jak na polską trasę
A ja 3 razy i za każdym razem mi sie podobali. Poza tym, co tu dużo będę pierdzielił - lubię Huntera i wisi mi co kto o tym myśliherki pisze:Huntera raz widziałem i była to PORAŻKA
No bez przesadyarchaon pisze:oby tylko VS, Frontside i Rootwater mialy po godzinie, a nie jakies 30 minut, a hunter 3 godziny.
Ciekawe kto ostatni będzie grał, ja myślę, że powinni się wymieniać
Ale za VS na końcu w Katosach dużo bym dał
Kurde no, ale jestem uchachany