Kto piękneij gra: D.Murray[IM] czy S.Morse [ Deep Purple]?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Kto piękneij gra: D.Murray[IM] czy S.Morse [ Deep Purple]?
Ciekawi mnie Wasza opinia na czyją grę przyjemniej sie patrzy? Dla mnie z całym szacunkiem dla Dave'a i zespolu Iron Maiden uwazam ze STEVE MORSE jest najlepiej obecnie grajacym gitarzysta na kuli ziemskiej, malo tego ze potrafi zagrac wszystko z niebywala gracja, to do tego jego wieczny usmiech podczas grania sprawia ze w jego grze sie zakochalem
Re: Kto piękneij gra: D.Murray[IM] czy S.Morse [ Deep Purple]?
w hard rocku moze...jest najlepszy...ale ani Paco De Lucia , Steve vai , czy john mclaughin z niego nie jest;P
właśnie ten pan jest najlepszy :jStoneman pisze:john mclaughin
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Jak dla mnie Kirk Hammett pierdnięciem zdmuchuje oby dwóch panow ze sceny
Oby dwóch panów szanuje lubię, ale jak dla mnie w tym pojedynku wygrywa Dave - poprostu widać że gra sprawia mu przyjemość
z tych dwóch wole S.Morse'a, ale i tak najbardziej lubie Tiptona
Gilmour gra 3 dzwieki w ciagu 10 sekund i przewyzsza wszystkich ktorzy graja 10 000 w 3 sekundy 
Osobiście wlą Morse'a od Dave'a. Jest on lepszy technicznie oraz gra trochę ciekawiej, aczkolwiek Morse gra hard rock, a Murray heavy metal co stanowi jednak różnicę. W zestawieniu tych dwóch gitarzystów wolę Morse'a ale oczywiście jest wielu lepszych od niego
sa setki lepszych zwlaszcza w szerokopojetej muzyce rockowej od nich .hammet dave'a zmiata racja..ale widzisz muzyka jaka panowie graja robi swoje.. wyzej wymienieni przeze mnie gitarysci sa po przykladem : Finezji , techniki , wirtuozami i co najwazniejsze maja feeling. A prawde mowiac dla mnie to wszyscy moga ...no isc sobie na herbate..bo najlepszy bezapelacyjnie dla mnie jest Carlos Santana a potem Paco de Lucia .
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Deep czemu nie walnąłeś ankiety, przydala by się

sa setki lepszych zwlaszcza w szerokopojetej muzyce rockowej od nich .hammet dave'a zmiata racja..ale widzisz muzyka jaka panowie graja robi swoje.. wyzej wymienieni przeze mnie gitarysci sa po przykladem : Finezji , techniki , wirtuozami i co najwazniejsze maja feeling. A prawde mowiac dla mnie to wszyscy moga ...no isc sobie na herbate..bo najlepszy bezapelacyjnie dla mnie jest Carlos Santana a potem Paco de Lucia .
Nie umiem hahaCygan pisze:Deep czemu nie walnąłeś ankiety, przydala by się Dorky Wink
Sadze ze wieksza przyjemnosc z grania widac po stronie Steve'a, ciagle usmiechniety, Dave po prostu pokazuje rozne wyrazy twarzy, co daje mi obraz jak mocno wczuwa sie w to co graCygan pisze:wygrywa Dave - poprostu widać że gra sprawia mu przyjemość
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Wogole IM to usmiechnięty zespół - miło mi sie ogląda ich koncerty :solo :rocx 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Służących może być wielu, ale tron ''Żelaznej Trójki'' przysługuje tylko trojgu Amigo :beer .
Nemesis...as one we stand!!
Deep pisze:Sadze ze wieksza przyjemnosc z grania widac po stronie Steve'a, ciagle usmiechniety, Dave po prostu pokazuje rozne wyrazy twarzy, co daje mi obraz jak mocno wczuwa sie w to co gra
Steve to najczęsciej akurat ma taką groźną minę
Pełno jest radości w muzyce Maideni dlatego chyba tak dobrze ogląda sie ich show
Stawiam ich na równi Steve ma świetną technikę kostkuje od góry i dołu z prędkością światła ale umie też urzec spokojniejszą melodią a Dave, Dave grał takie sola że głowa mała (choćby na Powerslave) i może nie komponuje wiele ale niektóre jego utwory naprawdę są z najwyższej półki (BNW, Nomad). Więc remis.
porąbane te teamy, lekko mówiąc
Gary Moore jesli juz ale temat widac ze pod wplywem % 
już nie mam tu najwięcej postów

-
El Dorado
To Dave Murray gra w IM??
nie wiedziałem.
Którego z kolei wciąga nosem Alex SkolnickCygan pisze:Jak dla mnie Kirk Hammett pierdnięciem zdmuchuje oby dwóch panow ze sceny![]()
który to czysci buty Garemu MoorowiArtur pisze:Którego z kolei wciąga nosem Alex Skolnick Cool
już nie mam tu najwięcej postów