THRASH ATTACK FEST 13 X 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: THRASH ATTACK FEST 13 X 2007
No słyszałem o tej imprezie, ale niestety nie będzie szans raczej żebym się wybrał
A skład cudny...
hm...sobota... kraków... horrorscope...no-mads....hm...20zl... można rozwarzyć... Storm wybierasz sie ?
już nie mam tu najwięcej postów

-
Stormshield
- -#Moonchild

Czemu nie? Świetny skład, dobra cena i thrash metal.Szajba pisze:Storm wybierasz sie ?
hm...tylko ktoś musiał by nas potem przewaletować do rana...hm...jakis fan thrashmetalu z krakowa albo w krakowie studiujący. najlepiej fan Horrorscopea.... hm... kogo by tu... ARTUUUUUUUUUUUUUUUR
sprawe mam 

Sam też się wybieram. Ale ja was nie przenocuję, bo mam kawałek do domu z centrum i sam będę szukał jakiegoś lokum na noc. Chyba, że poprostu nasza impreza się przedłuży do rana :solo :rocx
znowu kraków zwiedzać w środku nocy ?balcerek pisze:Chyba, że poprostu nasza impreza się przedłuży do rana :solo :rocx

Pójdziemy śladem brytyjskich turystówSzajba pisze:znowu kraków zwiedzać w środku nocy ?właściwie...czemu nie
-
Stormshield
- -#Moonchild

Weźmiemy śpiwory i u Artura sie klepniemy na podłodze.
Mam przeczucie, że prędzej zaliczysz podłogę w Jazz Rock`uWeźmiemy śpiwory i u Artura sie klepniemy na podłodze.
nie no ja naprawde POWAŻNIE rozważam ten koncert. a ze Artur sie bedzie chciał przejsc bo gra horrorscope to nie wątpie
a potem pijemy do rana ? spoko 

-
Stormshield
- -#Moonchild

No ja też poważnie. Buczera się jeszcze wyciągnie z TMF, Vlad też pewnie będzie (a raczej na bank). Może zlot TMF? 
No kurde, czemu to jest w październiku i nie w Warszawie? Wszystkim szczerze polecam, bo ALASTOR w wybornej formie jest!
Kurde, fajnie byłoby się pojawić. Ale za kiepsko żebym miał jechać na drugi koniec Polski.Szajba pisze:to jeszcze M@tiego i "sz"
No kurde bo za słabo. Na Exo bym wpadł. 
yyy, wpadłbyś ?slayer pisze:zobaczymy ; )
Oczywiście będę
ja mu tu karze wychodzić, a ten mi z oczywizmami takimi wyjeżdżaM@ti pisze:Na Exo bym wpadł.
widać, że to fan thrashu, nie to co M@tislayer pisze:zobaczymy ; )