Kapitan Bruce Dickinson
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kapitan Bruce Dickinson
Na CNN.com w programie "Art of Life" zobaczycie m.in. Bruce'a Dickinsona podczas jego codziennej pracy - tzn. latania. Co ciekawe Bruce awansowal kilka miesiecy temu na Kapitana 200-miejscowych Boeing'ow 757. Jednym z nich, przerabianym na wersje pasazersko-transportowa, Bruce juz w lutym bedzie przewozil Maiden, sprzet oraz ekipa techniczna.
http://edition.cnn.com/2007/WORLD/europ ... ober.show/
Kliknijcie na kwadracik z Bruce'm ponizej, aby obejrzec 5 min. dokument. Czy ktos wie jak to zapisac na dysk?
http://edition.cnn.com/2007/WORLD/europ ... ober.show/
Kliknijcie na kwadracik z Bruce'm ponizej, aby obejrzec 5 min. dokument. Czy ktos wie jak to zapisac na dysk?
Re: Kapitan Bruce Dickinson
całkiem fajny filmik
, najfajniejszy ten kontrast jak go pokazują jako pilota tam gdzieś na lotnisku, a za chwilę puszczają kawałek z Donnington '07
chciałbym kiedyś polecieć samolotem kierowanym przez Dicka 
No to chyba jest przecież taka opcja
Co trasę organizują przelot dla fanów z Brucem
przez dicka to ja bym nie chcial 
A czemu ?:) Myslisz ,że nie jest zbyt dobrym pilotem? Wydaje mi się ,że nie dają licencji przypadkowym osobom
przetlumacz sobie dick 
A co to ma do rzeczy??
bardzo duzo
Ja też nie chciałbym być przeleciany przez Dicka...
xdbalcerek pisze:A co to ma do rzeczy??
Bruce mówi w na tym filmie, że nie jest Johnem Travoltą i nie może kupić sobie własnej "siedemset siódemki". W mojej głowie pojawiło się natychmiast pytanie - jak bogaty jest Bruce i reszta członków Maiden? Ktoś się orientuje?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wiesz, zycie w Anglii sporo kosztuje... Bruce musi zapewnic edukacje trojce dzieci, utrzymywac zone (nie wiem czy Paddy nadal pracuje) itp. Poza tym Bruce zarabia dopiero od powrotu do Maiden - wczesniej wydal wszystkie swoje oszczednosci na nagrywanie swoich solowych plyt i koncertowanie. A zakup starego Boeing'a 707 to jak nic kilkadziesiat milionow dolarow. Mimo to Bruce'a bylo stac na zakup starego Buckera Jungmann'a - chociaz na spolke z kilkoma osobami. Oto zdjecie tego samolotu (jest tez pokazany w w/w filmie): http://www.airliners.net/open.file/1179288/M/Maveral pisze:Bruce mówi w na tym filmie, że nie jest Johnem Travoltą i nie może kupić sobie własnej "siedemset siódemki". W mojej głowie pojawiło się natychmiast pytanie - jak bogaty jest Bruce i reszta członków Maiden? Ktoś się orientuje?
A nawet sam John Travolta narzeka, że paliwo lotnicze jest tak drogie, że nie może sobie pozwolić na tyle lotów ile by chciał.
Becur na Discovery Science właśnie opowiada o samolotach. 
[EDIT]
Z tego co widzę był to jeden z odcinków "Flying Heavy Metal", nawet nie wiedziałem, że to wyświetlają.
W każdym zainteresowanym lotnictwem - polecam.
[EDIT]
Z tego co widzę był to jeden z odcinków "Flying Heavy Metal", nawet nie wiedziałem, że to wyświetlają.
na ironmaiden.com podali niedawno, że już nie ma Ed Force One
Aestreus musieli go przemalować w zwykłe barwy
Już dawno go przemalowano, bo ludzie w Afryce bali się do niego wsiadać. Pisałem o tym w innym temacie. 
no jasne, ale wtedy tylko gdy go wykorzystuja do normalnych lotow, a na trase chyba raczej maja tak jak bylo... jak nie to lipa, bo po co w ogole bylo to robic?