Spodnie Bruce'a
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Spodnie Bruce'a
Ostatnio zacząłem intensywnie interesować się Iron Maiden. Obejrzałem już kilka koncertów i moją uwagę zwrócił jeden szczegół. Czy na wszystkich koncertach Bruce występuje w tych samych spodniach ? 
Re: Spodnie Bruce'a
nie ma kasy na nowe 
nom, zespół stracił popularność, bilety rozdają prawie za darmo, i bruce nie ma pieniędzy na nowe spodnie, przez co Dave z Adrianem mu je zaszywają przed koncertami, jak są dziury.
A na serio - na prawdę myślisz, że przez cały ten czas, ma jedne spodnie?
A na serio - na prawdę myślisz, że przez cały ten czas, ma jedne spodnie?
Nie miałem na myśli jednego tego samego egzemplarza :-) Czy od kilku lat na wszystkich koncertach występuje w tym samym "modelu" ?
Te spodnie zrobił mu miki, co pisał już po koncercie we Wrocławiu:
Nie wiem czy ma ten sam model co wtedy.miki pisze:Bruce. To nawet nie trzeba zadawać tego pytania żeby znać odpowiedź. On ma cudowny głos(barwa, siła, nie fałszuje), ale dopiero ruchy sceniczne mnie powalają na kolana do potęgi 100000000, a kto jeszcze wymyślił "SCREAM FOR ME................". Ten facet to jest coś niesamowitego(bez podtekstów). Gacie ma tesh fajne, ja tesh takie zrobiłem, może ktoś widział we Wrocku
Fajne miał Bruce spodnie na Brave New World Tour ^^ W ogóle na każdej z ostatnich tras ma jeden konkretny model "stroju scenicznego"...
Np. czarna marynara i spodnie na trasie AMOLAD tudzież ta słynna czapeczka z Somewhere Back In Time Tour(w której nie wyglądał zbyt korzystnie, ale to takie osobiste odczucie
) Nie pamiętam co miał na Dance Of Death... Ale spandexowe czasy lat 80. już raczej nie wrócą...

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czapeczka beanie wymiatała!
Ale i tak najfajniejsza była koszulka "Not bad for a human" na trasie AMOLAD. 
O której możesz nam zapewnie powiedzieć więcej... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kosztowała bodajże ok. 30 zł.
Brus nosi rozmiar L.