w Drown My Day na wokalu jest mój znajomy:) fajnie, że się mu udało i grają nawet przed takim Turbo (które kapelą jest gównianą teraz totalnie, ale jednak nazwa znana). już kilka razy miałem iść na jego koncert jakiś, ale nigdy nie wychodzi
Gowniana kapela? Posluchaj sobie chlopczyku na zywo Turbo z nowym wokalem to ci jaja urwie. Tak to jest jak się slucha plotek i potem powtarza: "Eee... Turbo bez Kupczyka to nie Turbo... " Kupczyk legenda, ale co oni mieli się poplakać i powiedzieć, że nie grają?
bardzo słabe, bardzo bardzo:) swoją drogą merytorycznie na poziomie dna, bo to nie ja się napinam zdecydowanie
swoją drogą argumentacja tego typu jest tak debilna, że chyba nawet nie ma sensu o tym wspominać. na tym inteligentnym kulturalnym forum dla elit jednak widać takie biadolenie znajduje fanów:) wnioski sami wyciągają oczywiście na koniec czytelnicy i są one na pewno jednoznaczne:)
jaki bojowy, to wobec mnie są tutaj inni bojowi i mi zarzucają jakieś gnębienia:) napisałem, że obecnie uważam Turbo za gówno i zapytałem o środowisko zespołu kult. oba te tematy raz, że ktoś olał to jeszcze mnie poprzez nie obraża, więc nie rozumiem.
a na gg nie pisałem, bo sam napisałeś coś na forum o co zapytałem. poza tym komputer mam zepsuty i nie mam obecnie numerów z gadu, co utrudnia komunikację.