Najlepszy utwór na "Balls To Picasso" Bruce'a Dee
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Najlepszy utwór na "Balls To Picasso" Bruce'a Dee
Chyba jeszcze nie było takiego tematu, a więc wszystkich obeznanych z tymże albumem zapraszam do głosowania!
Re: Najlepszy utwór na "Balls To Picasso" Bruce'a Dee
Trudna decyzja między Cyclops, Gods of War, Cowboysami i Tears... padło na to pierwsze 
Ogolnie plyta niezbyt mi przypadla do gustu ale kilka utworow jest z pewnścia godna uwagi.Moje typy to Shoot all the clowns i Tears of the dragon
Ja oddałam głos na Tears, ale gdybym umieściła w ankiecie całą listę utworów z 2-płytowego wydania (którego jestem szczęśliwą posiadaczką), to wchodziłby również w grę utwór "The Breeding House". Do moich ulubionych należą jeszcze "Laughing..." i "Change Of Heart" 
Laughing In The Hiding Bush zdecydowanie, bo Tears Of The Dragon troszkę mi się już przesłuchało 
edycja z powodu literówki
edycja z powodu literówki
Ostatnio zmieniony wt lut 09, 2010 12:59 pm przez Godzio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 4432
generalnie wszystkie są cienkie ale jak już muszę wybrać to daję głos na laughing in the hidden bush
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Popieram. Choć ja mogę jeszcze słuchać smoka.Godzio pisze:Laughins In The Hiding Bush zdecydowanie, bo Tears Of The Dragon troszkę mi się już przesłuchało
"smok" bezkonkurencyjny 
"Gods Of War" - urzekł mnie i porwał ostatnio. Wiadomo, że jeszcze "Tears Of The Dragon", ale to już jeszcze oczywiste, ten utwór jest po prostu kultowy, znałem go od dawna z klipu, a całą płytę poznałem dopiero niedawno i właśnie "Gods Of War" wywołał u mnie ciary już za pierwszym razem.
Our time will come! Oooo...
Mnie nadal Tears Of The Dragon się nie przejadło
po prostu piękny utwór 
Night Mistress Fan Club Łódź
Zdecydowanie "Tears of the Dragon" - moim zdaniem jedna z najpiękniejszych metalowych ballad. Ja w ogóle lubię takie "łzawe" utwory (Tears of the dragon, No more tears, Como estais amigos, Łza dla cieniów minionych).
Chociaż z "Balls to Picasso" także cenię sobie "Cyclops" i przebojowy "Shoot All The Clowns".
Chociaż z "Balls to Picasso" także cenię sobie "Cyclops" i przebojowy "Shoot All The Clowns".
Zdecydowanie "Tears of the Dragon", jeden z niewielu dobrych utworów okresu "wczesny solowy Bruce" 
Tears ..... bo cóż by innego
Nie ma bata na ten kawałek!
Oczywiście Tears of the Dragon, jedna z lepszych jego solowych piosenek
Oczywiście Tears, ale cała płyta jest bardzo dobra, tylko Sacred Cowboys odstaje.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Zdecydowanie "Cyclops" za tajemniczość, ogólnie album jest bardzo nierówny, jest parę fajnych numerów jak np. Hell No, Change Of Heart czy "Tears Of The Dragon", a reszta albumu to gnioty i średniaki.
Laughing In The Hiding Bush, Shoot All The Clowns też niezłe
Ogólnie rzecz biorąc płytę lubię, moja klasyfikacja:
1.TOS
2.CW
3.AOB
4.TM
5.BTP
.
.
.
6.S - jedyna naprawdę słabe
Ogólnie rzecz biorąc płytę lubię, moja klasyfikacja:
1.TOS
2.CW
3.AOB
4.TM
5.BTP
.
.
.
6.S - jedyna naprawdę słabe
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Gdyby Tears of the Dragon nie brać pod uwagę to mogłaby być niezła konkurencja ale niestety TotD jest dużo lepsze od reszty.
chyba Cyclops