IRON MAIDEN w "Kawa czy herbata"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

IRON MAIDEN w "Kawa czy herbata"
Hej! Jakiś czas temu korespondowałem z Romanem Rogowiecki (znany dziennikarz i fan oraz przyjaciel Maidenów). Dwa lata temu przy okazji koncertu w Warszawie - zrobił ekskluzywny wywiad z Harrisem i puścił ale w programie "Kawa czy herbata" o 7 rano!
Z tego co pisał ... to niestety nie ma szans na powtórkę :-) Może ktoś to z Was nagrał? Może znacie kogoś kto to ma? Plissss!
Z tego co pisał ... to niestety nie ma szans na powtórkę :-) Może ktoś to z Was nagrał? Może znacie kogoś kto to ma? Plissss!
Re: IRON MAIDEN w "Kawa czy herbata"
Słyszałem o tym, w dzień koncertu w Warszawie to chyba było... Też bym sobie to zobaczył.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Fakt, pamiętam, że na backstage'u nagrywali jakiś wywiad video ze Steve'm... Fajnie byłoby to zobaczyć. Nie da się wyciągnąć jakoś tego z archiwum TVP?
Na pewno się da, tylko potrzebny ktoś z silnym darem przekonywania 
Nie ma szans na coś takiego, chyba że masz rodzinę/znajomych w TVP.
Mam znajomego i się też nie da :-/IgorW pisze:Nie ma szans na coś takiego, chyba że masz rodzinę/znajomych w TVP.
UWAGA !!! Dziś w programie kulturalnym na TVP2 o godz.16.35 pojawi się Gaba Kulka która opowie o najnowszej płycie w hołdzie MAIDEN !!! Zagra też jedną z piosenek.Warto zobaczyć. Więcej info na stronie Gaby www.gabakulka.com
Widziałem, fajne wykonanie lotu ikara 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Też widziałem. Moim zdaniem właśnie niezbyt jej się udało. Ta przerwa przed pierwszym refrenem... Wokal świetny co prawda, ale jakoś całość mnie nie zachwyciła.
Jutro około 10.10 rano w TVN w Dzień Dobry TVN ma się pojawić z zespołem. Chętnie zobaczę co z tego wyjdzie.
Ta prowadząca mówiła że jest fanką Maiden, ale jakoś na pytanie o koncert dziwnie zareagowała. A Kammel też się wiedzą nie popisał - "Stejdż is jors, jakby to Brus powiedział". A Gaba mu na to "No nie wiem czy by tak powiedział..."
Jutro około 10.10 rano w TVN w Dzień Dobry TVN ma się pojawić z zespołem. Chętnie zobaczę co z tego wyjdzie.
Ta prowadząca mówiła że jest fanką Maiden, ale jakoś na pytanie o koncert dziwnie zareagowała. A Kammel też się wiedzą nie popisał - "Stejdż is jors, jakby to Brus powiedział". A Gaba mu na to "No nie wiem czy by tak powiedział..."