No proszę, lepiej niż Fajapała... ciekawe jak to ilościowo wygląda.Schizoid pisze: ↑śr mar 13, 2024 3:31 pm Było o tym temacie w wątku koncertowym, to podrzucę już we właściwym:
https://planetradio.co.uk/planet-rock/n ... iVR9r0pM0o
2 na notowaniu UK, za Arianą Grande.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
A co jest top 79 i top 81?ChapterFour pisze: ↑śr mar 13, 2024 12:48 pmRalf weź się nie przejmuj, widzę, że też się Cb czepiają i to już od dawna. Przynajmniej masz swoją fazę. Ja dla koncertu idę dla jaj, bo JP to moje top 80 zespołów, a widziałem tylko raz i to jak byłem pijany. Odhaczę na trzeźwo i nara.Piotr Lange pisze: ↑śr mar 13, 2024 12:46 pmMoże akurat Ciebie to nie interesuje czy jest Ci to obojętne, niemniej nie mów że to dla zespołu nie ma znaczenia. Dla mnie jako fana - ma, cieszy mnie to.![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Tak jak jest to gość, którego totalnie nie trawię (podobnież jak muzyki NK), tak trudno się przyczepić do jego prowadzenia czy angielskiego. No ma jakąś taką przesadzoną i nieco wymuszoną manierę czy akcent, ale ogólnie gada bardzo dobrze. Choć nie ma to dynamiki rozmowy radiowej, trzeba to przyznać. Generalnie więc mamy to co na scenie z Nocnym - brak prawdziwej charyzmy
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nawet wiedząc że Krzysiu jest anglistą i wypadałoby lepiej to nie chciało mi się czepiać kwestii językowych - pod tym względem było OK, choć akcent ma dosyć osobliwy. Ewidentnie zapomniał że tym razem nie on jest centre of attention, ale i tak wyszło ciekawie i ewentualną tremę można mu wybaczyć.
Też jestem anglistą i nie sądzę, żebym dał radę lepiej 
- johnny_o
Angliści są różni, a niektórzy z nich zawodowo występują w tym języku na scenie 
Najbardziej w błędy językowe mają wyjebane nejtwi, najbardziej o angielski przypierdalają sie w Polsce
W sieci sami specjaliści 
Nowa płyta wciąż siedzi jak zła. Dzisiaj wracając do domu (a wymaga to ode mnie trochę uwagi i skupienia) nagle zacząłem sobie nucić As God Is My Witness, a jest to jeden z numerów, które mniej mi się podoba.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
God jest bardzo OK, ale zdarzyło mi się go już skipowac, może będzie grower 
- johnny_o
Nie wszyscy i wcale nie najbardziej, choć wiadomo że w Polsce cierpi na tym przede wszystkim biedny Adrian... A to swoją drogą, wiadomo, ale już przerabialiśmy ten wątek przy innej okazji
U mnie po dwóch dniach detoksu od IS dzisiaj sobie odpaliłem z myślą, że poleci raz i odpalę coś innego... taaa... właśnie 4 obrót idzie 
Ależ to jest doobreee...
Ależ to jest doobreee...
www.MetalSide.pl
Dobre, dobre. Niby jeszcze pierwszy kwartał się nie skończył, trochę dobrych płyt już wyszło (choćby bardzo dobry Lucifer), ale Priest są już jednym z mocnych kandydatów do płyty roku. Dawno mi się żadne nowe wydawnictwo tak nie wkręciło.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja właśnie wyłączyłem "na siłę" i odpalam jakiś film, żeby nie słuchać dalej
Fakt, ostatnimi czasy jakieś nowe płyty przeważnie "w porządku, ale bez szału". A IS to jakaś korba na maksa
www.MetalSide.pl
Faktycznie jest to smakowite. Ja nie słucham tak często, bo nieco męczy mnie ta napompowana produkcja Sneapa, ale materiał muzyczny naprawdę wyborny. W tym roku rzeczywiście nic tak mocno mi nie weszło, może poza Brusem.
Mnie produkcje Andy'ego zawsze pasują i właśnie chcę, żeby tak brzmiał klasyczny heavy metal w obecnym czasie 
I bardzo dziwna kolejność
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8263
Re: 30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Na tej zasadzie wszystkie rozkminy sa bez sensu i nie ma sensu nic pisać. Wy chyba naprawdę macie jakieś ciezkie problemy na bani że na kazdym kroku biegacie za ralfem żeby się dopierdolic w jakiś debilny sposób.gumbyy pisze: ↑śr mar 13, 2024 2:38 pmW tym temacie jest mi to obojętne, bo to temat koncertowy. A czy zespół sprzeda X płyt, czy 10x X, to tylko i wyłącznie interes i zysk zespołu, wiec co w związku z tym?Piotr Lange pisze: ↑śr mar 13, 2024 12:46 pmMoże akurat Ciebie to nie interesuje czy jest Ci to obojętne, niemniej nie mów że to dla zespołu nie ma znaczenia. Dla mnie jako fana - ma, cieszy mnie to.Będę ich bardziej lubił? Czy może płyta bardziej mi się spodoba? Bezsensowna rozkmina. I też jestem fanem JP od lat 80-tych, więc wiesz...
ujowa zmiana.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."