Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
This Was My Life, In My Darkest Hour, Hook in Mouth, Countdown to Extinction...
Szkoda, że ten Istanbul tak daleko.
Szkoda, że ten Istanbul tak daleko.
-
Deleted User 8263
Najlepszy set na trasie póki co, ciekawe czy się uda trafic tego Hooka...
- nameless_charlotte
- -#Wrathchild

Dziś Ateny, do których właśnie zbieram się na samolot.
Ciekawa jestem setu i atmosfery wśród Greków
Ciekawa jestem setu i atmosfery wśród Greków
proč se říká " miluji tě"? Proč se neřekne třeba... třeba... Vejce?
-
Deleted User 8263
Dziś na vipie to mnie powitali jak starego kolege Dirk i Teemu, wszyscy dookola twierdzili ze szef też już mnie rozpoznal, ale tu akurat zachowuje dystans. Oby kurwa był Hook albo chociaż This Was My Life
- nameless_charlotte
- -#Wrathchild

W Atenach było TWML
proč se říká " miluji tě"? Proč se neřekne třeba... třeba... Vejce?
Wliczając cover, na tej trasie zagrano 30 wałków, póki co. Brakuje jednak jeszcze jakichś deepcutów.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
To chyba całkiem niezły wynik jak na zespół, który "gra w kółko te same kotlety" 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Jest na to za głupi i zbyt leniwy.
Nawet Rudy robi z Maiden Żelaznych Leserów 
-
Deleted User 8263
O kurwa mac ale koncert.
Poziom pchania - nieprawdopodobny, nawet w Polsce rzadko zdarza się taka strefa zgniotu. Jeszcze z barierka na wysokości pasa nawet nie było jak się odepchnac. Może nie walka o życie, ale o utrzymanie pionu na pewno. Mimo tego napierdolu nie było jakiegos szalu jeśli chodzi o spiewy publiki.
Natomiast Rudy dziś pozamiatał, 19 numerow w secie, dostałem wymarzonego Hooka, Sard wygral stowe bo założył się ze nie wyleci TWMF.
Piekny wieczor kurwa
Poziom pchania - nieprawdopodobny, nawet w Polsce rzadko zdarza się taka strefa zgniotu. Jeszcze z barierka na wysokości pasa nawet nie było jak się odepchnac. Może nie walka o życie, ale o utrzymanie pionu na pewno. Mimo tego napierdolu nie było jakiegos szalu jeśli chodzi o spiewy publiki.
Natomiast Rudy dziś pozamiatał, 19 numerow w secie, dostałem wymarzonego Hooka, Sard wygral stowe bo założył się ze nie wyleci TWMF.
Piekny wieczor kurwa
A Ty nie chciałeś Hooka na 30 koncert w Paryżu? W takim razie o jakiegoś innego deepcuta zagadaj.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8263
XDDD pisalem dziś z Dirkiem delikatnie o GM/BF bo wiem, że mieli ograne w 2018 ale nie dał się pociągnąć za jezyk. Szefa poprosze może bezpośrednio o Soldier On jutro
Doskonały pomysł, że też Rudy (chyba) jeszcze na to nie wpadł!
-
Deleted User 8263
Pokoncertowe? A na co to komu? Zamęczyć chcesz swoich ulubionych grajków?
Żeby ich od razu opierdolić za słabego seta. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest