za to należy się warn
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Przynajmniej nie oznaczam postów jako przeczytane!
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Chwali się! Ja w sierpniu będę prawie dwa tygodnie bez neta ale ani myślę cokolwiek oznaczać - nawet jeśli zajmie mi to kilka dni to po powrocie do cywilizacji przeczytam wszystko!
Chyba zryty beret
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Koniecznie po urlopie przeczytaj NW. Trzeba wiedzieć kto jadł szarlotkę, a kto karpatkę.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Jedno nie wyklucza drugiego... Ostatnimi czasy nawet tam zaglądam regularnie 
www.MetalSide.pl
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Re: 05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Tak zirytowały mnie te wasze podśmiechujki na chłopaka, że aż muszę napisać parę słów.
Zwłaszcza, że już kiedyś grzecznie pisał wam, żebyście z niego zeszli i dali mu spokój.
Neon pisze praktycznie tylko w tych tematach jedzeniowo - odsłuchowych. I co z tego? Robi tym komuś jakąś krzywdę? Obraża kogoś? No nie, ale już jest powód, żeby kręcić z niego bekę.
Może chłopak nie jest tak lotny, jak inni z tego forum. Może nie pisze wyszukanych, wysmakowanych recenzji, nie pokazuje jak zajebiście osłuchany jest z jednym czy drugim albumem. I co z tego? To jest powód, żeby z niego kpić?
Przekleił setlistę z "play video" i już jazda na całego.
Każdy z nas jest inny. Jak najbardziej można pożartować, pośmiać się z siebie, pocisnać kumplowi. Ale moim zdaniem, takie ciągłe szydzenie z drugiej osoby jest po prostu słabe i żenujące. To całe prześciganie się jeden przed drugim na coraz "śmieszniejsze" posty, bo chłopak poszedł sobie na koncert Metalliki. Dla mnie te prosty w takich ilościach nie są nawet odrobinę zabawne.
Może chłopak ma jakieś ograniczenia, dysfunkcje, czasem są takie momenty w życiu, po których dalej nic już nie jest takie, jak było kiedyś. Prawdopodobnie nikt z nas go nie zna i nie wie, jak jest naprawdę.
Ale chuj, najlepiej non stop się z niego śmiać i szydzić.
Dobrej zabawy dla wszystkich w niedzielę!
Zwłaszcza, że już kiedyś grzecznie pisał wam, żebyście z niego zeszli i dali mu spokój.
Neon pisze praktycznie tylko w tych tematach jedzeniowo - odsłuchowych. I co z tego? Robi tym komuś jakąś krzywdę? Obraża kogoś? No nie, ale już jest powód, żeby kręcić z niego bekę.
Może chłopak nie jest tak lotny, jak inni z tego forum. Może nie pisze wyszukanych, wysmakowanych recenzji, nie pokazuje jak zajebiście osłuchany jest z jednym czy drugim albumem. I co z tego? To jest powód, żeby z niego kpić?
Każdy z nas jest inny. Jak najbardziej można pożartować, pośmiać się z siebie, pocisnać kumplowi. Ale moim zdaniem, takie ciągłe szydzenie z drugiej osoby jest po prostu słabe i żenujące. To całe prześciganie się jeden przed drugim na coraz "śmieszniejsze" posty, bo chłopak poszedł sobie na koncert Metalliki. Dla mnie te prosty w takich ilościach nie są nawet odrobinę zabawne.
Może chłopak ma jakieś ograniczenia, dysfunkcje, czasem są takie momenty w życiu, po których dalej nic już nie jest takie, jak było kiedyś. Prawdopodobnie nikt z nas go nie zna i nie wie, jak jest naprawdę.
Brawo!Prodigal Son pisze: ↑sob lip 06, 2024 12:12 pm Tak zirytowały mnie te wasze podśmiechujki na chłopaka, że aż muszę napisać parę słów.
Niektórzy nie kumają, że ten sam żart rzucony po raz -nty jest już mega slaby...
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4876
Prodigal, a mnie się wydaje, że niepotrzebnie się unosisz. Nikt tutaj nie szydzi z użytkownika Neon, a jedynie okazuje życzliwą sympatię i zainteresowanie
Przynajmniej taką mam nadzieję
Poza tym kolega sam rozbudziła oczekiwania pozostałych Userów ujawniając fakt uczestnictwa w tym wydarzeniu i każdy z nas mógł liczyć na Wyśmienitą relkę
i tylko tyle
Nie wydaję mi się, że jest sens robić aferę i oskarżać innych userów o złe intencje
Także Neon, keep doing what you're doing because you're doing it right!
Nie wydaję mi się, że jest sens robić aferę i oskarżać innych userów o złe intencje
Także Neon, keep doing what you're doing because you're doing it right!
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Dla mnie to wszystko się odbywa w ramach koleżeńskich docinek typowych dla zgranych społeczności. Takie droczenie się. Nie sądzę żeby ktoś serio chciał pocisnąć Neonowi i nie wygląda żeby on sam się o to obrażał.
-
Deleted User 4876
Dokładnie tak! Jeśli jednak czuje się urażony to w ramach przeprosin dam mu dej-kartkę 
-
Deleted User 5490
Tutaj na tym forum dysfunkcje ma nawet nie co drugi, lecz większość użytkowników. Dużej części z nich przydałby się psychiatra a niektórzy nadają się do ubezwłasnowolnienia. Powinni być zamknięci w gabinetach o ścianach obitych miękką tapicerką. Na wieczność.Prodigal Son pisze: ↑sob lip 06, 2024 12:12 pm Może chłopak ma jakieś ograniczenia, dysfunkcje, czasem są takie momenty w życiu, po których dalej nic już nie jest takie, jak było kiedyś. Prawdopodobnie nikt z nas go nie zna i nie wie, jak jest naprawdę.
Zerknij do kilku kluczowych tematów forum, a przyznasz mi rację.
Nie dziw się zatem, że ktoś tu dostanie czasem klapsa, lub kopa. To są wysrywy ludzi, którzy powinni siedzieć w psychiatryku ale nie siedzą i wolno im pisać w internecie. W związku z tym mogą do woli mścić się na innych za swoje chujowe życia.
Ta szydera z neona to akurat tyci drobnostka, bo zdarzały się tutaj prawdziwe skurwysyństwa.
Neon jest mentalnie nietykalny.
Pierre, piękna rekomendacja społeczności

Pierre, piękna rekomendacja społeczności
-
Deleted User 4876
Społeczność to dewianci i patologia i on jeden jedyny, nieskazitelny Pierre.
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Myślę, że jak chłopak pisze, żebyście z niego zeszli to raczej nie odbiera tego jako "życzliwą sympatię i zainteresowanie". Ale to już trzeba zapytać Neona.
Napisałem to, bo zwyczajnie zrobiło mi się go żal. Zwłaszcza, że skoro spędza tyle czasu na forum i udziela się w jakikolwiek sposób, to pewnie czerpie z tego przyjemność. Nie mam pojęcia jak on to odbiera, ale dla mnie wygląda to tak, że wy się z niego po prostu śmiejecie. Ale może się mylę, jeżeli jest inaczej to zwracam honor.
Thorgal, koleżeńska szydera to będzie jutro, jak nie zagrają Inamoraty
Napisałem to, bo zwyczajnie zrobiło mi się go żal. Zwłaszcza, że skoro spędza tyle czasu na forum i udziela się w jakikolwiek sposób, to pewnie czerpie z tego przyjemność. Nie mam pojęcia jak on to odbiera, ale dla mnie wygląda to tak, że wy się z niego po prostu śmiejecie. Ale może się mylę, jeżeli jest inaczej to zwracam honor.
Thorgal, koleżeńska szydera to będzie jutro, jak nie zagrają Inamoraty
-
Deleted User 5490
A kto powiedział, że jestem nieskazitelny? Może nie jestem jebnięty jak ty, ale za anioła się nie uważam.thorgal_30 pisze: ↑sob lip 06, 2024 5:33 pm Społeczność to dewianci i patologia i on jeden jedyny, nieskazitelny Pierre.
Ja tam się z niego nie śmieję. Raz mu to nawet naprostowałem, jak mi złożył reklamację.Prodigal Son pisze: ↑sob lip 06, 2024 6:27 pm Nie mam pojęcia jak on to odbiera, ale dla mnie wygląda to tak, że wy się z niego po prostu śmiejecie. Ale może się mylę, jeżeli jest inaczej to zwracam honor.
O to to... tym bardziej, że to jednostronne cały czas jest.Prodigal Son pisze: ↑sob lip 06, 2024 6:27 pm Myślę, że jak chłopak pisze, żebyście z niego zeszli to raczej nie odbiera tego jako "życzliwą sympatię i zainteresowanie".
www.MetalSide.pl
Oby było tutaj tyle empatii, kiedy idą wyzwiska od najgorszych