Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: pz »

Schizoid pisze: pt lip 05, 2024 1:27 pm kiedy nie ma mnie na forum kilka dni
za to należy się warn

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Przynajmniej nie oznaczam postów jako przeczytane!

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Chwali się! Ja w sierpniu będę prawie dwa tygodnie bez neta ale ani myślę cokolwiek oznaczać - nawet jeśli zajmie mi to kilka dni to po powrocie do cywilizacji przeczytam wszystko!
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

johnny_o pisze: pt lip 05, 2024 2:00 pm Chwali się! Ja w sierpniu będę prawie dwa tygodnie bez neta ale ani myślę cokolwiek oznaczać - nawet jeśli zajmie mi to kilka dni to po powrocie do cywilizacji przeczytam wszystko!
Brawo! Trzeba mieć silną psychę :D
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

gumbyy pisze: pt lip 05, 2024 2:41 pm
johnny_o pisze: pt lip 05, 2024 2:00 pm Chwali się! Ja w sierpniu będę prawie dwa tygodnie bez neta ale ani myślę cokolwiek oznaczać - nawet jeśli zajmie mi to kilka dni to po powrocie do cywilizacji przeczytam wszystko!
Chyba zryty beret :lol:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Koniecznie po urlopie przeczytaj NW. Trzeba wiedzieć kto jadł szarlotkę, a kto karpatkę.
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Jedno nie wyklucza drugiego... Ostatnimi czasy nawet tam zaglądam regularnie ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

pz pisze: pt lip 05, 2024 2:46 pm
gumbyy pisze: pt lip 05, 2024 2:41 pm
Chyba zryty beret :lol:
Ciii... :lol:

ps.
nie ma urlopu od S :D
www.MetalSide.pl
Prodigal Son
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: 05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa

Post autor: Prodigal Son »

Tak zirytowały mnie te wasze podśmiechujki na chłopaka, że aż muszę napisać parę słów.
Zwłaszcza, że już kiedyś grzecznie pisał wam, żebyście z niego zeszli i dali mu spokój.

Neon pisze praktycznie tylko w tych tematach jedzeniowo - odsłuchowych. I co z tego? Robi tym komuś jakąś krzywdę? Obraża kogoś? No nie, ale już jest powód, żeby kręcić z niego bekę.

Może chłopak nie jest tak lotny, jak inni z tego forum. Może nie pisze wyszukanych, wysmakowanych recenzji, nie pokazuje jak zajebiście osłuchany jest z jednym czy drugim albumem. I co z tego? To jest powód, żeby z niego kpić?

Przekleił setlistę z "play video" i już jazda na całego.

Każdy z nas jest inny. Jak najbardziej można pożartować, pośmiać się z siebie, pocisnać kumplowi. Ale moim zdaniem, takie ciągłe szydzenie z drugiej osoby jest po prostu słabe i żenujące. To całe prześciganie się jeden przed drugim na coraz "śmieszniejsze" posty, bo chłopak poszedł sobie na koncert Metalliki. Dla mnie te prosty w takich ilościach nie są nawet odrobinę zabawne.

Może chłopak ma jakieś ograniczenia, dysfunkcje, czasem są takie momenty w życiu, po których dalej nic już nie jest takie, jak było kiedyś. Prawdopodobnie nikt z nas go nie zna i nie wie, jak jest naprawdę.

Ale chuj, najlepiej non stop się z niego śmiać i szydzić.

Dobrej zabawy dla wszystkich w niedzielę!
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Prodigal Son pisze: sob lip 06, 2024 12:12 pm Tak zirytowały mnie te wasze podśmiechujki na chłopaka, że aż muszę napisać parę słów.
Zwłaszcza, że już kiedyś grzecznie pisał wam, żebyście z niego zeszli i dali mu spokój.

Neon pisze praktycznie tylko w tych tematach jedzeniowo - odsłuchowych. I co z tego? Robi tym komuś jakąś krzywdę? Obraża kogoś? No nie, ale już jest powód, żeby kręcić z niego bekę.

Może chłopak nie jest tak lotny, jak inni z tego forum. Może nie pisze wyszukanych, wysmakowanych recenzji, nie pokazuje jak zajebiście osłuchany jest z jednym czy drugim albumem. I co z tego? To jest powód, żeby z niego kpić?

Przekleił setlistę z "play video" i już jazda na całego.

Każdy z nas jest inny. Jak najbardziej można pożartować, pośmiać się z siebie, pocisnać kumplowi. Ale moim zdaniem, takie ciągłe szydzenie z drugiej osoby jest po prostu słabe i żenujące. To całe prześciganie się jeden przed drugim na coraz "śmieszniejsze" posty, bo chłopak poszedł sobie na koncert Metalliki. Dla mnie te prosty w takich ilościach nie są nawet odrobinę zabawne.

Może chłopak ma jakieś ograniczenia, dysfunkcje, czasem są takie momenty w życiu, po których dalej nic już nie jest takie, jak było kiedyś. Prawdopodobnie nikt z nas go nie zna i nie wie, jak jest naprawdę.

Ale chuj, najlepiej non stop się z niego śmiać i szydzić.

Dobrej zabawy dla wszystkich w niedzielę!
Brawo!

Niektórzy nie kumają, że ten sam żart rzucony po raz -nty jest już mega slaby...
www.MetalSide.pl
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Prodigal, a mnie się wydaje, że niepotrzebnie się unosisz. Nikt tutaj nie szydzi z użytkownika Neon, a jedynie okazuje życzliwą sympatię i zainteresowanie :) Przynajmniej taką mam nadzieję :P :) Poza tym kolega sam rozbudziła oczekiwania pozostałych Userów ujawniając fakt uczestnictwa w tym wydarzeniu i każdy z nas mógł liczyć na Wyśmienitą relkę :) i tylko tyle :P
Nie wydaję mi się, że jest sens robić aferę i oskarżać innych userów o złe intencje :P

Także Neon, keep doing what you're doing because you're doing it right! :)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Dla mnie to wszystko się odbywa w ramach koleżeńskich docinek typowych dla zgranych społeczności. Takie droczenie się. Nie sądzę żeby ktoś serio chciał pocisnąć Neonowi i nie wygląda żeby on sam się o to obrażał.
Deleted User 4876

Dokładnie tak! Jeśli jednak czuje się urażony to w ramach przeprosin dam mu dej-kartkę ;-)
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Prodigal Son pisze: sob lip 06, 2024 12:12 pm Może chłopak ma jakieś ograniczenia, dysfunkcje, czasem są takie momenty w życiu, po których dalej nic już nie jest takie, jak było kiedyś. Prawdopodobnie nikt z nas go nie zna i nie wie, jak jest naprawdę.
Tutaj na tym forum dysfunkcje ma nawet nie co drugi, lecz większość użytkowników. Dużej części z nich przydałby się psychiatra a niektórzy nadają się do ubezwłasnowolnienia. Powinni być zamknięci w gabinetach o ścianach obitych miękką tapicerką. Na wieczność.
Zerknij do kilku kluczowych tematów forum, a przyznasz mi rację.
Nie dziw się zatem, że ktoś tu dostanie czasem klapsa, lub kopa. To są wysrywy ludzi, którzy powinni siedzieć w psychiatryku ale nie siedzą i wolno im pisać w internecie. W związku z tym mogą do woli mścić się na innych za swoje chujowe życia. 8)
Ta szydera z neona to akurat tyci drobnostka, bo zdarzały się tutaj prawdziwe skurwysyństwa.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Neon jest mentalnie nietykalny.

Pierre, piękna rekomendacja społeczności :lol: :twisted: :roll:
Deleted User 4876

Społeczność to dewianci i patologia i on jeden jedyny, nieskazitelny Pierre.
Prodigal Son
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Prodigal Son »

Myślę, że jak chłopak pisze, żebyście z niego zeszli to raczej nie odbiera tego jako "życzliwą sympatię i zainteresowanie". Ale to już trzeba zapytać Neona.
Napisałem to, bo zwyczajnie zrobiło mi się go żal. Zwłaszcza, że skoro spędza tyle czasu na forum i udziela się w jakikolwiek sposób, to pewnie czerpie z tego przyjemność. Nie mam pojęcia jak on to odbiera, ale dla mnie wygląda to tak, że wy się z niego po prostu śmiejecie. Ale może się mylę, jeżeli jest inaczej to zwracam honor.
Thorgal, koleżeńska szydera to będzie jutro, jak nie zagrają Inamoraty :lol:
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

thorgal_30 pisze: sob lip 06, 2024 5:33 pm Społeczność to dewianci i patologia i on jeden jedyny, nieskazitelny Pierre.
A kto powiedział, że jestem nieskazitelny? Może nie jestem jebnięty jak ty, ale za anioła się nie uważam.
Prodigal Son pisze: sob lip 06, 2024 6:27 pm Nie mam pojęcia jak on to odbiera, ale dla mnie wygląda to tak, że wy się z niego po prostu śmiejecie. Ale może się mylę, jeżeli jest inaczej to zwracam honor.
Ja tam się z niego nie śmieję. Raz mu to nawet naprostowałem, jak mi złożył reklamację. :wink:
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Prodigal Son pisze: sob lip 06, 2024 6:27 pm Myślę, że jak chłopak pisze, żebyście z niego zeszli to raczej nie odbiera tego jako "życzliwą sympatię i zainteresowanie".
O to to... tym bardziej, że to jednostronne cały czas jest.
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Oby było tutaj tyle empatii, kiedy idą wyzwiska od najgorszych :)
ODPOWIEDZ