Support - NIGHTWISH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Support - NIGHTWISH
ja to juz na dragonforce bede przeciskal sie pod scene.. uda mi sie!!
ja tam nie dam satysfakcji tej kapeli, że dla nich się staram pod scenę wbić 
-
janiedembica
- -#Prisoner

wbijaj wbijaj, jesli jestes dobry to gdzies tak jak zacznie leciec doctor doctor bedziesz sie wycofywal , co jest plusem dla resztytobink pisze:ja to juz na dragonforce bede przeciskal sie pod scene.. uda mi sie!!
-
El Dorado
chyba snisz!! nie wycofam sie nigdy!! zlapie sie barierek!janiedembica pisze:wbijaj wbijaj, jesli jestes dobry to gdzies tak jak zacznie leciec doctor doctor bedziesz sie wycofywal , co jest plusem dla resztytobink pisze:ja to juz na dragonforce bede przeciskal sie pod scene.. uda mi sie!!
-
_Sand_man_
- -#Invader

Ci co byli na Metallice okło barierek wiedzą że wcale nie trzeba się przeciskaćtobink pisze:chyba snisz!! nie wycofam sie nigdy!! zlapie sie barierek!janiedembica pisze:wbijaj wbijaj, jesli jestes dobry to gdzies tak jak zacznie leciec doctor doctor bedziesz sie wycofywal , co jest plusem dla resztytobink pisze:ja to juz na dragonforce bede przeciskal sie pod scene.. uda mi sie!!
można stać koło barierek iść na piwo i wrócić jeśli nie w to samo miejsce to też bardzo dobre. Podczas koncertu M miałem tyle luzu koło barierek,że podczas koncertu nie przesunełem się nawet o 20 cm. Największą koncentracje ludności przeżyłem gdy lars usiadł koło nas i rzucał nam swoją bluzę wtedy było troche ciasno :rocx
nie wiem jak dla Was ale dla mnie najlepsza zabawa jest kolo 8-10 metra od sceny mlyn tak samo duzy wszytsko pieknie widac... a co sie ma złapac ewentualnei to sie i tak złapie hehe 
Super - ''młyn'' - skakać i przepychać sie jak bydło przez większość czasu trwania koncertu. O niczym więcej nie marzę.Michcio pisze:dla mnie najlepsza zabawa jest kolo 8-10 metra od sceny mlyn tak samo duzy wszytsko pieknie widac...
KMFDM
Oby, oby !! Zakochałem sie ! Słucham tego utworu bez przerwy non stop, jak dla mnie dzieło ! Nadaje się do jakiegoś wielkiego epickiego filmu jako ścieżka dźwiękowa ! Może do koncertu mi się troche przeje, ale i tak chyba oszaleje z radości.sobota pisze:Raczej skupią się na utworach z ostatniej płyty. Będzie pewnie [...] Ghost Love Score. [...]
Nowej płyty słucham od kilku dni, za starsze wezme się później (pewnie jeszcze lepsze-nie moge sie doczekać
A jak jeszcze raz ktoś tu bedzie narzekał to policzymy sie na stadionie
KMFDM
Jak ktos bedzie narzekal, to niech odpocznie sobie na Nightwishu - bedzie nam latwiej dopchac sie pod sceneGreddo pisze:A jak jeszcze raz ktoś tu bedzie narzekał to policzymy sie na stadionie
- likipiki
- -#Lord of the flies

And it's a dirty job but someone's gotta do it...
w takim wypadku ja się do tych wielbicieli nie zaliczam 
Utwór jest rzeczywiście piękny, niestety według mnie na koncert sie kompletnie nie nadaje, bo wszystkie te orkiestrowe partie będą musiały być odgrywane z płyty.Greddo pisze:Oby, oby !! Zakochałem sie ! Słucham tego utworu bez przerwy non stop, jak dla mnie dzieło ! Nadaje się do jakiegoś wielkiego epickiego filmu jako ścieżka dźwiękowa ! Może do koncertu mi się troche przeje, ale i tak chyba oszaleje z radości.sobota pisze:Raczej skupią się na utworach z ostatniej płyty. Będzie pewnie [...] Ghost Love Score. [...]
No to chyba normalne - patrz się na DOD, Paschendale czy Sing Of The Cross. Nie można powiedzieć, że te utwory nie nadają sie na koncert. Wręcz przeciwnie - nadają się jak mało które. Analogicznie jest z GLS, na pewno rozgrzeje serca publiki 
KMFDM
Jak nie lubie Nightwisha tak ten utwór jest wybitny. No miałam podobne odczucia jak ty Graddo jak pare miesiecy temu go usłyszałam. Tez słuchałam go non-stop. Pozostaje pytanie jak to jest możliwe, że raz robią taka kaszane a raz piękny epicki utwór.
Fakt, ale ani w DOD, ani Paschendale orkiestra nie jest na pierwszym planie. W GLS to ona odgrywa najważniejszą rolę, utwór jest tak piękny właśnie dzięki tym monumentalnym, symfonicznym partom. A co zrobią muzycy na koncercie w momencie, kiedy jest słchać wyłącznie orkiestrę? Staną w miejscu i sie bedą głupio uśmiechać?Greddo pisze:No to chyba normalne - patrz się na DOD, Paschendale czy Sing Of The Cross. Nie można powiedzieć, że te utwory nie nadają sie na koncert. Wręcz przeciwnie - nadają się jak mało które. Analogicznie jest z GLS, na pewno rozgrzeje serca publiki
Dzięki AniuAndzia pisze:. No miałam podobne odczucia jak ty Graddo jakpare miesiecy temu go usłyszałam. .
---
sobota -> nie zmienia to faktu, że utwór ten na koncercie będzie gwoździem programu !
KMFDM
Widziałem jak grają to na żywo na koncercie w Berlinie, jak dla mnie najlepszy kawałek podczas całego koncertu, na równi z Dead Boy's Poem :]sobota pisze:Utwór jest rzeczywiście piękny, niestety według mnie na koncert sie kompletnie nie nadaje, bo wszystkie te orkiestrowe partie będą musiały być odgrywane z płyty.Greddo pisze:Oby, oby !! Zakochałem sie ! Słucham tego utworu bez przerwy non stop, jak dla mnie dzieło ! Nadaje się do jakiegoś wielkiego epickiego filmu jako ścieżka dźwiękowa ! Może do koncertu mi się troche przeje, ale i tak chyba oszaleje z radości.sobota pisze:Raczej skupią się na utworach z ostatniej płyty. Będzie pewnie [...] Ghost Love Score. [...]
Ja tam bardzej licze na inne gwoździeGreddo pisze:sobota -> nie zmienia to faktu, że utwór ten na koncercie będzie gwoździem programu !
I kolejny album w trakcie oględzin - Oceanborn
Technicznie na pewno o niebo lepszy od Once, ale jakoś mniej mniej pociąga, jak na razie... ale to się zmieni
. Passion and the Opera :rocx
KMFDM
Oceanborn jest IMO o niebo lepszy od Once w każdym względzie, o wiele więcej tu świeżości niestandardowych pomysłów, pięknych melodii...
Uwielbiam tą płyte. Niestety, na Mysticu raczej niewiele kawałków z tego albumu zagrają - co najwyżej Sleeping Sun
Nightwish - Gethsemane
Uwielbiam tą płyte. Niestety, na Mysticu raczej niewiele kawałków z tego albumu zagrają - co najwyżej Sleeping Sun
Nightwish - Gethsemane