Dla 5 gości na sanatorium. Reszta ma totalną wyjebkę. Gęba za mikrofonem się zgadzała, innych i tak nikt nie kojarzy
27/03/2025 - Godsmack - Gliwice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/03/2025 - Godsmack - Gliwice
Dla 5 gości na sanatorium. Reszta ma totalną wyjebkę. Gęba za mikrofonem się zgadzała, innych i tak nikt nie kojarzy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A ja jestem z zespołem od początku i poczułem się oszukany. Tym bardziej, że Erna gada, że jest git, a połowa zespołu zawinęła się w 24.... jeśli to prawda.
Po co Larkin miałby kłamać?
Po co Larkin miałby kłamać?
Wystarczyło po prostu ogłosić przed trasą, że Tony i Shannon odeszli z kapeli. Po co było to ukrywać i lać wodę z "personal reasons". Podobna sytuacja jak headlinerzy Mystica. Zabrakło szczerości i dobrej komunikacji.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Tylko dlaczego dopiero TERAZ gówno wypływa na powierzchnię, i to od oficjalnie gościa poza ekipą.
-
metallic66
- -#Wrathchild

Dla mnie zespół przestał istnieć. Szkoda
Pewnie ta gadka o braku nowej muzy w przyszłości to mógł być już efekt jakichś tarć. Jestem zawiedziony postawą zespołu, w chuj.
Wrzucisz treść?
Bełkot. I dopiero teraz jak poszły jakieś artykuły w świat (mam nadzieję, że w KwP też już wydało oświadczenie w tej sprawie).

https://www.last.fm/user/kamooo
Milczą
Ostatnio zmieniony sob kwie 05, 2025 12:28 am przez Max323, łącznie zmieniany 1 raz.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
PRZED trasą takie nowiny się zapodaje.
Nie jest to fair wobec łudzi podczas pierwszej połowy koncertów.
"With love and respect" - taa...
Nie jest to fair wobec łudzi podczas pierwszej połowy koncertów.
"With love and respect" - taa...
Ogloszenie trasy bylo pod koniec pazdziernika 2024. Na pewno juz wtedy byly te roszady w skladzie. No ale lepiej bylo siedziec sicho, ze sianko sie zgadzalo. Do piachu Godsmack. Na kolejny koncert juz na pewno nie pojde.
https://www.last.fm/user/kamooo
Mam dosyć mieszane uczucia.
Z jednej strony w sumie szanuje, ktoś ma te 58-60 i woli w spokoju poświęcić czas życiu rodzinnemu czy czemuś podobnemu i już nie chce mu się jeździć w trasy. Pozazdrościć zdrowego podejścia, nikomu nic udowadniać i tak nie musi.
Z drugiej całe te ich trasy ograniczały się głównie do kręcenia się w kółko po Stanach, od wielkiego dzwonu wyjeżdżając gdzieś dalej. Jak się patrzy na inne zespoły, starsze też wiekiem i regularnie objeżdżające świat to może przejść przez głowę myśl że trochę chłopaki dramatyzują
A z trzeciej strony - może to wszystko i tak marne wytłumaczenie a chodziło o inne kwestie.
W każdym razie, cieszę się że byłem w Gliwicach, ale na kolejny koncert się nie wybiorę. Mimo wszystko bardziej z powodów muzycznych niż personalnych składu.
Z jednej strony w sumie szanuje, ktoś ma te 58-60 i woli w spokoju poświęcić czas życiu rodzinnemu czy czemuś podobnemu i już nie chce mu się jeździć w trasy. Pozazdrościć zdrowego podejścia, nikomu nic udowadniać i tak nie musi.
Z drugiej całe te ich trasy ograniczały się głównie do kręcenia się w kółko po Stanach, od wielkiego dzwonu wyjeżdżając gdzieś dalej. Jak się patrzy na inne zespoły, starsze też wiekiem i regularnie objeżdżające świat to może przejść przez głowę myśl że trochę chłopaki dramatyzują
A z trzeciej strony - może to wszystko i tak marne wytłumaczenie a chodziło o inne kwestie.
W każdym razie, cieszę się że byłem w Gliwicach, ale na kolejny koncert się nie wybiorę. Mimo wszystko bardziej z powodów muzycznych niż personalnych składu.
Ja pierdolę, co za żenada. Już myślisz, że Thorgal jest reinkarnacją Indiany Jonesa, a potem widzisz coś takiego. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Jeszcze napisane z błędami 
Może chcą dostać palkowe i kostkowe 
Rozumiem że odchwaszczanie jest ważne, ale po co się tym chwalić i na co komu do tego kostki?
Forum internetowe to poważna sprawa.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
O kurwa...
Zdecydowanie najgorszy przykład koncertowego znieważenia flagi jaki miałem nieszczęście widzieć. Jeszcze odchwaszczanie i apostrofy - zasłużyli na pogardliwy dowcip ze sceny.
Powinni zostać godsmacked