04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 8263

Re: 04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk

Post autor: Deleted User 8263 »

Kevin18 pisze: sob cze 07, 2025 7:32 pm
Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 7:24 pm
Kevin18 pisze: sob cze 07, 2025 7:03 pm

No to tym bardziej po co się pchać na ten festiwal jak jest tyle opcji dookoła ? Głównie czytam że ktoś nie zobaczył czegoś bo nie wszedł do zapchanego klubu, drugi nie dopchał się do Park Stage bo za dużo ludzi. Organizator jest ślepy i nie widzi że infrastruktura nie dojeżdża do liczby odwiedzających ? Dolicz do tego masę napierdolonych elementów i kucy robiących trzodę.. Odechciewa się. A naprawdę w podobnej albo trochę wyższej cenie masz Wacken, Hellfest , Brutala czy Alcatraz Festival gdzie komfort jest nieporównywalny.
Ja się z tobą zgadzam i poza Wacken nie kojarzę w Europie równie zle rozplanowanego festiwalu, Alcatraz, MoR, podobny rozmiar a organizacyjnie dużo lepiej. Dlatego nigdy jeszcze nie przyjechalem na cały festiwal.
A co z Wacken nie tak ? Byłem w 2008, 2010, 2016 i 2023 i nigdzie nie było łatwiej o barierki na Maiden jak tam :) Jedyny problem to odległości ale zrozumiale z racji tego wielkości festu.
Odleglosci - na GMM lepiej to jest ogarniete
Droga do Wacken w chuj się korkuje kiedyś 6h stalismy
Gleba - leciutki deszczyk i już bloto. A jak były upały 2018 to rozdawali maski bo był taki pył
Za mało prysznicow na zwykłym polu.

Bardzo nie lubię tego festu.
Deleted User 8263

Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 7:31 pm
Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 7:23 pm
Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 6:58 pm

Z litości dla twojego upośledzenia i pochodzenia z chlewu darmowa lekcja: nie, niedorobie, nie usprawiedliwia. I nie, nie "trzeba było" się wepchnąć (cyt. "wpierdilić ostro łokciami w tłum"). Prędzej czy później takim ciotom jak ty wyjaśnia się to w bardziej bezpośredni sposób.
Dobra, sklej się tam już pajacu. Organizator potężnie zjebal temat tej sceny, problem był żeby w ogóle wyjsc z maina np do kibla, więc spierdalaj już.
Tak brzydko to możesz się odzywać do swojego chłopaka. To nie organizator zjebał, że nie znasz kurwiu podstawowych zasad współżycia społecznego i wyrosła z ciebia taka atencyjna parówa.
Ale się zesrales XD
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Frank Drebin »

pz pisze: sob cze 07, 2025 7:56 pm Dzosef I Frank skończcie już yes dyskusję. Potem to wszystko trafi do kosza, a dla z Was będzie po warnie za robienie syfu i obrażanie
Ok. Natomiast na to, że jakiś przygłup wszem i wobec chwali się robieniem bydła na koncercie reagować powinno się zawsze.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Deleted User 8263

Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 8:03 pm
pz pisze: sob cze 07, 2025 7:56 pm Dzosef I Frank skończcie już yes dyskusję. Potem to wszystko trafi do kosza, a dla z Was będzie po warnie za robienie syfu i obrażanie
Ok. Natomiast na to, że jakiś przygłup wszem i wobec chwali się robieniem bydła na koncercie reagować powinno się zawsze.

XD ty idioto, to jest festiwal metalowy. Sa ruchy w publice, bydlo to jest wpierdalanie się do przodu a nie przebitka żeby w ogóle zobaczyc scene. Zwłaszcza że jak się przebiło przez tych pierwszych stojacych w ciagu komunikacyjnym (też beka że ochrona nie ogarnia że przydalaby się droznosc) to było już spokojnie można stanac i nikomu nie wadzic. Takze wypierdalaj już i się nie wypowiadaj.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Chłopaki, umówcie się na solo w wybranym szlachetnym module walk - Frank interesuje się boksem, a Dzosef coś tam trenował więc pasuje. Ja mogę posędziować, potem buzi i na piwo. A zamiast kasowania postów powinien być osobny temat na takie dramy, za dobrze się czyta ;)
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 8:07 pm

XD ty idioto, to jest festiwal metalowy. Sa ruchy w publice, bydlo to jest wpierdalanie się do przodu a nie przebitka żeby w ogóle zobaczyc scene. Zwłaszcza że jak się przebiło przez tych pierwszych stojacych w ciagu komunikacyjnym (też beka że ochrona nie ogarnia że przydalaby się droznosc) to było już spokojnie można stanac i nikomu nie wadzic. Takze wypierdalaj już i się nie wypowiadaj.
Dobra, już się nie tłumacz, żałosny wsioku. Pisałeś o "wpierdalaniu się ostro w tłum łokciami". Zakładam oczywiście, że więcej w tym fantazjowania i chęci pokazania na forum "jaki to nie jestem ostry zawodnik" (taka melepeta jak ty, to może się ostro wpierdolić łokciami wyłącznie w ścianę), ale skoro uznajesz to za normalne i usprawiedliwiasz festiwalem metalowym - potwierdzasz tylko swój niedowład umysłowy.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Zmieniając na moment temat to powiem że Pentagram zaczął o 20:27 czyli przed czasem. Oby dożył do końca koncertu
https://www.last.fm/user/kamooo
Deleted User 8263

Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 8:20 pm
Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 8:07 pm

Dobra, już się nie tłumacz, żałosny wsioku. Pisałeś o "wpierdalaniu się ostro w tłum łokciami". Zakładam oczywiście, że więcej w tym fantazjowania i chęci pokazania na forum "jaki to nie jestem ostry zawodnik" (taka melepeta jak ty, to może się ostro wpierdolić łokciami wyłącznie w ścianę), ale skoro uznajesz to za normalne i usprawiedliwiasz festiwalem metalowym - potwierdzasz tylko swój niedowład umysłowy.
Hhahahhhgg ale ty jesteś durniem czlowieku. Czyli zrobiłem bydło czy jestem za słaby na bydlo?
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

A co to za różnica? Wystarczy, że wpierdalenie się łokciami uważasz za coś, co - twoim zdaniem - można praktykować, bo ktoś ośmielił się pomyśleć, zachować jak człowiek a nie upośledzona małpa, przyjść na koncert wcześniej i zasłonić ci widok.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Chłop który w teorii nie powinien być wśród żywych właśnie roznosi Desert Stage

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Dziadek dożył do końca i zniszczył, świetny gig
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

O, Nergal na Park Stage :D Śpiewa dla swoich lidzjons kawałek Bathory
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Schizoid pisze: sob cze 07, 2025 9:01 pm Chłop który w teorii nie powinien być wśród żywych właśnie roznosi Desert Stage
Gość miał żze 120 lat. Musiał solidne nadgodziny w życiu wyrabiać. Koncert świetny.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Blood fire death - piękne zamknięcie. Pentagram i Death Angel, solidnie jak zawsze. Pozdrowienia dla pięknych forumowiczów spotkanych w różnych okolicznościach
Forum internetowe to poważna sprawa.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Jak można tak świetnego perkmana marnować w takiej lipie...
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Caracalized »

Pentagram wspaniały. Jedyny koncert jaki widziałem dzisiaj od A do Z. Sepulturę i Tiamat sobie odpuściłem. Death Angel widziałem przez jakieś 25 minut, ale mnie nudzili to wyszedłem; świetny wokalista (przynajmniej przy najwyższych rejestrach daje radę mocno), solidne instrumentarium, ale jednak nie chciało mi się ich dłużej słuchać i oglądać. Z Blood Fire Death wyszedłem przy Shores in Flames, bo znowu umyśliłem sobie, by dostać jakieś autografy (tym razem Pentagramu), ale to co widziałem było bardzo dobre, szczególnie Sacrifice i The Return of Darkness and Evil były zagrane z takim zajebistym przytupem.
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 4:05 pm
Shedao Shai pisze: sob cze 07, 2025 3:52 pm Przecież Dzozef już wielokrotnie w swoich postach pokazywał, że na koncertach jest tym polskim bydłem o którym tu tyle razy pisaliście :D hee łokcia tu, tu z bara, tu się przepcham i jestem bliżej!!!
No właśnie nie, bo ja zawsze kolejkuje żeby być z przodu cymbale xD
Przeczytaj ze zrozumieniem swój post o wpierdalanu się łokciami, co też rzekomo "musiałeś" zrobić :)
Deleted User 8263

IgorW pisze: ndz cze 08, 2025 1:07 am
Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 4:05 pm
Shedao Shai pisze: sob cze 07, 2025 3:52 pm Przecież Dzozef już wielokrotnie w swoich postach pokazywał, że na koncertach jest tym polskim bydłem o którym tu tyle razy pisaliście :D hee łokcia tu, tu z bara, tu się przepcham i jestem bliżej!!!
No właśnie nie, bo ja zawsze kolejkuje żeby być z przodu cymbale xD
Przeczytaj ze zrozumieniem swój post o wpierdalanu się łokciami, co też rzekomo "musiałeś" zrobić :)
No a tu się nie dało kolejkowac bo był clash i byłem na innym zespole. A mystic to jedyny fest na swiecie gdzie trzeba walczyć o to żeby zobaczyć scene :)
Awatar użytkownika
Sadek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Sadek »

Tak na spontanie - ostatni dzień i potężne death metalowe strzały.
Skeletal Remains kapitalnie.
Vader pozamiatał, do tego na trzy wiosła dobrze się zgrali. Sala poświęcona historii zespołu na górze hali food truckowej robiła bardzo dobre wrażenie.
Na koniec Morbid An... tzn. I am Morbid - potężny strzał w pysk, piekielne brzmienie i forma. Z całym szacunkiem dla Treya, ale on już jest "stracony", zatem Vincent i Sandoval to ten prawdziwy MA aktualnie.

Wieczór należał jednak do Blood, Fire, Death. Fantastyczny hołd. Oby projekt przetrwał i może rozwinął się na pozostałe albumy.

Żałuję, że tylko fragmencik Pentagram ogarnąłem, no ale nie było czasu. Może innym razem.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Tak się robi festwiale w Polsce

"Ten festiwal to totalnie nieporozumienie pod każdym względem! Od nagłośnienia po organizację!", "Niestety, ale ten festiwal to totalny niewypał. Ludzie bez wody, jedzenia. Nagłośnienie fatalne", "Za dużo ludzi wpuszczonych na ten teren. Dostanie się gdziekolwiek, to był dramat. Awaria terminali, nie szło kupić ani picia, ani jedzenia przez długi czas, a gotówki nie przyjmowali", "Miejsce fatalne na organizacje takiego wydarzenia"

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
ODPOWIEDZ