04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk
Szef
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Narzeka jedna osoba, kam właśnie, a reszta ma bekę. Ja jestem ostatnim który w tej kwestii rzuci kamieniem, z dwóch powodów, ale co kto lubi i przynajmniej jest zabawnie.pz pisze: ↑sob cze 07, 2025 4:41 pmNikt nie wie jak wygląda kam, ale odkąd napisał o grubaskach w relacji z Pearl Jam, to zostały forumowym mememCaracalized pisze: ↑sob cze 07, 2025 4:17 pm Co wy ludzie macie z tymi grubaskami? xD Mam nadzieję, że wy lepiej wyglądacie, że tak po grubaskach tutaj jedziecie.
-
Deleted User 8263
Czyli ty idioto uważasz, że nie ma problemu w tym, że scena jest za mała i ekran jest wylaczony?Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 4:16 pmTrzeba było przeprowadzić niezwykle skomplikowaną operację myślową i dojść do wniosku, że skoro rozpiska jest na styk, miejsca mało a ludzi dużo, to gdy przyjdziesz późno, może być chuja widać. I po prostu wyjść z Opeth przed czasem. Tak jak pewnie zrobili to ludzie, którym wyjeżdżałeś z łokcia, jak typowy przedstawiciel polskiego bydła. Kiedyś ktoś za takie akcje ci te łokcie uszkodzi i będzie miał racje.
- Frank Drebin
- -#Clansman

I co pizdusiu, to że organizatorzy czegoś nie dowieźli usprawiedliwia chamstwo względem innych uczestników? Nie wiem, z jakiej wypełzłeś obory, leszczu, ale musiała być wyjątkowo chujowa i patologiczna.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Katla to absolutna petarda na żywo. Co za koncert
https://www.last.fm/user/kamooo
Bo dzis Bruce Springsteen w Liverpoolu i pewnie Bokassa tak samo jak ja płacze ze nie będzie oglądać streamów tylko jest na jakimś kucowym spędzie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Ekran był włączony na każdym koncercie poza WASP, bo pewnie Blackie zabroniłDzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 5:19 pmCzyli ty idioto uważasz, że nie ma problemu w tym, że scena jest za mała i ekran jest wylaczony?Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 4:16 pmTrzeba było przeprowadzić niezwykle skomplikowaną operację myślową i dojść do wniosku, że skoro rozpiska jest na styk, miejsca mało a ludzi dużo, to gdy przyjdziesz późno, może być chuja widać. I po prostu wyjść z Opeth przed czasem. Tak jak pewnie zrobili to ludzie, którym wyjeżdżałeś z łokcia, jak typowy przedstawiciel polskiego bydła. Kiedyś ktoś za takie akcje ci te łokcie uszkodzi i będzie miał racje.
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
jeżeli kam nie przyjdzie dziś się przywitać z administracją i moderacją dostanie warna
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
A gdzie jesteście? Jest jakaś loża vipowska Sanatorium gdzie można wbic na audiencję?
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Deleted User 8263
Tak, dokładnie usprawiedliwia. Ostatecznie i oni i ja zobaczyliśmy koncert, a że w gorszych warunkach to już wina organizatora. I to też nie tak, że kogoś uderzylem tylko trzeba się bylo wepchnac. Takze leszcz to cie robił, a ja pozdrawiam środkowym palcem ze StavangerFrank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 5:26 pm I co pizdusiu, to że organizatorzy czegoś nie dowieźli usprawiedliwia chamstwo względem innych uczestników? Nie wiem, z jakiej wypełzłeś obory, leszczu, ale musiała być wyjątkowo chujowa i patologiczna.
- blackcocker
- -#Moderator

Loża VIP jest tak, gdzie JM Admin
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Koncert dobry, ale sauna stage mnie zmęczył
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Frank Drebin
- -#Clansman

Z litości dla twojego upośledzenia i pochodzenia z chlewu darmowa lekcja: nie, niedorobie, nie usprawiedliwia. I nie, nie "trzeba było" się wepchnąć (cyt. "wpierdilić ostro łokciami w tłum"). Prędzej czy później takim ciotom jak ty wyjaśnia się to w bardziej bezpośredni sposób.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 6:18 pmTak, dokładnie usprawiedliwia. Ostatecznie i oni i ja zobaczyliśmy koncert, a że w gorszych warunkach to już wina organizatora. I to też nie tak, że kogoś uderzylem tylko trzeba się bylo wepchnac. Takze leszcz to cie robił, a ja pozdrawiam środkowym palcem ze StavangerFrank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 5:26 pm I co pizdusiu, to że organizatorzy czegoś nie dowieźli usprawiedliwia chamstwo względem innych uczestników? Nie wiem, z jakiej wypełzłeś obory, leszczu, ale musiała być wyjątkowo chujowa i patologiczna.
No to tym bardziej po co się pchać na ten festiwal jak jest tyle opcji dookoła ? Głównie czytam że ktoś nie zobaczył czegoś bo nie wszedł do zapchanego klubu, drugi nie dopchał się do Park Stage bo za dużo ludzi. Organizator jest ślepy i nie widzi że infrastruktura nie dojeżdża do liczby odwiedzających ? Dolicz do tego masę napierdolonych elementów i kucy robiących trzodę.. Odechciewa się. A naprawdę w podobnej albo trochę wyższej cenie masz Wacken, Hellfest , Brutala czy Alcatraz Festival gdzie komfort jest nieporównywalny.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 2:47 pmWiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.Kevin18 pisze: ↑sob cze 07, 2025 1:59 pmDlatego mimo że kocham Polskę i jestem patriotą to w życiu nie pojadę na Mystic bo nie chce mi się użerać z bydłem które nie szanuje innych. Byłem raz, nigdy więcej.Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 12:11 pm No tak, liczba przypadków spięć, darcia na siebie ryja, wpierdalania się w tłum etc. na tym festiwalu była przeogromna. Takiego natężenia chamówy nie widziałem na żadnym gigu (do chamówy nie zaliczam opierdalania lamusów z papierosami, bo to oni uskuteczniają nawyki z obory a nie odwrotnie), a byłem na Mystic niecałe 3 h.
Na takim Brutal Assault w Czechach pełna kulturka, zero pchania pod sceną, brak ścisku itp.
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 8263
Dobra, sklej się tam już pajacu. Organizator potężnie zjebal temat tej sceny, problem był żeby w ogóle wyjsc z maina np do kibla, więc spierdalaj już.Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 6:58 pmZ litości dla twojego upośledzenia i pochodzenia z chlewu darmowa lekcja: nie, niedorobie, nie usprawiedliwia. I nie, nie "trzeba było" się wepchnąć (cyt. "wpierdilić ostro łokciami w tłum"). Prędzej czy później takim ciotom jak ty wyjaśnia się to w bardziej bezpośredni sposób.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 6:18 pmTak, dokładnie usprawiedliwia. Ostatecznie i oni i ja zobaczyliśmy koncert, a że w gorszych warunkach to już wina organizatora. I to też nie tak, że kogoś uderzylem tylko trzeba się bylo wepchnac. Takze leszcz to cie robił, a ja pozdrawiam środkowym palcem ze StavangerFrank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 5:26 pm I co pizdusiu, to że organizatorzy czegoś nie dowieźli usprawiedliwia chamstwo względem innych uczestników? Nie wiem, z jakiej wypełzłeś obory, leszczu, ale musiała być wyjątkowo chujowa i patologiczna.
-
Deleted User 8263
Ja się z tobą zgadzam i poza Wacken nie kojarzę w Europie równie zle rozplanowanego festiwalu, Alcatraz, MoR, podobny rozmiar a organizacyjnie dużo lepiej. Dlatego nigdy jeszcze nie przyjechalem na cały festiwal.Kevin18 pisze: ↑sob cze 07, 2025 7:03 pmNo to tym bardziej po co się pchać na ten festiwal jak jest tyle opcji dookoła ? Głównie czytam że ktoś nie zobaczył czegoś bo nie wszedł do zapchanego klubu, drugi nie dopchał się do Park Stage bo za dużo ludzi. Organizator jest ślepy i nie widzi że infrastruktura nie dojeżdża do liczby odwiedzających ? Dolicz do tego masę napierdolonych elementów i kucy robiących trzodę.. Odechciewa się. A naprawdę w podobnej albo trochę wyższej cenie masz Wacken, Hellfest , Brutala czy Alcatraz Festival gdzie komfort jest nieporównywalny.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 2:47 pmWiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.
- Frank Drebin
- -#Clansman

Tak brzydko to możesz się odzywać do swojego chłopaka. To nie organizator zjebał, że nie znasz kurwiu podstawowych zasad współżycia społecznego i wyrosła z ciebia taka atencyjna parówa.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 7:23 pmDobra, sklej się tam już pajacu. Organizator potężnie zjebal temat tej sceny, problem był żeby w ogóle wyjsc z maina np do kibla, więc spierdalaj już.Frank Drebin pisze: ↑sob cze 07, 2025 6:58 pmZ litości dla twojego upośledzenia i pochodzenia z chlewu darmowa lekcja: nie, niedorobie, nie usprawiedliwia. I nie, nie "trzeba było" się wepchnąć (cyt. "wpierdilić ostro łokciami w tłum"). Prędzej czy później takim ciotom jak ty wyjaśnia się to w bardziej bezpośredni sposób.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 6:18 pm
Tak, dokładnie usprawiedliwia. Ostatecznie i oni i ja zobaczyliśmy koncert, a że w gorszych warunkach to już wina organizatora. I to też nie tak, że kogoś uderzylem tylko trzeba się bylo wepchnac. Takze leszcz to cie robił, a ja pozdrawiam środkowym palcem ze Stavanger
A co z Wacken nie tak ? Byłem w 2008, 2010, 2016 i 2023 i nigdzie nie było łatwiej o barierki na Maiden jak tamDzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 7:24 pmJa się z tobą zgadzam i poza Wacken nie kojarzę w Europie równie zle rozplanowanego festiwalu, Alcatraz, MoR, podobny rozmiar a organizacyjnie dużo lepiej. Dlatego nigdy jeszcze nie przyjechalem na cały festiwal.Kevin18 pisze: ↑sob cze 07, 2025 7:03 pmNo to tym bardziej po co się pchać na ten festiwal jak jest tyle opcji dookoła ? Głównie czytam że ktoś nie zobaczył czegoś bo nie wszedł do zapchanego klubu, drugi nie dopchał się do Park Stage bo za dużo ludzi. Organizator jest ślepy i nie widzi że infrastruktura nie dojeżdża do liczby odwiedzających ? Dolicz do tego masę napierdolonych elementów i kucy robiących trzodę.. Odechciewa się. A naprawdę w podobnej albo trochę wyższej cenie masz Wacken, Hellfest , Brutala czy Alcatraz Festival gdzie komfort jest nieporównywalny.Dzosef pisze: ↑sob cze 07, 2025 2:47 pm
Wiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Dzosef I Frank skończcie już yes dyskusję. Potem to wszystko trafi do kosza, a dla z Was będzie po warnie za robienie syfu i obrażanie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen