04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Re: 04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk

Post autor: blackcocker »

Szef
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

pz pisze: sob cze 07, 2025 4:41 pm
Caracalized pisze: sob cze 07, 2025 4:17 pm Co wy ludzie macie z tymi grubaskami? xD Mam nadzieję, że wy lepiej wyglądacie, że tak po grubaskach tutaj jedziecie.
Nikt nie wie jak wygląda kam, ale odkąd napisał o grubaskach w relacji z Pearl Jam, to zostały forumowym memem
Narzeka jedna osoba, kam właśnie, a reszta ma bekę. Ja jestem ostatnim który w tej kwestii rzuci kamieniem, z dwóch powodów, ale co kto lubi i przynajmniej jest zabawnie.
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 4:16 pm
Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 4:04 pm
Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 3:46 pm

To mogłeś wcześniej przyjść a nie robić chlew.
Kiedy? Przyszedłem od razu po Opeth.
Trzeba było przeprowadzić niezwykle skomplikowaną operację myślową i dojść do wniosku, że skoro rozpiska jest na styk, miejsca mało a ludzi dużo, to gdy przyjdziesz późno, może być chuja widać. I po prostu wyjść z Opeth przed czasem. Tak jak pewnie zrobili to ludzie, którym wyjeżdżałeś z łokcia, jak typowy przedstawiciel polskiego bydła. Kiedyś ktoś za takie akcje ci te łokcie uszkodzi i będzie miał racje.
Czyli ty idioto uważasz, że nie ma problemu w tym, że scena jest za mała i ekran jest wylaczony?
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Frank Drebin »

I co pizdusiu, to że organizatorzy czegoś nie dowieźli usprawiedliwia chamstwo względem innych uczestników? Nie wiem, z jakiej wypełzłeś obory, leszczu, ale musiała być wyjątkowo chujowa i patologiczna.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Katla to absolutna petarda na żywo. Co za koncert
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

pz pisze: sob cze 07, 2025 4:48 pm Gość z Bokassy e koszulce Liverpoolu
Bo dzis Bruce Springsteen w Liverpoolu i pewnie Bokassa tak samo jak ja płacze ze nie będzie oglądać streamów tylko jest na jakimś kucowym spędzie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 5:19 pm
Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 4:16 pm
Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 4:04 pm

Kiedy? Przyszedłem od razu po Opeth.
Trzeba było przeprowadzić niezwykle skomplikowaną operację myślową i dojść do wniosku, że skoro rozpiska jest na styk, miejsca mało a ludzi dużo, to gdy przyjdziesz późno, może być chuja widać. I po prostu wyjść z Opeth przed czasem. Tak jak pewnie zrobili to ludzie, którym wyjeżdżałeś z łokcia, jak typowy przedstawiciel polskiego bydła. Kiedyś ktoś za takie akcje ci te łokcie uszkodzi i będzie miał racje.
Czyli ty idioto uważasz, że nie ma problemu w tym, że scena jest za mała i ekran jest wylaczony?
Ekran był włączony na każdym koncercie poza WASP, bo pewnie Blackie zabronił
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

jeżeli kam nie przyjdzie dziś się przywitać z administracją i moderacją dostanie warna
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

A gdzie jesteście? Jest jakaś loża vipowska Sanatorium gdzie można wbic na audiencję?
https://www.last.fm/user/kamooo
Deleted User 8263

Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 5:26 pm I co pizdusiu, to że organizatorzy czegoś nie dowieźli usprawiedliwia chamstwo względem innych uczestników? Nie wiem, z jakiej wypełzłeś obory, leszczu, ale musiała być wyjątkowo chujowa i patologiczna.
Tak, dokładnie usprawiedliwia. Ostatecznie i oni i ja zobaczyliśmy koncert, a że w gorszych warunkach to już wina organizatora. I to też nie tak, że kogoś uderzylem tylko trzeba się bylo wepchnac. Takze leszcz to cie robił, a ja pozdrawiam środkowym palcem ze Stavanger
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

kam pisze: sob cze 07, 2025 6:16 pm A gdzie jesteście? Jest jakaś loża vipowska Sanatorium gdzie można wbic na audiencję?
Loża VIP jest tak, gdzie JM Admin
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

kam pisze: sob cze 07, 2025 6:09 pm Katla to absolutna petarda na żywo. Co za koncert
Koncert dobry, ale sauna stage mnie zmęczył

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pz pisze: sob cze 07, 2025 4:48 pm Gość z Bokassy e koszulce Liverpoolu
Lubię to!! :D
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 6:18 pm
Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 5:26 pm I co pizdusiu, to że organizatorzy czegoś nie dowieźli usprawiedliwia chamstwo względem innych uczestników? Nie wiem, z jakiej wypełzłeś obory, leszczu, ale musiała być wyjątkowo chujowa i patologiczna.
Tak, dokładnie usprawiedliwia. Ostatecznie i oni i ja zobaczyliśmy koncert, a że w gorszych warunkach to już wina organizatora. I to też nie tak, że kogoś uderzylem tylko trzeba się bylo wepchnac. Takze leszcz to cie robił, a ja pozdrawiam środkowym palcem ze Stavanger
Z litości dla twojego upośledzenia i pochodzenia z chlewu darmowa lekcja: nie, niedorobie, nie usprawiedliwia. I nie, nie "trzeba było" się wepchnąć (cyt. "wpierdilić ostro łokciami w tłum"). Prędzej czy później takim ciotom jak ty wyjaśnia się to w bardziej bezpośredni sposób.
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 2:47 pm
Kevin18 pisze: sob cze 07, 2025 1:59 pm
Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 12:11 pm No tak, liczba przypadków spięć, darcia na siebie ryja, wpierdalania się w tłum etc. na tym festiwalu była przeogromna. Takiego natężenia chamówy nie widziałem na żadnym gigu (do chamówy nie zaliczam opierdalania lamusów z papierosami, bo to oni uskuteczniają nawyki z obory a nie odwrotnie), a byłem na Mystic niecałe 3 h.
Dlatego mimo że kocham Polskę i jestem patriotą to w życiu nie pojadę na Mystic bo nie chce mi się użerać z bydłem które nie szanuje innych. Byłem raz, nigdy więcej.

Na takim Brutal Assault w Czechach pełna kulturka, zero pchania pod sceną, brak ścisku itp.
Wiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.
No to tym bardziej po co się pchać na ten festiwal jak jest tyle opcji dookoła ? Głównie czytam że ktoś nie zobaczył czegoś bo nie wszedł do zapchanego klubu, drugi nie dopchał się do Park Stage bo za dużo ludzi. Organizator jest ślepy i nie widzi że infrastruktura nie dojeżdża do liczby odwiedzających ? Dolicz do tego masę napierdolonych elementów i kucy robiących trzodę.. Odechciewa się. A naprawdę w podobnej albo trochę wyższej cenie masz Wacken, Hellfest , Brutala czy Alcatraz Festival gdzie komfort jest nieporównywalny.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Deleted User 8263

Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 6:58 pm
Z litości dla twojego upośledzenia i pochodzenia z chlewu darmowa lekcja: nie, niedorobie, nie usprawiedliwia. I nie, nie "trzeba było" się wepchnąć (cyt. "wpierdilić ostro łokciami w tłum"). Prędzej czy później takim ciotom jak ty wyjaśnia się to w bardziej bezpośredni sposób.
Dobra, sklej się tam już pajacu. Organizator potężnie zjebal temat tej sceny, problem był żeby w ogóle wyjsc z maina np do kibla, więc spierdalaj już.
Deleted User 8263

Kevin18 pisze: sob cze 07, 2025 7:03 pm
Kevin18 pisze: sob cze 07, 2025 1:59 pm

Dlatego mimo że kocham Polskę i jestem patriotą to w życiu nie pojadę na Mystic bo nie chce mi się użerać z bydłem które nie szanuje innych. Byłem raz, nigdy więcej.

Na takim Brutal Assault w Czechach pełna kulturka, zero pchania pod sceną, brak ścisku itp.
Wiesz co niby tak, z drugiej strony ja wczoraj po Opeth poszedlem na WASP i musiałem się wpierdolic ostro lokciami w tłum, żeby w ogóle widziec scene. Chętnie stanalbym sobie dalej i ogladal gig na ekranie, ale był wylaczony. Ten park stage jest po prostu fatalny, za mała scena na to ile ludzi chce zobaczyć zespoły. I musiałem wbijać się na chama żeby w ogóle zobaczyc zespol. To samo było jak zaczęła się ulewa, ludzie nie mogli szybko się zawinac bo był tłum, jakbym nie miał parasola z otwarcia u nugza to byłby dramat. Do klubow na Mysticu nawet nie zagladam zazwyczaj bo ta sama historia, za małe sceny jak na liczbe ludzi.
No to tym bardziej po co się pchać na ten festiwal jak jest tyle opcji dookoła ? Głównie czytam że ktoś nie zobaczył czegoś bo nie wszedł do zapchanego klubu, drugi nie dopchał się do Park Stage bo za dużo ludzi. Organizator jest ślepy i nie widzi że infrastruktura nie dojeżdża do liczby odwiedzających ? Dolicz do tego masę napierdolonych elementów i kucy robiących trzodę.. Odechciewa się. A naprawdę w podobnej albo trochę wyższej cenie masz Wacken, Hellfest , Brutala czy Alcatraz Festival gdzie komfort jest nieporównywalny.
Ja się z tobą zgadzam i poza Wacken nie kojarzę w Europie równie zle rozplanowanego festiwalu, Alcatraz, MoR, podobny rozmiar a organizacyjnie dużo lepiej. Dlatego nigdy jeszcze nie przyjechalem na cały festiwal.
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 7:23 pm
Frank Drebin pisze: sob cze 07, 2025 6:58 pm

Dobra, sklej się tam już pajacu. Organizator potężnie zjebal temat tej sceny, problem był żeby w ogóle wyjsc z maina np do kibla, więc spierdalaj już.
Tak brzydko to możesz się odzywać do swojego chłopaka. To nie organizator zjebał, że nie znasz kurwiu podstawowych zasad współżycia społecznego i wyrosła z ciebia taka atencyjna parówa.
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

Dzosef pisze: sob cze 07, 2025 7:24 pm
Kevin18 pisze: sob cze 07, 2025 7:03 pm

Ja się z tobą zgadzam i poza Wacken nie kojarzę w Europie równie zle rozplanowanego festiwalu, Alcatraz, MoR, podobny rozmiar a organizacyjnie dużo lepiej. Dlatego nigdy jeszcze nie przyjechalem na cały festiwal.
A co z Wacken nie tak ? Byłem w 2008, 2010, 2016 i 2023 i nigdzie nie było łatwiej o barierki na Maiden jak tam :) Jedyny problem to odległości ale zrozumiale z racji tego wielkości festu.
www.last.fm/user/darkfuneral18
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Dzosef I Frank skończcie już yes dyskusję. Potem to wszystko trafi do kosza, a dla z Was będzie po warnie za robienie syfu i obrażanie

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
ODPOWIEDZ