ale ile oni się grzebali ze sprostowaniekobi pisze:Oficjalna Kreatora pisze:The Kreator show in Costa Rica takes place on 04.01.05 and NOT on 06.01.05. !!!!
hahaha
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ale ile oni się grzebali ze sprostowaniekobi pisze:Oficjalna Kreatora pisze:The Kreator show in Costa Rica takes place on 04.01.05 and NOT on 06.01.05. !!!!
Ale to ma byc z zalozenia festiwal metalowy , wiec ich obecnosc jest bardzo niepozadana .MiKi pisze:nie ma szans na 60 tys.
też bym bardzo tego chciał, ale sami wiecie chyba, że to nierealne, chyba, że supportem by była Metallica

To chyba po modernizacji na mistrzostwa świata 2112 .Stadion mogący pomieścić 80 tysięcy

Cóż, nie wiem czy Maiden nie bierze więcej za występy na festiwalach oraz wielkich stadionach więc trudno powiedzieć czy przy 20.000 widowni wyjdą na zero.świnka666 pisze:Zastanawiam się, czy Twoje obawy nie są słuszne. Być może Mystic widząc co wyprawia Odyssey (z pewnością znacznie wcześniej od nas wiedział jakimi koncertami interesuje się Odyssey), postanowił że z frekwencją 20tys już im się koszty zwrócą, dodtakowo jakiś tam (być może nawet nie mały) zysk zgarną. Po co więc mieliby ryzykować płatbościami dla wielkich gwiazd, skoro już teraz swoje zarobią. A to jak wypdnie koncert to przecież nie ich sprawaOni zarabiają, to ludzie się bawią
Poza tym, istotne jest też to co napisałeś. Nie tylko supporty zapewnią więcej ludu na śląskim, ale niezwykle istotna jest też promocja, kampania reklamowa. I sądzę, że jedynie plakaty nie wystarczą. Trzeba by było głęboko wkroczyć w media - gazety, radio i portale netowe (bo tv chyba odpada). Podobno 1000 wyświetleń baneru na onecie kosztuje 35 zł... Być może wykupienie miliona wyświetleń nie byłoby błędem....
A gazety to nie tylko muzyczne, ale i prasa lokalna. Wszędzie gdzie się da, bo na razie o MF w mediach cicho jest oj cicho.
Też mi się wydaję, że 60 tys. jest raczej niemożliwe, ale jeśli się postaramy z tymi ulotkami i plakatami i Mystic załatwi nam jeszcze coś sensownego to myślę, że na 40 tys. możemy liczyćMiKi pisze:nie ma szans na 60 tys.
też bym bardzo tego chciał, ale sami wiecie chyba, że to nierealne, chyba, że supportem by była Metallica

Mniej ludzi - mniejszy tłok w pociągach a tak na serio to 45 tyś. starczy ludzi już wtedy stadion wygląda ładnie.MiKi pisze:nie ma szans na 60 tys.

no ba! Przy odpowiednim działaniu, zorganizujemy solowy koncert Dragon Force na Krakowskich Błoniach i je w całości wypełnimiWICKER MAN pisze:Świnek --> zakładamy razem agencję koncertową?

I jeszcze będziemy każdemu wręczać plastikowy miecz przy wejściu - gratis!świnka666 pisze:no ba! Przy odpowiednim działaniu, zorganizujemy solowy koncert Dragon Force na Krakowskich Błoniach i je w całości wypełnimiWICKER MAN pisze:Świnek --> zakładamy razem agencję koncertową?(około 2,5 mln ludzi skandujących: Dragon! Dragon! Dragon!
)

miecz to podstawaWICKER MAN pisze:I jeszcze będziemy każdemu wręczać plastikowy miecz przy wejściu - gratis!świnka666 pisze:no ba! Przy odpowiednim działaniu, zorganizujemy solowy koncert Dragon Force na Krakowskich Błoniach i je w całości wypełnimiWICKER MAN pisze:Świnek --> zakładamy razem agencję koncertową?(około 2,5 mln ludzi skandujących: Dragon! Dragon! Dragon!
)
![]()
![]()
hmm to ja proponuje zbudowac kuznie na tylach i rozprowadzac metalowe :rocx realizm ponad wszystkoI jeszcze będziemy każdemu wręczać plastikowy miecz przy wejściu - gratis!![]()
![]()

ale mam pomysła!świnka666 pisze:Wszystko pięknie... ale nie zapominajmy o smokach
WICKER MAN pisze:
Prosimy nie off-topować!![]()