27-28/02/2026 - Faetooth - Warszawa/Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-28/02/2026 - Faetooth - Warszawa/Wrocław
Super relacje chłopaki 
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Nie wiem czemu nie dali Ci druku kolekcjonerskiego. Czy to ma znaczenie kto kiedy te bilety kupował (ja jeszcze w pierwszą pulę trafiłem dobre półtorej tygodnia po ogłoszeniu xD) czy dają je losowo? Jeszcze nie zdarzyło się, bym przed knockoutowym gigiem na bramkach wydruku nie dostał, no ale może i mnie to kiedyś spotka.
I ja na Łącznik nadal nie narzekam, podoba mi się to, że szatnia tam darmowa jest xD Poza tym nie czepiam się niczego, scena jak wspomniałeś z w miarę każdej odległości jest blisko, bo sala mała, nagłośnienie bardzo dobre, chociaż na Stygian Bough miesiąc temu było lepsze, alkoholu nie piję, więc ceny za niego mnie nie rażą, obsługa przy bramce miła... no na co ja mogę narzekać? xD I widziałem, że nawet tramwaje bezpośrednio spod dworca tam dojeżdżają, ale nie korzystałem, bo wolałem się przejść.
I ja na Łącznik nadal nie narzekam, podoba mi się to, że szatnia tam darmowa jest xD Poza tym nie czepiam się niczego, scena jak wspomniałeś z w miarę każdej odległości jest blisko, bo sala mała, nagłośnienie bardzo dobre, chociaż na Stygian Bough miesiąc temu było lepsze, alkoholu nie piję, więc ceny za niego mnie nie rażą, obsługa przy bramce miła... no na co ja mogę narzekać? xD I widziałem, że nawet tramwaje bezpośrednio spod dworca tam dojeżdżają, ale nie korzystałem, bo wolałem się przejść.
Zależy skąd się ma bilet. Jeśli kupuje się przez jakiegoś pośrednika, a nie bezpośrednio od KOP, to mogą nie dawać na wejściu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Shedao Shai
- -#Nomad

- Shedao Shai
- -#Nomad

Może im się moja morda nie spodobała xDCaracalized pisze: ↑wt mar 03, 2026 3:47 pm Nie wiem czemu nie dali Ci druku kolekcjonerskiego. Czy to ma znaczenie kto kiedy te bilety kupował (ja jeszcze w pierwszą pulę trafiłem dobre półtorej tygodnia po ogłoszeniu xD) czy dają je losowo?