Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Caracalized
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Judas Priest

Post autor: Caracalized »

Informacje z pierwszej ręki? W sensie, że ze swojej dupy czy co?
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Schizoid pisze: sob kwie 11, 2026 4:59 pm Nie wiem, skąd mają to info, ale beka xD

Zrzut ekranu 2026-04-11 165629.png
Już myślałem, Dave miał problem, że w Kato JP używał cały swój backline i jakieś dodatkowe światła XDD
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Caracalized pisze: sob kwie 11, 2026 5:49 pm Informacje z pierwszej ręki? W sensie, że ze swojej dupy czy co?
Kusy stojacy za tym gównoprofilem pracował w metalmindzie
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Jeśli chodzi o Megadeth, to na owym koncercie w Spodku NICZEGO nie słyszałem. Ściana hałasu :(
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Osobiście pod kątem dźwięku nie wspominam trasy Firepower źle, a przynajmniej jeśli chodzi o kwestię selektywności. Natomiast te koncerty były stanowczo zbyt głośne. Dobrze, że przezornie brałem na nie zatyczki, bo na barierce kolorowo nie było. Na kolejnych trasach byłem mile zaskoczony faktem, że po którymkolwiek gigu Priest moje uszy nie cierpią, na Shield of Pain to w ogóle nie doznałem żadnych "pamiątek" w postaci przygłuchnięcia ani piszczenia w uszach. Nie mam pojęcia, czy zmienili typa od dźwięku, czy koleś się ogarnął, nie śledzę tego.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
ODPOWIEDZ