Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Re: Judas Priest
Informacje z pierwszej ręki? W sensie, że ze swojej dupy czy co?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kusy stojacy za tym gównoprofilem pracował w metalmindzieCaracalized pisze: ↑sob kwie 11, 2026 5:49 pm Informacje z pierwszej ręki? W sensie, że ze swojej dupy czy co?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Jeśli chodzi o Megadeth, to na owym koncercie w Spodku NICZEGO nie słyszałem. Ściana hałasu 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Osobiście pod kątem dźwięku nie wspominam trasy Firepower źle, a przynajmniej jeśli chodzi o kwestię selektywności. Natomiast te koncerty były stanowczo zbyt głośne. Dobrze, że przezornie brałem na nie zatyczki, bo na barierce kolorowo nie było. Na kolejnych trasach byłem mile zaskoczony faktem, że po którymkolwiek gigu Priest moje uszy nie cierpią, na Shield of Pain to w ogóle nie doznałem żadnych "pamiątek" w postaci przygłuchnięcia ani piszczenia w uszach. Nie mam pojęcia, czy zmienili typa od dźwięku, czy koleś się ogarnął, nie śledzę tego.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller