Running Wild
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Running Wild
Ehhh żeby jeszcze wleciała jakaś petarda typu Black Demon, Diabolic Force lub Adrian S.O.S.
Jakbym sie wybrał na taki koncert to bym chyba nie żalowal, RW nigdy nie widzialem i nie zobaczę pewnie, ale kilka wałków ciekawych odkopał, nie tak źle. Trza będzie szukać jutro koncertu na yt.
Zajzajer on the Road 2026:
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dobrze odkopał, oczywiscie rzeczy z Rapid nikomu niepotrzebne, ale postaral się. Live debuty na ostatnim koncercie to gruba akcja
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Moje ulubione Conquistadores po 17. latach i na sam koniec, wow.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Chyba mniej bo grali w 2017
- johnny_o
Amerykański portal podaje 2009, ale nawet... Zazdroszczę Panu Redaktorowi, sam Running Wild miałbym szansę zobaczyć tylko w zeszłym roku w Czechach ale wyszedłbym z tego gigu wkurwiony.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

2017 grali na MoR i innych festach.
Te Czechy rok temu to żenada w chuj była
Te Czechy rok temu to żenada w chuj była
- johnny_o
Tak czytałem, i dużo lżej mi było.
Stary Rolf pokazał, że jednak jeszcze trochę jest Rock'n'Rolfem. "Men in Black" - mega lubię, a tu odpalony na żywo
nie mam pytań. "Sinister Eyes" totalnie się nie spodziewałem. Do tego kilka klassikierów i jedynie 2 wiadome numery lekko zamuliły. Na końcowym "Conquistadores" wzrusz totalny - uwielbiam ten numer i cudownie, że go zagrali 
Na scenie był zespół, który wyglądał jak zespół, zachowywał się jak zespół i bardzo dobrze brzmiał. Tradycyjnie światła w stylu old school co mi się mega u nich podoba. Rolf w dobrej formie, choć jak chodził i kłaniał się na końcu, to widać było, że ma jakieś trudności. Czy jestem zadowolony? mega kuźwa w ciul. RW to zespół przez który zacząłem słuchać heavy metalu - w 89 u kumpla usłyszałem z przerywanej kasety płytę "Under Jolly Roger". Reszta jest już historią
Sentyment będzie zawsze i wszędzie.
To był mój 4 raz z Running Wild (wszystkie na Wacken) i te poprzednie nawet nie stały w pobliżu tego wczorajszego.
Na scenie był zespół, który wyglądał jak zespół, zachowywał się jak zespół i bardzo dobrze brzmiał. Tradycyjnie światła w stylu old school co mi się mega u nich podoba. Rolf w dobrej formie, choć jak chodził i kłaniał się na końcu, to widać było, że ma jakieś trudności. Czy jestem zadowolony? mega kuźwa w ciul. RW to zespół przez który zacząłem słuchać heavy metalu - w 89 u kumpla usłyszałem z przerywanej kasety płytę "Under Jolly Roger". Reszta jest już historią
To był mój 4 raz z Running Wild (wszystkie na Wacken) i te poprzednie nawet nie stały w pobliżu tego wczorajszego.
www.MetalSide.pl
Myślisz że to serio był ostatni ostatni ?gumbyy pisze: ↑sob sie 01, 2026 10:09 am Stary Rolf pokazał, że jednak jeszcze trochę jest Rock'n'Rolfem. "Men in Black" - mega lubię, a tu odpalony na żywonie mam pytań. "Sinister Eyes" totalnie się nie spodziewałem. Do tego kilka klassikierów i jedynie 2 wiadome numery lekko zamuliły. Na końcowym "Conquistadores" wzrusz totalny - uwielbiam ten numer i cudownie, że go zagrali
Na scenie był zespół, który wyglądał jak zespół, zachowywał się jak zespół i bardzo dobrze brzmiał. Tradycyjnie światła w stylu old school co mi się mega u nich podoba. Rolf w dobrej formie, choć jak chodził i kłaniał się na końcu, to widać było, że ma jakieś trudności. Czy jestem zadowolony? mega kuźwa w ciul. RW to zespół przez który zacząłem słuchać heavy metalu - w 89 u kumpla usłyszałem z przerywanej kasety płytę "Under Jolly Roger". Reszta jest już historiąSentyment będzie zawsze i wszędzie.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Pewno nieKevin18 pisze: ↑sob sie 01, 2026 10:18 amMyślisz że to serio był ostatni ostatni ?gumbyy pisze: ↑sob sie 01, 2026 10:09 am Stary Rolf pokazał, że jednak jeszcze trochę jest Rock'n'Rolfem. "Men in Black" - mega lubię, a tu odpalony na żywonie mam pytań. "Sinister Eyes" totalnie się nie spodziewałem. Do tego kilka klassikierów i jedynie 2 wiadome numery lekko zamuliły. Na końcowym "Conquistadores" wzrusz totalny - uwielbiam ten numer i cudownie, że go zagrali
Na scenie był zespół, który wyglądał jak zespół, zachowywał się jak zespół i bardzo dobrze brzmiał. Tradycyjnie światła w stylu old school co mi się mega u nich podoba. Rolf w dobrej formie, choć jak chodził i kłaniał się na końcu, to widać było, że ma jakieś trudności. Czy jestem zadowolony? mega kuźwa w ciul. RW to zespół przez który zacząłem słuchać heavy metalu - w 89 u kumpla usłyszałem z przerywanej kasety płytę "Under Jolly Roger". Reszta jest już historiąSentyment będzie zawsze i wszędzie.
www.MetalSide.pl
https://youtu.be/XjDHwqGXHRU?is=kqCGMzY8Exi6G-cV
Koniec z koncertowaniem, ale nowe albumy powstaną. Sam nie wiem czy się bać...
Koniec z koncertowaniem, ale nowe albumy powstaną. Sam nie wiem czy się bać...
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.
Lemmy
Lemmy