Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ile biletów sprzedano?
Powrócę do reklamy w Teraz Rock'u, Wygląda na to, że patronami medialnymi są : Teraz Rock, KurierTV, Empik, MysticArt. Kiepsciutko...poprzednie koncerty Maiden miało wiele lepszych patronów, a ten powinien być rozreklamowany szczególnie, ale to chyba wszyscy wiemy 
-
szatanista
- -#Long distance runner

A co to jest do jasnej ciasnej KurierTV?!Cybul pisze:Powrócę do reklamy w Teraz Rock'u, Wygląda na to, że patronami medialnymi są : Teraz Rock, KurierTV, Empik, MysticArt. Kiepsciutko...poprzednie koncerty Maiden miało wiele lepszych patronów, a ten powinien być rozreklamowany szczególnie, ale to chyba wszyscy wiemy
Jeśli ktoś będzie chciał aż tak reklamować koncert Iron Maiden, to zrobi to i bez pomocy Mystica.
Istnieje przecież tradycyjna propaganda własnoręcznych produkcji plakatowych, która niebywale się sprawdzała w czasach zakazów i posłuszeństwa.
Podbramkowe sytuacje zawsze pobudzały twórczość i fantazje. Działały jak żadne inne.
Pozdrawiam
Istnieje przecież tradycyjna propaganda własnoręcznych produkcji plakatowych, która niebywale się sprawdzała w czasach zakazów i posłuszeństwa.
Podbramkowe sytuacje zawsze pobudzały twórczość i fantazje. Działały jak żadne inne.
Pozdrawiam
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kto z Was kupuje regularnie KurierTV? Może dadzą na okładce Bruce'a?Cybul pisze:Powrócę do reklamy w Teraz Rock'u, Wygląda na to, że patronami medialnymi są : Teraz Rock, KurierTV, Empik, MysticArt. Kiepsciutko...poprzednie koncerty Maiden miało wiele lepszych patronów, a ten powinien być rozreklamowany szczególnie, ale to chyba wszyscy wiemy
Faktycznie przydałoby się więcej patronów (jakiś portal oraz radio)... Ale może lista nie była wtedy kompletna. Mogę spytać się Mystic'a.
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Re: 22300
carther pisze:22300 z groszami, taki ja mam numer biletu który dostałem kilka dni temu. a po zamówieniu ludzik z Mystica wysłał mi maila żebym był cierpliwie czekał na dostawę bo mają tyle zamówień że nie nadążają... zobaczymy

Wielu moich znajomych po odwołaniu koncertu Judas Priest, w ramach rekompensaty i zemsty na Odyssey'u (i potym jak doszło Primal Fear) zafundowało sobie bilecik na Mystic
Metalmanie promowało w Krakowie studenckie radio ex FM, reklamy chodziły całkiem często, nasłuchałem sie ich trochę.WICKER MAN pisze: Faktycznie przydałoby się więcej patronów (jakiś portal oraz radio)... Ale może lista nie była wtedy kompletna. Mogę spytać się Mystic'a.
A może faktycznie bilety rozchodzę się bardzo dobrze i dlatego Mystic nie reklamuje bo po co wydawać pieniądze jak i tak bilety się sprzedadzą? Chyba ludzie tam myślą i wiedzą że 30 tys ludzi na Śląskim to tak jak 2 tys w spodku. Jestem dobrej myśli i wierzę że w Chorzowie będzie full ludzi i najlepszy spektakl jaki odbył się na polskiej ziemii!!!!!!!
Chciałbym żeby tak było i mam taką cichą nadzieję. :rocxA może faktycznie bilety rozchodzę się bardzo dobrze i dlatego Mystic nie reklamuje bo po co wydawać pieniądze jak i tak bilety się sprzedadzą?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Trzeba być realistą - więcej niż 30.000 nie będzie chyba, że zdarzy się cud lub Mystic naprawdę mocno zainwestuje w promocję (jeśli będzie się to im opłacało).shower pisze:A może faktycznie bilety rozchodzę się bardzo dobrze i dlatego Mystic nie reklamuje bo po co wydawać pieniądze jak i tak bilety się sprzedadzą? Chyba ludzie tam myślą i wiedzą że 30 tys ludzi na Śląskim to tak jak 2 tys w spodku. Jestem dobrej myśli i wierzę że w Chorzowie będzie full ludzi i najlepszy spektakl jaki odbył się na polskiej ziemii!!!!!!!
cudu tu nie potrzeba, a zdarzyć się może wszystko...
A ja mam ciągle nadzieje ze bedzi ewiecej ludzi niż 30tys
Myśłe że troche ainwestują w promocje
:rocx
Myśłe że troche ainwestują w promocje
:rocx
UP THE IRONS!!
:solo
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

MissMadness pisze:carther pisze:22300 z groszami, taki ja mam numer biletu który dostałem kilka dni temu. a po zamówieniu ludzik z Mystica wysłał mi maila żebym był cierpliwie czekał na dostawę bo mają tyle zamówień że nie nadążają... zobaczymy
Wielu moich znajomych po odwołaniu koncertu Judas Priest, w ramach rekompensaty i zemsty na Odyssey'u (i potym jak doszło Primal Fear) zafundowało sobie bilecik na Mystic
No tego można się było spodziewać, dużo ludzi co wybierało się na "Judas Priest" zasili teraz Mystic
racja całkowita, juz u mnie w szkole choćby kilka osób ze wzgledu na odwołane JP idzie na Mystic
-
carther
tymbardziej, że odyssey nie ustalił terminu ewentualnej powtórki JP, więc jako członek Fan Klubu zapraszam wszystkich fanów JP (które też uwielbiam i cieszę się z przełożenia bo mi termin nie pasował) na Mystica!!!Rainmaker. pisze:MissMadness pisze:carther pisze:22300 z groszami, taki ja mam numer biletu który dostałem kilka dni temu. a po zamówieniu ludzik z Mystica wysłał mi maila żebym był cierpliwie czekał na dostawę bo mają tyle zamówień że nie nadążają... zobaczymy
No tego można się było spodziewać, dużo ludzi co wybierało się na "Judas Priest" zasili teraz MysticBo na co taki fan "Judas Priest" się wybierze, chyba nie na "Avril Lavigne"...
-
carther
i jeszcze jedno, faktycznie czekałem na bilet długo, może więc... :beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

www.judaspriest.plcarther pisze:tymbardziej, że odyssey nie ustalił terminu ewentualnej powtórki JP, więc jako członek Fan Klubu zapraszam wszystkich fanów JP (które też uwielbiam i cieszę się z przełożenia bo mi termin nie pasował) na Mystica!!!Może jakaś odezwa do fanklubu JP (jeśli jest...) żeby nas zasilili?
Myślę, że większość fanów Priest z pewnością pojedzie i na Maiden.
-
carther
jakie to prosteWICKER MAN pisze:www.judaspriest.plcarther pisze:tymbardziej, że odyssey nie ustalił terminu ewentualnej powtórki JP, więc jako członek Fan Klubu zapraszam wszystkich fanów JP (które też uwielbiam i cieszę się z przełożenia bo mi termin nie pasował) na Mystica!!!Może jakaś odezwa do fanklubu JP (jeśli jest...) żeby nas zasilili?
Myślę, że większość fanów Priest z pewnością pojedzie i na Maiden.:rocx
Jest to duży koncert :solo biletów raczej nie zabraknie .Kilku moich znajomych czeka z zakupem biletu do ostatniej chwili .Ja też jeszcze biletu nie mam ,ale mam odłożony u znajomego co ma sklep muzyczny(ma ich jeszcze dużo).Wydaje mi się ,że bilety mogą jeszcze ruszyć przed samym koncertem,ludzie obracają kasą jak długo mogą.