Ile biletów sprzedano?

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Re: Ile biletów sprzedano?

Post autor: Cybul »

Powrócę do reklamy w Teraz Rock'u, Wygląda na to, że patronami medialnymi są : Teraz Rock, KurierTV, Empik, MysticArt. Kiepsciutko...poprzednie koncerty Maiden miało wiele lepszych patronów, a ten powinien być rozreklamowany szczególnie, ale to chyba wszyscy wiemy :x
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

Cybul pisze:Powrócę do reklamy w Teraz Rock'u, Wygląda na to, że patronami medialnymi są : Teraz Rock, KurierTV, Empik, MysticArt. Kiepsciutko...poprzednie koncerty Maiden miało wiele lepszych patronów, a ten powinien być rozreklamowany szczególnie, ale to chyba wszyscy wiemy :x
A co to jest do jasnej ciasnej KurierTV?! :evil: :evil: :evil:
Glabula
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Glabula »

Jeśli ktoś będzie chciał aż tak reklamować koncert Iron Maiden, to zrobi to i bez pomocy Mystica.
Istnieje przecież tradycyjna propaganda własnoręcznych produkcji plakatowych, która niebywale się sprawdzała w czasach zakazów i posłuszeństwa.
Podbramkowe sytuacje zawsze pobudzały twórczość i fantazje. Działały jak żadne inne.
Pozdrawiam
carther

22300

Post autor: carther »

22300 z groszami, taki ja mam numer biletu który dostałem kilka dni temu. a po zamówieniu ludzik z Mystica wysłał mi maila żebym był cierpliwie czekał na dostawę bo mają tyle zamówień że nie nadążają... zobaczymy :D
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Cybul pisze:Powrócę do reklamy w Teraz Rock'u, Wygląda na to, że patronami medialnymi są : Teraz Rock, KurierTV, Empik, MysticArt. Kiepsciutko...poprzednie koncerty Maiden miało wiele lepszych patronów, a ten powinien być rozreklamowany szczególnie, ale to chyba wszyscy wiemy :x
Kto z Was kupuje regularnie KurierTV? Może dadzą na okładce Bruce'a? :D

Faktycznie przydałoby się więcej patronów (jakiś portal oraz radio)... Ale może lista nie była wtedy kompletna. Mogę spytać się Mystic'a. :)
MissMadness
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: 22300

Post autor: MissMadness »

carther pisze:22300 z groszami, taki ja mam numer biletu który dostałem kilka dni temu. a po zamówieniu ludzik z Mystica wysłał mi maila żebym był cierpliwie czekał na dostawę bo mają tyle zamówień że nie nadążają... zobaczymy :D
Obrazek

Wielu moich znajomych po odwołaniu koncertu Judas Priest, w ramach rekompensaty i zemsty na Odyssey'u (i potym jak doszło Primal Fear) zafundowało sobie bilecik na Mystic :twisted:
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

WICKER MAN pisze: Faktycznie przydałoby się więcej patronów (jakiś portal oraz radio)... Ale może lista nie była wtedy kompletna. Mogę spytać się Mystic'a. :)
Metalmanie promowało w Krakowie studenckie radio ex FM, reklamy chodziły całkiem często, nasłuchałem sie ich trochę.
shower
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: shower »

A może faktycznie bilety rozchodzę się bardzo dobrze i dlatego Mystic nie reklamuje bo po co wydawać pieniądze jak i tak bilety się sprzedadzą? Chyba ludzie tam myślą i wiedzą że 30 tys ludzi na Śląskim to tak jak 2 tys w spodku. Jestem dobrej myśli i wierzę że w Chorzowie będzie full ludzi i najlepszy spektakl jaki odbył się na polskiej ziemii!!!!!!!
Awatar użytkownika
Wiśnia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Wiśnia »

A może faktycznie bilety rozchodzę się bardzo dobrze i dlatego Mystic nie reklamuje bo po co wydawać pieniądze jak i tak bilety się sprzedadzą?
Chciałbym żeby tak było i mam taką cichą nadzieję. :rocx
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

shower pisze:A może faktycznie bilety rozchodzę się bardzo dobrze i dlatego Mystic nie reklamuje bo po co wydawać pieniądze jak i tak bilety się sprzedadzą? Chyba ludzie tam myślą i wiedzą że 30 tys ludzi na Śląskim to tak jak 2 tys w spodku. Jestem dobrej myśli i wierzę że w Chorzowie będzie full ludzi i najlepszy spektakl jaki odbył się na polskiej ziemii!!!!!!!
Trzeba być realistą - więcej niż 30.000 nie będzie chyba, że zdarzy się cud lub Mystic naprawdę mocno zainwestuje w promocję (jeśli będzie się to im opłacało).
Glabula
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Glabula »

cudu tu nie potrzeba, a zdarzyć się może wszystko...
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

A ja mam ciągle nadzieje ze bedzi ewiecej ludzi niż 30tys
Myśłe że troche ainwestują w promocje
:rocx
UP THE IRONS!! :solo
Awatar użytkownika
Rainmaker.
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Rainmaker. »

MissMadness pisze:
carther pisze:22300 z groszami, taki ja mam numer biletu który dostałem kilka dni temu. a po zamówieniu ludzik z Mystica wysłał mi maila żebym był cierpliwie czekał na dostawę bo mają tyle zamówień że nie nadążają... zobaczymy :D
Obrazek

Wielu moich znajomych po odwołaniu koncertu Judas Priest, w ramach rekompensaty i zemsty na Odyssey'u (i potym jak doszło Primal Fear) zafundowało sobie bilecik na Mystic :twisted:

No tego można się było spodziewać, dużo ludzi co wybierało się na "Judas Priest" zasili teraz Mystic :) Bo na co taki fan "Judas Priest" się wybierze, chyba nie na "Avril Lavigne"... :)
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

racja całkowita, juz u mnie w szkole choćby kilka osób ze wzgledu na odwołane JP idzie na Mystic
carther

Rainmaker. pisze:
MissMadness pisze:
Obrazek

No tego można się było spodziewać, dużo ludzi co wybierało się na "Judas Priest" zasili teraz Mystic :) Bo na co taki fan "Judas Priest" się wybierze, chyba nie na "Avril Lavigne"... :)
tymbardziej, że odyssey nie ustalił terminu ewentualnej powtórki JP, więc jako członek Fan Klubu zapraszam wszystkich fanów JP (które też uwielbiam i cieszę się z przełożenia bo mi termin nie pasował) na Mystica!!! :D Może jakaś odezwa do fanklubu JP (jeśli jest...) żeby nas zasilili? :wink:
carther

i jeszcze jedno, faktycznie czekałem na bilet długo, może więc... :beer
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

carther pisze:tymbardziej, że odyssey nie ustalił terminu ewentualnej powtórki JP, więc jako członek Fan Klubu zapraszam wszystkich fanów JP (które też uwielbiam i cieszę się z przełożenia bo mi termin nie pasował) na Mystica!!! :D Może jakaś odezwa do fanklubu JP (jeśli jest...) żeby nas zasilili? :wink:
www.judaspriest.pl ;)
Myślę, że większość fanów Priest z pewnością pojedzie i na Maiden. 8) :rocx
carther

WICKER MAN pisze:
carther pisze:tymbardziej, że odyssey nie ustalił terminu ewentualnej powtórki JP, więc jako członek Fan Klubu zapraszam wszystkich fanów JP (które też uwielbiam i cieszę się z przełożenia bo mi termin nie pasował) na Mystica!!! :D Może jakaś odezwa do fanklubu JP (jeśli jest...) żeby nas zasilili? :wink:
www.judaspriest.pl ;)
Myślę, że większość fanów Priest z pewnością pojedzie i na Maiden. 8) :rocx
jakie to proste :D
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

No oby pojechali
w końcu im więcej tym lepiej :D
UP THE IRONS!! :solo
Bartdeath
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Bartdeath »

Jest to duży koncert :solo biletów raczej nie zabraknie .Kilku moich znajomych czeka z zakupem biletu do ostatniej chwili .Ja też jeszcze biletu nie mam ,ale mam odłożony u znajomego co ma sklep muzyczny(ma ich jeszcze dużo).Wydaje mi się ,że bilety mogą jeszcze ruszyć przed samym koncertem,ludzie obracają kasą jak długo mogą. :D
ODPOWIEDZ