Autobusy, organizacja wyjazdu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Autobusy, organizacja wyjazdu
No to moze Ty coś zorganizuj 
-
Wicker Woman
- -#Prowler

To mój pierwszy post, witam wszystkich
Ja też jestem zainteresowana wyjazdem z Gdańska
Ja też jestem zainteresowana wyjazdem z Gdańska
-
Freddy_Krueger
- -#Charlotte

Czy jest ktos z okolic Kielc lub Włoszczowy organizujacy wyjazd do Chorzowa ? ? ?
"Running silent, running deep..."
ORGANIZUJE WYJAZD NA KONCERT IRON MAIDEN
OKOLICE DZIERZONIOWA (WAŁBRZYCH, ŚWIDNICA, ZĄBKOWICE) itp.
ZAPEWNIAMY:
- przejazd autokarem
- ubezpieczenie NW
- napoje chłodzące
- pamiątkowe gadżety
- niezapomnianą atmosferę
Wszystkich zainteresowanych prosimy o zgłaszanie się do
sklepu muzycznego SŁUCHAJ mieszczącego się
w Dzierżoniowie przy ulicy Bohaterów Getta 20
Informacja również telefonicznie: kom. 0604-326-445
OKOLICE DZIERZONIOWA (WAŁBRZYCH, ŚWIDNICA, ZĄBKOWICE) itp.
ZAPEWNIAMY:
- przejazd autokarem
- ubezpieczenie NW
- napoje chłodzące
- pamiątkowe gadżety
- niezapomnianą atmosferę
Wszystkich zainteresowanych prosimy o zgłaszanie się do
sklepu muzycznego SŁUCHAJ mieszczącego się
w Dzierżoniowie przy ulicy Bohaterów Getta 20
Informacja również telefonicznie: kom. 0604-326-445
Witam
SIEDLCE
Jak by ktoś był zainteresowany przejazdem z Siedlec na koncert, albo miał coś do zaproponowania w tym temacie to mozna do mnie na mejla:
piwa.nek@poczta.fm
Jak by ktoś był zainteresowany przejazdem z Siedlec na koncert, albo miał coś do zaproponowania w tym temacie to mozna do mnie na mejla:
piwa.nek@poczta.fm
- nomad85
- -#Prisoner

WROCŁAW
Mam pytanie czy będziecie jechać z wrocka busem ,czy pociągiem ,jeśli busem to ile on będzie kosztowął i czy wogóle będzie . No i o której godzinie będzie ten wyjazd ,musze wszystko już teraz wiedzieć
Mam pytanie czy będziecie jechać z wrocka busem ,czy pociągiem ,jeśli busem to ile on będzie kosztowął i czy wogóle będzie . No i o której godzinie będzie ten wyjazd ,musze wszystko już teraz wiedzieć
No więc co z tym spotkaniem? Ktoś wie kiedy będzie?Urchin pisze:a więc:
na początku maja* będzie jeszcze jedno spotkanie na którym wpłacimy zaliczkę(ok 30 zyla), cala kwota - cos ok 50 zł, wtedy będzie juz prawdopodobnie znana godzina rozpoczęcia i wiekszosc innych informacji...
Żeby nie było wątpliwości mówię o wyjeździe z Warszawy
Bo ja i kilku kumpli chcieliśmy się jeszcze dopisać...
jak chcesz sie zapisac teraz to dzwon pod ten nr telefonu co jest podany wczesniej ... (605852325)
a info o wyjezdzie pojawi sie pewnie na dniach, zreszta jak zadzwonisz to i tak bedziesz najlepiej poinformowany
a info o wyjezdzie pojawi sie pewnie na dniach, zreszta jak zadzwonisz to i tak bedziesz najlepiej poinformowany
Nomad85: jest bus z Wrocka, koszt to 30 zl od lebka. Wyjazd z ranca wczesnie, powrot w nocy po koncercie. Miejsc jeszcze troche jest wiec jak zainteresowany jestes to podbij do mnie na gg
Tez chce tez chce tez chce a odnosnik do gg mi nie działa 
Ja mam tylko pytanie, wiem ze jestem upierdliwy
ale czyt ego spotkania w Wawie ktore bedzie 7 maja, nie mozna zrobic gdzies w cetrum? Ja np jestem z Pruszkowa i nie bardzo wiem jak dojechac na torwar.
Dojeżdżasz do centrum i wsiadasz w 171 który ma pętlę na Torwarze. Nawet w soboty jeździ co 5 min więc nie musisz się martwićNightmare pisze:Ja mam tylko pytanie, wiem ze jestem upierdliwyale czyt ego spotkania w Wawie ktore bedzie 7 maja, nie mozna zrobic gdzies w cetrum? Ja np jestem z Pruszkowa i nie bardzo wiem jak dojechac na torwar.
-
El Dorado
ej a czy przy stadionie są parkingi na autokar? i ile taka przyjemnosc kosztuje?
Są. Na Metallice kierowca postawił autokar na parkingu przy samym stadionie. Z tego co pamietam to wszyscy robiliśmy zrzutke po 1 zl, na parking...było nas około 40 osób, wiec kosztuje około 40 zł.
-
El Dorado
ŁÓDŹ
Mam jeszcze kilka miejsc w moim wesołym autokarze z Łodzi!! Jakby był ktoś zainteresowany to walić na priva albo na e-mail albo gadu albo tlena
oto nasz autokar
http://www.abkbiuro.republika.pl/autokary/scania.jpg
Edit:
oczywiscie bajery typu ubezpieczenie, kibel tez są a cena magiczna to zaledwie 35 zł od osoby!!
Mam jeszcze kilka miejsc w moim wesołym autokarze z Łodzi!! Jakby był ktoś zainteresowany to walić na priva albo na e-mail albo gadu albo tlena
oto nasz autokar
Edit:
oczywiscie bajery typu ubezpieczenie, kibel tez są a cena magiczna to zaledwie 35 zł od osoby!!
Siemka, czy wiadomo coś może o jakimś busie z Trójmiasta, albo o jakiejś większej grupie osób zmierzającej na koncert pociągiem??
-
Jack
TEZ chciałbym wiedziec wrazie czego ????????-Piccol+ pisze:Siemka, czy wiadomo coś może o jakimś busie z Trójmiasta, albo o jakiejś większej grupie osób zmierzającej na koncert pociągiem??
Z tego co wiem z Trojmiasta ludzie będą jechać pośpiechem o 23 coś ,( w Katowicach około 9 rano) , albo expresem o 5 rano w Niedziele (w Katowicach około 15...)
Jak zdecydujecie się na ten o 23 to na pewno jakąś zorganizowana ekipe spotkacie i będzie można sie przyłączyć
Jak zdecydujecie się na ten o 23 to na pewno jakąś zorganizowana ekipe spotkacie i będzie można sie przyłączyć
sorry prosze napiscie mi ile placiliscie mniej wiecej za łebka i z jakich stron polski dojezdzacie... potzrebne mi to bo jutro ide sam placic za busa i chce utargowac jak najwiecej! 
Tak, jest 23.40 z Gdyni, ale ja jednak jade z rodzinka samochodem:DKristos pisze:Z tego co wiem z Trojmiasta ludzie będą jechać pośpiechem o 23 coś ,( w Katowicach około 9 rano) , albo expresem o 5 rano w Niedziele (w Katowicach około 15...)