Wnoszenie aparatów fotograficznych
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Jack
Re: Wnoszenie aparatów fotograficznych
Hehe skoro tak to nie namawaim bo i tak nie bedzie to miało sensu
jako ze jestes Dziewczynka 
sugerujesz, ze kobiety grzeczne czy nie z aparatem i tak nie wpuszcza? 
Kocham Cię Kociaczku :*:* Slayer forever :*:*:*:* <3
Ja jedyny aparat jaki będe miał przy sobie (i to też nei na pewno) to będzie ten w komórce 
Innych nie biore a i nad tym sie zastanawiam
Innych nie biore a i nad tym sie zastanawiam
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kobiety mają łatwiej... Raz, że nikt ich za bardzo nie "wymaca", żeby nie być oskarżonym o molestowanie, a w najgorszym razie mogą zawsze ukryć aparat.

nie bylabym taka pewna wicker. wlasnie tym bardziej maja pretekst, ze to ich praca i z przybyciem tutaj trzeba sie liczyc z takimi "niespodziankami" trzeba bedzie cos pomyslec 
Kocham Cię Kociaczku :*:* Slayer forever :*:*:*:* <3
no,ale to zreguly jest tak,ze kobiety-ochrona "wymacuja" kobiety, a faceci ida do ochroniarzy-mężczyzn...
kurcze trzeba uwazac,bo teraz to homoseksualizm sie szerzy...

kurcze trzeba uwazac,bo teraz to homoseksualizm sie szerzy...
Jazz is not dead, it just smells funny.
Kurde a ja nie widzialem jeszcze zadnej kobiety ochroniarz na koncercie Maiden 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zawsze możesz powiedzieć, że nie dasz się macać i zagrozić sądem.EeBe pisze:nie bylabym taka pewna wicker. wlasnie tym bardziej maja pretekst, ze to ich praca i z przybyciem tutaj trzeba sie liczyc z takimi "niespodziankami" trzeba bedzie cos pomyslec
ale nawet jakbys zobaczyl, to od niej bys nic nie dostal, one ewidentnie wola swoja plecStranger pisze:Kurde a ja nie widzialem jeszcze zadnej kobiety ochroniarz na koncercie Maiden
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Jack
slayer pisze:ale nawet jakbys zobaczyl, to od niej bys nic nie dostal, one ewidentnie wola swoja plecStranger pisze:Kurde a ja nie widzialem jeszcze zadnej kobiety ochroniarz na koncercie Maiden![]()
Hmm a mnie w Kat 2003 macała kobieta i to całkiem ładna ....
PS: oczywiscie jak odawałem bilecik a nie puzniej
Są jeszcze 3 tygodnie to koncertu wiec mam nadzieje ze jakis sposób na wniesienia aparatu znajdę. Jednorazówka już w drodze i powinienem ją mieć w przyszłym tygodniu.
Zamówiłem z lampą błyskową - blisko sceny nie ma szans, nie bede nikomu po oczach świecił a z daleka (ok 10m) też nie powinno być źle. W tym wynalazku to flesz jest wyłączany(chyba?) wiec może spróbuje podejść bliżej.
A co do ochrony .
We Wrocku robiłem gościom zdjęcie przy pudłach na gitary IM a obok nich stał ochroniarz i nic mi nie powiedział. Widocznie zrozumiał że tak czy owak większość jakoś aparaty przemyci. Zresztą on jest od pilnowania porządku, no nie?
Zamówiłem z lampą błyskową - blisko sceny nie ma szans, nie bede nikomu po oczach świecił a z daleka (ok 10m) też nie powinno być źle. W tym wynalazku to flesz jest wyłączany(chyba?) wiec może spróbuje podejść bliżej.
A co do ochrony .
We Wrocku robiłem gościom zdjęcie przy pudłach na gitary IM a obok nich stał ochroniarz i nic mi nie powiedział. Widocznie zrozumiał że tak czy owak większość jakoś aparaty przemyci. Zresztą on jest od pilnowania porządku, no nie?
Wiecie ja sie ciągle zastanawiam
myśłicie że się przyczepią do tego jak będe miał aparat w telefonie?
Nie powinni chyba nie?
Bo sie zastanawiam czy wogóle brać tel
ale dobrze by było zęby sie ewentualnie potem skontaktować z kimś
wiec jak mogą si eprzyczepić czy nei powinni??
myśłicie że się przyczepią do tego jak będe miał aparat w telefonie?
Nie powinni chyba nie?
Bo sie zastanawiam czy wogóle brać tel
ale dobrze by było zęby sie ewentualnie potem skontaktować z kimś
wiec jak mogą si eprzyczepić czy nei powinni??
UP THE IRONS!!
Raczej sie nie przyczepia
W koncu teraz tyle osob mam komorki z aparatem ze pewnie by kilkaset takich musieli zwinac
a pozatym to watpie w to czy zrobisz cos fajnego tak komorka...ale zycze Ci powodzenia 
Może coś bym zrobił komórkąeulogy pisze:Raczej sie nie przyczepiaW koncu teraz tyle osob mam komorki z aparatem ze pewnie by kilkaset takich musieli zwinac
a pozatym to watpie w to czy zrobisz cos fajnego tak komorka...ale zycze Ci powodzenia
ale nawet nei chodzi o to zeby jakieś fotki cyknąć
a o to zeby mieć telefon przy sobie żeby sie ewentualnie odnaleźć na koncercie ze znajomymi
A nie chce zeby sie przyczepili że jak jest aparat to nei wejde
Też wątpie zeby coś łądnego wyszło z komórki
UP THE IRONS!!
-
Jack
A ja miałbym pytanko i był bym wdzieczny jesli ktos cos wie
Co jeśli bym chciał wniesc niewielki plecak na płyte własnie ze wzgledu na aparat fotograficzny ??????
czy mozna , czy trzeba zostawiac przed wejsciem ?????
Co jeśli bym chciał wniesc niewielki plecak na płyte własnie ze wzgledu na aparat fotograficzny ??????
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

1. OgraniczJack pisze:A ja miałbym pytanko i był bym wdzieczny jesli ktos cos wie
2. Na Metallice można było wnosić plecaki.
3. W najgorszym razie oddasz aparat do depozytu (chyba tak było na Mecie).
4. Wszystko zależy od poleceń ochrony zespołu. Na koncercie Mety wydano wyraźny zakaz robienia zdjęć/wnoszenia aparatów więc polska ochrona musiała się do tego dostosować i reagowała dosyć ostro. Do tej pory Maideni nie mieli nic przeciwko robieniu fotek więc chyba nie powinniśmy się za bardzo obawiać choć zawsze trzeba być ostrożnym. Aparaty w komie przejdą raczej na bank - cyfrówki czy profesjonalny sprzęt radziłbym zostawić w domu.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Tak nie było z tym żadnego kłopotu. Nic nie trzeba było płacić za depozyt.WICKER MAN pisze: 3. W najgorszym razie oddasz aparat do depozytu (chyba tak było na Mecie).
Wicker, możesz się zapytać Mystica jak będzie wyglądąła sytuacja z aparatami ??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok. Postaram się choć mogę usłyszeć "oficjalną" odpowiedź bez konkretów, ale wyczuję klimat.Saymon pisze:Wicker, możesz się zapytać Mystica jak będzie wyglądąła sytuacja z aparatami ??
Oto odpowiedź jaką dostałem od MYSTIC w sprawie wnoszenia aparatów
"Witaj
Nie można wnosić aparatów cyfrowych a jeżeli już to na własne ryzyko i tylko tzw. głupie jasie.
Pozdrawiam
Łukasz/Mystic Prod."
I znowu dyplomatyczna odpowiedź "na własne ryzyko"
, ciekawe czy bardzo będąsię rzucać o te "głupie jasie"??
A teraz będzie mały offtop (WICKER tylko bez nerwów jak coś to usuniesz tego posta)
Pisałem do MYSTIC w sprawie wnoszenia np. wód mineralnych w plastikowych butelkach czy soków w kartonach i odpowiedź jeszcze bardziej mnie rozwaliła "Coś do picia będzie można kupić na terenie stadionu więc z tym nie powinno byc problemu."
Mega prośba WICKER jak będziesz pisał do MYSTIC to zadaj im ponownie pytanie o wnoszenie wody(bez dodatku C2H5OH), soków i APARATÓW. Jeszcze raz sorry, że piszę to tutaj ale nie znalazłem takiego tematu na forum. KONIEC OFFTOPA i obiecuję, że następnych nie będę już robił.
"Witaj
Nie można wnosić aparatów cyfrowych a jeżeli już to na własne ryzyko i tylko tzw. głupie jasie.
Pozdrawiam
Łukasz/Mystic Prod."
I znowu dyplomatyczna odpowiedź "na własne ryzyko"
A teraz będzie mały offtop (WICKER tylko bez nerwów jak coś to usuniesz tego posta)