Ile biletów sprzedano?

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

miki
-#Clansman
-#Clansman

Re: Ile biletów sprzedano?

Post autor: miki »

no bo to są najgorsze miejsca bez wątpienia i je się kupuje tylko jak już innych nie ma :)
Awatar użytkownika
IM
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: IM »

Ja kupiłem odrazu te za 120 zł bo na droższe na te za 150 to by nikt nie pojechał ani za 200 bo za drogo :? . A płyta nie wchodzi w gre
carther

Post autor: carther »

IM pisze:Ja kupiłem odrazu te za 120 zł bo na droższe na te za 150 to by nikt nie pojechał ani za 200 bo za drogo :? . A płyta nie wchodzi w gre
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, wierz mi ze najszybciej schodzą bilety właśnie najdroższe, bo są po prostu najlepsze.
Sulo
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Sulo »

carther pisze:
IM pisze:Ja kupiłem odrazu te za 120 zł bo na droższe na te za 150 to by nikt nie pojechał ani za 200 bo za drogo :? . A płyta nie wchodzi w gre
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, wierz mi ze najszybciej schodzą bilety właśnie najdroższe, bo są po prostu najlepsze.
Ale chyba nie tylko widok liczy sie na takim koncercie ale przede wszystkim ATMOSFERA a ta napewno najlepsza jest na płycie.
No more can they keep us in, listen DAMN IT, we will win
carther

Post autor: carther »

Sulo pisze:
carther pisze:
Ale chyba nie tylko widok liczy sie na takim koncercie ale przede wszystkim ATMOSFERA a ta napewno najlepsza jest na płycie.
coś o tym wiem bo na kilku byłem :D zarówno na płycie jak i na trybunach, wszystko zależy od tego co akurat człowiek lubi i czy ma siły na szaleństwo na dole, wiem ile sił kosztuje dojście pod samą scenę. :rocx fajnie jest jak ochroniarze polewają wodą, ratuje to życie. a jak sie dobrze przyjrzysz to na koncertach IM znajdziesz też panów w garniturach i tatusiów z młodymi synami, oni raczej na płytę nie pójdą.
Awatar użytkownika
_drupi_
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: _drupi_ »

wy to macie jakis kompleks ludzi siedzacych na trybunach, ja pier..... ludzie nie wszyscy moga wejsc na plyte :evil: bo by miejsc nie starczylo :twisted: ja tam ide na trybuny i co zabijecie mnie?? :twisted:
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

_drupi_ pisze:wy to macie jakis kompleks ludzi siedzacych na trybunach, ja pier..... ludzie nie wszyscy moga wejsc na plyte :evil: bo by miejsc nie starczylo :twisted: ja tam ide na trybuny i co zabijecie mnie?? :twisted:
na trybunach nie da się zrobić rzezi i pokazać swój fanatyzm :lol: :wink:
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

świnka666 pisze:
_drupi_ pisze:wy to macie jakis kompleks ludzi siedzacych na trybunach, ja pier..... ludzie nie wszyscy moga wejsc na plyte :evil: bo by miejsc nie starczylo :twisted: ja tam ide na trybuny i co zabijecie mnie?? :twisted:
na trybunach nie da się zrobić rzezi i pokazać swój fanatyzm :lol: :wink:
jak to nie?
niektórzy nawet w domu umieją :wink:
Miras
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Miras »

Ja sobie powiedziałem ze z własnej woli na trubuny juz nie pojde nigdy w 2003 na Ironach siedzialem na balkonie bo kumpel kupil tam bilety:/ i mnie szlak trafiał jak ludzie siedzacy za mna mowli zeby usiadl bo im zaslaniam :) chcialem im powiedziec ze sa na koncercie a nie w operze ale co sie bede klocil i tak bym sie nie dogadal i dotego koncert przegapil :)
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Mi ani na Ironach w 2003 we Wroclawiu ani na Metallice nikt nie mowil zebym usiadl a mialem bilety na trybunach. Wszyscy rozumieli co sie dzieje :).
El Dorado

Post autor: El Dorado »

bobek pisze:Nie mogą powiedzieć ile się sprzedało ?
nie. poniewaz jak sie ludzie dowieza ze malo to nie beda spieszyc sie z kupnem :D a jak powiedza ze juz sie koncza to wszyscy sie rzuca a i tak bedzie ich za duzo ;)
MOKULSKI
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: MOKULSKI »

Kupiłem swój bilet niecały miesiąc temu. Numer biletu coś około 24 i pół tysiąca. W Empiku brakło biletów na płytę i czekali już kilka dni na dowiezienie nowych, nie było problemów z biletami na sektory. Swój kupiłem w Metal Shopie i powiem tylko tyle takiego stosu biletów to w życiu nie widziałem :) a sprzedawca powiedział, że dużo osób jest zainteresowanych koncertem. Co do plakatów to na ulicach widziałem tylko dwa ale prawie całkiem zaklejone innymi, na jednym ledwo oblicze Eddiego wystawało :). Spokojnie będzie około 30 tysięcy a może nawet trochę ponad.

Zresztą przeważnie zwleka sie z kupnem biletu na ostatnią chwilę (zazwyczaj tak robię ale jak w 2003 brakło na płytę w Spodku na Give Me Ed... to teraz na wszelki wypadek zakupiłem odpowiednio wcześniej, a co kolejny koncert MAIDENÓW miałem stracić :D
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

MOKULSKI pisze:Co do plakatów to na ulicach widziałem tylko dwa ale prawie całkiem zaklejone innymi, na jednym ledwo oblicze Eddiego wystawało :)
No co Ty . gdzie Ty jest widziałeś? ostatnio co chwilę przejeżdżam koło miejsc gdzie rozlepiałem i w jednym miejscu róg jednego plakatu sie odlepił a w drugim dwa są podtargane ale zalepionych jeszcze nie uświadczyłem.
MOKULSKI
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: MOKULSKI »

jajco pisze: No co Ty . gdzie Ty jest widziałeś? ostatnio co chwilę przejeżdżam koło miejsc gdzie rozlepiałem i w jednym miejscu róg jednego plakatu sie odlepił a w drugim dwa są podtargane ale zalepionych jeszcze nie uświadczyłem.

Na Dajworze były dwa zaklejone totalnie.
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

Kurde ludzie spieszta się z biletami, bo ja wreszcie mam kasę uzbieraną na bilet chorzowski i patrze a tu co? Nie ma! :? W bydgoskim Empiku jak u kiboli: "nie ma i nie będzieee!" To co usłyszałem od gościa. (Ja cały czas mówię o biletach na płytę, te za 120, 150 są). Tak więc pozostaje mi zakupić z Mystica ale tam 10 zeta wyjdę drożej, grrrr :wink:
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

Sabi pisze:Kurde ludzie spieszta się z biletami, bo ja wreszcie mam kasę uzbieraną na bilet chorzowski i patrze a tu co? Nie ma! :? W bydgoskim Empiku jak u kiboli: "nie ma i nie będzieee!" To co usłyszałem od gościa. (Ja cały czas mówię o biletach na płytę, te za 120, 150 są). Tak więc pozostaje mi zakupić z Mystica ale tam 10 zeta wyjdę drożej, grrrr :wink:
Powinniśmy się cieszyć, że szybko schodzą :P
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Kurde ludzie spieszta się z biletami, bo ja wreszcie mam kasę uzbieraną na bilet chorzowski i patrze a tu co? Nie ma! W bydgoskim Empiku jak u kiboli: "nie ma i nie będzieee!"

Dobra wiadomosc ( no moze nie dla ciebie :wink: ) jak juz w niektórych duzych miejscach dystrybucji(jakim chyba jest Bydgoski Empik :wink: ) , bilety sie koncza badz sie skonczyly :)
tanhi
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: tanhi »

mój kumpel kupił kilet 7dni temu i ma nr 26 554 troche mało jak na 19 dni przed koncertem
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !! Up The Iron`s
Glabula
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Glabula »

zdecydowanie mało, ale spora jest też ilość osób, które nastawiają się na kupno już na miejscu, kwestią tego podejścia oczywiście jest perspektywa tańszej ceny biletu od "konika" potrzebującego na wiśniowe szkiełko...
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Ostatnio podobno na allegro pojawiaja sie duzo tansze bilety. Kolega, ktory fanem nie jest, ale lubi Maiden zastanawia sie czy nie isc i mowil mi o tych biletach. Ja mu odradzilem bo to troche podejrzane :? Jakby to byl jednorazowy przypadek ze ktos naprawde musi szybko sie pozbyc biletu bo cos tam...... ale tu mozna ponoc kilka kupic takich biletow.
ODPOWIEDZ