Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ile biletów sprzedano?
no bo to są najgorsze miejsca bez wątpienia i je się kupuje tylko jak już innych nie ma 
Ja kupiłem odrazu te za 120 zł bo na droższe na te za 150 to by nikt nie pojechał ani za 200 bo za drogo
. A płyta nie wchodzi w gre
-
carther
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, wierz mi ze najszybciej schodzą bilety właśnie najdroższe, bo są po prostu najlepsze.IM pisze:Ja kupiłem odrazu te za 120 zł bo na droższe na te za 150 to by nikt nie pojechał ani za 200 bo za drogo. A płyta nie wchodzi w gre
Ale chyba nie tylko widok liczy sie na takim koncercie ale przede wszystkim ATMOSFERA a ta napewno najlepsza jest na płycie.carther pisze:punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, wierz mi ze najszybciej schodzą bilety właśnie najdroższe, bo są po prostu najlepsze.IM pisze:Ja kupiłem odrazu te za 120 zł bo na droższe na te za 150 to by nikt nie pojechał ani za 200 bo za drogo. A płyta nie wchodzi w gre
No more can they keep us in, listen DAMN IT, we will win
-
carther
coś o tym wiem bo na kilku byłemSulo pisze:Ale chyba nie tylko widok liczy sie na takim koncercie ale przede wszystkim ATMOSFERA a ta napewno najlepsza jest na płycie.carther pisze:punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, wierz mi ze najszybciej schodzą bilety właśnie najdroższe, bo są po prostu najlepsze.IM pisze:Ja kupiłem odrazu te za 120 zł bo na droższe na te za 150 to by nikt nie pojechał ani za 200 bo za drogo. A płyta nie wchodzi w gre
wy to macie jakis kompleks ludzi siedzacych na trybunach, ja pier..... ludzie nie wszyscy moga wejsc na plyte
bo by miejsc nie starczylo
ja tam ide na trybuny i co zabijecie mnie?? 
- likipiki
- -#Lord of the flies

na trybunach nie da się zrobić rzezi i pokazać swój fanatyzm_drupi_ pisze:wy to macie jakis kompleks ludzi siedzacych na trybunach, ja pier..... ludzie nie wszyscy moga wejsc na plytebo by miejsc nie starczylo
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
jak to nie?świnka666 pisze:na trybunach nie da się zrobić rzezi i pokazać swój fanatyzm_drupi_ pisze:wy to macie jakis kompleks ludzi siedzacych na trybunach, ja pier..... ludzie nie wszyscy moga wejsc na plytebo by miejsc nie starczylo
![]()
niektórzy nawet w domu umieją
Ja sobie powiedziałem ze z własnej woli na trubuny juz nie pojde nigdy w 2003 na Ironach siedzialem na balkonie bo kumpel kupil tam bilety:/ i mnie szlak trafiał jak ludzie siedzacy za mna mowli zeby usiadl bo im zaslaniam
chcialem im powiedziec ze sa na koncercie a nie w operze ale co sie bede klocil i tak bym sie nie dogadal i dotego koncert przegapil 
Mi ani na Ironach w 2003 we Wroclawiu ani na Metallice nikt nie mowil zebym usiadl a mialem bilety na trybunach. Wszyscy rozumieli co sie dzieje
.
-
El Dorado
nie. poniewaz jak sie ludzie dowieza ze malo to nie beda spieszyc sie z kupnembobek pisze:Nie mogą powiedzieć ile się sprzedało ?
Kupiłem swój bilet niecały miesiąc temu. Numer biletu coś około 24 i pół tysiąca. W Empiku brakło biletów na płytę i czekali już kilka dni na dowiezienie nowych, nie było problemów z biletami na sektory. Swój kupiłem w Metal Shopie i powiem tylko tyle takiego stosu biletów to w życiu nie widziałem
a sprzedawca powiedział, że dużo osób jest zainteresowanych koncertem. Co do plakatów to na ulicach widziałem tylko dwa ale prawie całkiem zaklejone innymi, na jednym ledwo oblicze Eddiego wystawało
. Spokojnie będzie około 30 tysięcy a może nawet trochę ponad.
Zresztą przeważnie zwleka sie z kupnem biletu na ostatnią chwilę (zazwyczaj tak robię ale jak w 2003 brakło na płytę w Spodku na Give Me Ed... to teraz na wszelki wypadek zakupiłem odpowiednio wcześniej, a co kolejny koncert MAIDENÓW miałem stracić
Zresztą przeważnie zwleka sie z kupnem biletu na ostatnią chwilę (zazwyczaj tak robię ale jak w 2003 brakło na płytę w Spodku na Give Me Ed... to teraz na wszelki wypadek zakupiłem odpowiednio wcześniej, a co kolejny koncert MAIDENÓW miałem stracić
No co Ty . gdzie Ty jest widziałeś? ostatnio co chwilę przejeżdżam koło miejsc gdzie rozlepiałem i w jednym miejscu róg jednego plakatu sie odlepił a w drugim dwa są podtargane ale zalepionych jeszcze nie uświadczyłem.MOKULSKI pisze:Co do plakatów to na ulicach widziałem tylko dwa ale prawie całkiem zaklejone innymi, na jednym ledwo oblicze Eddiego wystawało
jajco pisze: No co Ty . gdzie Ty jest widziałeś? ostatnio co chwilę przejeżdżam koło miejsc gdzie rozlepiałem i w jednym miejscu róg jednego plakatu sie odlepił a w drugim dwa są podtargane ale zalepionych jeszcze nie uświadczyłem.
Na Dajworze były dwa zaklejone totalnie.
Kurde ludzie spieszta się z biletami, bo ja wreszcie mam kasę uzbieraną na bilet chorzowski i patrze a tu co? Nie ma!
W bydgoskim Empiku jak u kiboli: "nie ma i nie będzieee!" To co usłyszałem od gościa. (Ja cały czas mówię o biletach na płytę, te za 120, 150 są). Tak więc pozostaje mi zakupić z Mystica ale tam 10 zeta wyjdę drożej, grrrr 
Powinniśmy się cieszyć, że szybko schodząSabi pisze:Kurde ludzie spieszta się z biletami, bo ja wreszcie mam kasę uzbieraną na bilet chorzowski i patrze a tu co? Nie ma!W bydgoskim Empiku jak u kiboli: "nie ma i nie będzieee!" To co usłyszałem od gościa. (Ja cały czas mówię o biletach na płytę, te za 120, 150 są). Tak więc pozostaje mi zakupić z Mystica ale tam 10 zeta wyjdę drożej, grrrr
-
Deleted User 1309
Kurde ludzie spieszta się z biletami, bo ja wreszcie mam kasę uzbieraną na bilet chorzowski i patrze a tu co? Nie ma! W bydgoskim Empiku jak u kiboli: "nie ma i nie będzieee!"
Dobra wiadomosc ( no moze nie dla ciebie
mój kumpel kupił kilet 7dni temu i ma nr 26 554 troche mało jak na 19 dni przed koncertem
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
zdecydowanie mało, ale spora jest też ilość osób, które nastawiają się na kupno już na miejscu, kwestią tego podejścia oczywiście jest perspektywa tańszej ceny biletu od "konika" potrzebującego na wiśniowe szkiełko...
Ostatnio podobno na allegro pojawiaja sie duzo tansze bilety. Kolega, ktory fanem nie jest, ale lubi Maiden zastanawia sie czy nie isc i mowil mi o tych biletach. Ja mu odradzilem bo to troche podejrzane
Jakby to byl jednorazowy przypadek ze ktos naprawde musi szybko sie pozbyc biletu bo cos tam...... ale tu mozna ponoc kilka kupic takich biletow.