Nie bój, z koncertu Kreatora też jestem zadowolony, ale wolę Nightwisha...Kristos pisze:ehh ta dzisiejsza młodzież, nie kumacie rock'n'rolllla
Rozkład jazdy Mystic Festival!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rozkład jazdy Mystic Festival!
Cieszmy się że przyjedzie Nightwish. U nas festiwale raczkują i to chyba normalne, że najpierw sciąga się wykonawców komercyjnych, bardziej popularnych. Jak się połapią, że można na koncertach zarobić, to może się doczekamy festiwali o jakich marzymy. Mam rację?
inny wątek:
Strasznie długie te przerwy. I faktycznie będzie sajgon jak nie będą wpuszczać z piciem. Ale czego się nie zrobi by dotrwać do 21.30
inny wątek:
Strasznie długie te przerwy. I faktycznie będzie sajgon jak nie będą wpuszczać z piciem. Ale czego się nie zrobi by dotrwać do 21.30
marzenia ściętej głowyVansyk pisze:o to to to !! moze jakas zorganizowana akcja wypedzenia najtlisza?Kristos pisze:No więc musimy sie postarać, żeby przytrzymać kreatora na maxa, co by najtłisz nie mógł zagrać całego seta....
...a najtłiszowi mozemy pomóc wcześniej zejść ze sceny :guns<joke>
eh, szkoda ze sporo ludzi jedzie dla samego najtlisza, ciezko bedize wygrac z ich 'muzyka' :\
Macie racje!Trzeba przedluzyc koncert Kreatora a Nightwisha maksymalnie skrocic.Przylaczam sie
do akcji :rocx
do akcji :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Ale macie problem
Choc nie wiem jakbyście się starali to i tak wam się nie uda chocby z tego wzgledu że kada z kapel ma przecierz ustalone w kontrakcie ile maja grać wiadomo ze jak troche zagraja dluzej o jakies 5 minut to sie nic nie stanie ale bez przesady:) a pozatym przecierz Mystic kazdemu zespolowi placi za to ile bedzie na scenie. Wiec z jakiej paki takapela ma grac dluzej?? Bo ktos ja lubi bardziej?? Wy się lepiej cieszcie bo takiego festivalu za tak male pieniadze nie bylo już w POlsce dawno a to że komuś nie pasuje jakiś zespoł to jego sparwa , przecierz wiadomo ze wszystkich sie nie da lubić 
-
Deleted User 1309
marzenia ściętej głowy to ilu już Was jest w tej akcji?
,,Razom nas bahato, nas ne podolaty"
No nie moge sie już doczekać Żelaznej Dziewicy i reszty niech ten czas szybciej leci 
Mnie ten support troche dobił, DF i NW moga być, ale reszta...kicha
. Nie wiem czemu tak jeździcie po NW, fajnie grają, tylko niestety ostatnie płyty skopali
.
- lonely soldier
- -#Charlotte

mam pytanko, jak sie np nie przyjdzie na 4 pierwsze zespoły to potem wpuszczą?:D
UP THE IRONS!!!
ale tylko jak masz biletlonely soldier pisze:mam pytanko, jak sie np nie przyjdzie na 4 pierwsze zespoły to potem wpuszczą?:D
Tylko pamiętaj, że wtedy musisz mieć usprawiedliwienie, albo zwolnienie od lekarza najlepiej na druku L4.lonely soldier pisze:mam pytanko, jak sie np nie przyjdzie na 4 pierwsze zespoły to potem wpuszczą?:D
wpuszcza, wpuszcza sam wyjezdzam dopiero koło 15, bede na stadionie koło 17 wiec, jak kto woliMandrake pisze:ale tylko jak masz biletlonely soldier pisze:mam pytanko, jak sie np nie przyjdzie na 4 pierwsze zespoły to potem wpuszczą?:D
jak na mój gust to strasznie długa ta prawie godzinna przerwa między nightwish a maiden, no i szkoda że kreator zagra tylko godzinę, a swoją drogą to niezły maratonik się zapowiada 
Jestem już tym zmęczony...
No właśnie. Moim zdaniem Frontside powiniem zagrać tyle ile ma na to Nightwish. Byłem już na koncercie Frontside i Behemotha- nawet nie zdajecie sobie sprawy jak było zaj**** Kiedy ich zobaczycie to padniecie na kolana!!! See you Nergal in Chorzow;]MiKi pisze:Zmierzchu Bogów nikt nie słyszał, ale wszyscy komentują - normalne....
Re: Jestem już tym zmęczony...
Przepraszam, że sie wtrącam, ale przed nikim padał na kolana nie będe (no moze przed kreatorem albo maidenamiMalin87 pisze:No właśnie. Moim zdaniem Frontside powiniem zagrać tyle ile ma na to Nightwish. Byłem już na koncercie Frontside i Behemotha- nawet nie zdajecie sobie sprawy jak było zaj**** Kiedy ich zobaczycie to padniecie na kolana!!! See you Nergal in Chorzow;]MiKi pisze:Zmierzchu Bogów nikt nie słyszał, ale wszyscy komentują - normalne....
Poza tym uważam za skandal taki kkrótki secik kreatora. Na co komu dragonforce jak takie kapele w kolejce będą czekać ?? No ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
Naturalnie Leżajsk
przecież wszyscy wiedzą że publiczność nie da zejść Kreatorowi po godzinie i wszystko może się opóźnić stąd prawie godzina przerwy pomiędzy Nightwishem i Ironami. Co do Behemotha to nie jest dobra kapela i nikogo nie powali na kolana no chyba że kogoś w stanie upojenia alkoholowego (i bez Behemotha upadnie
) bo tak naprawde na tym festiwalu liczą się tylko KREATOR, NIGHTWISH i IRON MAIDEN reszta jest po to by przy muzyce poznac nowych ludzi, pochodzić po stoiskach by było miło i sympatycznie i zapewne tak będzie!!!!!!!!!!!!!!
shower pisze:przecież wszyscy wiedzą że publiczność nie da zejść Kreatorowi
Mysle, ze to akurat nie ma znaczenia. Na dotychczasowych Mystic'ach czas przebywania byl rygorystycznie egzekwowany przez organizatorow. Jak jakis zespol mial grac godzine to gral godzine i ani minuty wiecej
Przewaznie nie ma bisow, no chyba ze zespol gra o 10 minut krocej i z gory ma zaplanowane wyjscie na bis (bezsens moim zdaniem, ale niektory tak robia)
Hejka, piszę z pytaniem o której mniej więcej może się skończyć koncert Iron Maiden biorąc pod uwagę opóźnienia. Chodzi o to, że wraz z grupą z trójmiasta wracamy pociągiem z chorzowa o godzinie 00.56, i czy nie trzeba będzie wyjśc wcześniej z konncertu, biorąc pod uwagę jeszcze to, że trzeba wyjść ze stadionu wraz z tłumem ludzi??
-
_Sand_man_
- -#Invader

spoko zdąrzycie, zależy jakie będzie opóżnienie bo jeśli dużo no to szybko będziecie musieli naginać :rocx-Piccol+ pisze:Hejka, piszę z pytaniem o której mniej więcej może się skończyć koncert Iron Maiden biorąc pod uwagę opóźnienia. Chodzi o to, że wraz z grupą z trójmiasta wracamy pociągiem z chorzowa o godzinie 00.56, i czy nie trzeba będzie wyjśc wcześniej z konncertu, biorąc pod uwagę jeszcze to, że trzeba wyjść ze stadionu wraz z tłumem ludzi??
Według mnie koncert skończy się gdzieś ok/23:45 a nawet dłużej
oby
Dla mnie mogą całą noc grać
Dla mnie mogą całą noc grać