Rozkład jazdy Mystic Festival!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Rozkład jazdy Mystic Festival!

Post autor: Madril »

Kristos pisze:ehh ta dzisiejsza młodzież, nie kumacie rock'n'rolllla :D
Nie bój, z koncertu Kreatora też jestem zadowolony, ale wolę Nightwisha... :) Nie można ślepo patrzeć tylko w jedną stronę... :rocx
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

Cieszmy się że przyjedzie Nightwish. U nas festiwale raczkują i to chyba normalne, że najpierw sciąga się wykonawców komercyjnych, bardziej popularnych. Jak się połapią, że można na koncertach zarobić, to może się doczekamy festiwali o jakich marzymy. Mam rację?

inny wątek:
Strasznie długie te przerwy. I faktycznie będzie sajgon jak nie będą wpuszczać z piciem. Ale czego się nie zrobi by dotrwać do 21.30 :)
Mandrake
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mandrake »

Vansyk pisze:
Kristos pisze:No więc musimy sie postarać, żeby przytrzymać kreatora na maxa, co by najtłisz nie mógł zagrać całego seta....

...a najtłiszowi mozemy pomóc wcześniej zejść ze sceny :guns
o to to to !! moze jakas zorganizowana akcja wypedzenia najtlisza? :P <joke>
eh, szkoda ze sporo ludzi jedzie dla samego najtlisza, ciezko bedize wygrac z ich 'muzyka' :\
marzenia ściętej głowy :lol: to ilu już Was jest w tej akcji? :P
Awatar użytkownika
Blackman
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Blackman »

Macie racje!Trzeba przedluzyc koncert Kreatora a Nightwisha maksymalnie skrocic.Przylaczam sie
do akcji :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly 19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Miras
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Miras »

Ale macie problem :D Choc nie wiem jakbyście się starali to i tak wam się nie uda chocby z tego wzgledu że kada z kapel ma przecierz ustalone w kontrakcie ile maja grać wiadomo ze jak troche zagraja dluzej o jakies 5 minut to sie nic nie stanie ale bez przesady:) a pozatym przecierz Mystic kazdemu zespolowi placi za to ile bedzie na scenie. Wiec z jakiej paki takapela ma grac dluzej?? Bo ktos ja lubi bardziej?? Wy się lepiej cieszcie bo takiego festivalu za tak male pieniadze nie bylo już w POlsce dawno a to że komuś nie pasuje jakiś zespoł to jego sparwa , przecierz wiadomo ze wszystkich sie nie da lubić :P
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

marzenia ściętej głowy to ilu już Was jest w tej akcji?

,,Razom nas bahato, nas ne podolaty" :wink:
Yogi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Yogi »

No nie moge sie już doczekać Żelaznej Dziewicy i reszty niech ten czas szybciej leci :o
Grake
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Grake »

Mnie ten support troche dobił, DF i NW moga być, ale reszta...kicha :P. Nie wiem czemu tak jeździcie po NW, fajnie grają, tylko niestety ostatnie płyty skopali :P.
Awatar użytkownika
lonely soldier
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: lonely soldier »

mam pytanko, jak sie np nie przyjdzie na 4 pierwsze zespoły to potem wpuszczą?:D
UP THE IRONS!!!
Mandrake
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mandrake »

lonely soldier pisze:mam pytanko, jak sie np nie przyjdzie na 4 pierwsze zespoły to potem wpuszczą?:D
ale tylko jak masz bilet :wink:
Awatar użytkownika
Kristos
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Kristos »

lonely soldier pisze:mam pytanko, jak sie np nie przyjdzie na 4 pierwsze zespoły to potem wpuszczą?:D
Tylko pamiętaj, że wtedy musisz mieć usprawiedliwienie, albo zwolnienie od lekarza najlepiej na druku L4.
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

Mandrake pisze:
ale tylko jak masz bilet :wink:
wpuszcza, wpuszcza sam wyjezdzam dopiero koło 15, bede na stadionie koło 17 wiec, jak kto woli :)
Awatar użytkownika
kevin
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: kevin »

jak na mój gust to strasznie długa ta prawie godzinna przerwa między nightwish a maiden, no i szkoda że kreator zagra tylko godzinę, a swoją drogą to niezły maratonik się zapowiada :)
Malin87
-#Prowler
-#Prowler

Jestem już tym zmęczony...

Post autor: Malin87 »

MiKi pisze:Zmierzchu Bogów nikt nie słyszał, ale wszyscy komentują - normalne....
No właśnie. Moim zdaniem Frontside powiniem zagrać tyle ile ma na to Nightwish. Byłem już na koncercie Frontside i Behemotha- nawet nie zdajecie sobie sprawy jak było zaj**** Kiedy ich zobaczycie to padniecie na kolana!!! See you Nergal in Chorzow;]
abdoul
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Jestem już tym zmęczony...

Post autor: abdoul »

Malin87 pisze:
MiKi pisze:Zmierzchu Bogów nikt nie słyszał, ale wszyscy komentują - normalne....
No właśnie. Moim zdaniem Frontside powiniem zagrać tyle ile ma na to Nightwish. Byłem już na koncercie Frontside i Behemotha- nawet nie zdajecie sobie sprawy jak było zaj**** Kiedy ich zobaczycie to padniecie na kolana!!! See you Nergal in Chorzow;]
Przepraszam, że sie wtrącam, ale przed nikim padał na kolana nie będe (no moze przed kreatorem albo maidenami :wink: ). Na koncercie Frontside'a byłem i nie wydaje mi sie to dobra muzyka na plener, bardziej chłopaków widze w klubie

Poza tym uważam za skandal taki kkrótki secik kreatora. Na co komu dragonforce jak takie kapele w kolejce będą czekać ?? No ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :)
Naturalnie Leżajsk
shower
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: shower »

przecież wszyscy wiedzą że publiczność nie da zejść Kreatorowi po godzinie i wszystko może się opóźnić stąd prawie godzina przerwy pomiędzy Nightwishem i Ironami. Co do Behemotha to nie jest dobra kapela i nikogo nie powali na kolana no chyba że kogoś w stanie upojenia alkoholowego (i bez Behemotha upadnie :)) bo tak naprawde na tym festiwalu liczą się tylko KREATOR, NIGHTWISH i IRON MAIDEN reszta jest po to by przy muzyce poznac nowych ludzi, pochodzić po stoiskach by było miło i sympatycznie i zapewne tak będzie!!!!!!!!!!!!!!
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

shower pisze:przecież wszyscy wiedzą że publiczność nie da zejść Kreatorowi

Mysle, ze to akurat nie ma znaczenia. Na dotychczasowych Mystic'ach czas przebywania byl rygorystycznie egzekwowany przez organizatorow. Jak jakis zespol mial grac godzine to gral godzine i ani minuty wiecej :)
Przewaznie nie ma bisow, no chyba ze zespol gra o 10 minut krocej i z gory ma zaplanowane wyjscie na bis (bezsens moim zdaniem, ale niektory tak robia)
-Piccol+
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: -Piccol+ »

Hejka, piszę z pytaniem o której mniej więcej może się skończyć koncert Iron Maiden biorąc pod uwagę opóźnienia. Chodzi o to, że wraz z grupą z trójmiasta wracamy pociągiem z chorzowa o godzinie 00.56, i czy nie trzeba będzie wyjśc wcześniej z konncertu, biorąc pod uwagę jeszcze to, że trzeba wyjść ze stadionu wraz z tłumem ludzi??
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

-Piccol+ pisze:Hejka, piszę z pytaniem o której mniej więcej może się skończyć koncert Iron Maiden biorąc pod uwagę opóźnienia. Chodzi o to, że wraz z grupą z trójmiasta wracamy pociągiem z chorzowa o godzinie 00.56, i czy nie trzeba będzie wyjśc wcześniej z konncertu, biorąc pod uwagę jeszcze to, że trzeba wyjść ze stadionu wraz z tłumem ludzi??
spoko zdąrzycie, zależy jakie będzie opóżnienie bo jeśli dużo no to szybko będziecie musieli naginać :rocx
Yogi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Yogi »

Według mnie koncert skończy się gdzieś ok/23:45 a nawet dłużej :o oby
Dla mnie mogą całą noc grać :o
ODPOWIEDZ