Autobusy, organizacja wyjazdu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Autobusy, organizacja wyjazdu
Ok dzięki wielkie, a wiadomo może kto dokładnie jedzie z osób częściej udzielających się na forum?? Cchiałem pozawracać tyłek odnośnie biletów i innych detali 
Ja jade aczkolwiek , nie zbyt często udzielam sie na forum.
-
arek.baczek
- -#Prowler

A ja ponawiam oferte - mam jeszcze jedno miejsce wolne w samochodzie, około 80 zł w obie strony, wyruszamy z dowolnego miejsca w Gdańsku a wracamy dzien po koncercie z rana jak będę w stanie prowadzić
zgłaszajcie sie, gadu: 5257913 albo mail: chiragra@wp.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli ktoś jest chętny na wyjazd do Chorzowa busem zapraszam do kontaktu ze mną GG 5207599 z okolic Skarżyska, Kielc. Jest jeszcze 7 wolnych miejsc. Przejazd przy komplecie ok. 30 zł. Wyjazd ze Skarżyska 29 maja około godziny 9.00
Powrót zaraz po koncercie !
Powrót zaraz po koncercie !
kto z krakowa wybiera sie na koncert zaznaczonym pociagiem ?
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... crollDir=1
w gre wchodzi odjazd albo o 8 : 15 albo o 8 : 39
Pijesz? Nie pisz.
Aktualne jeszcze? Może więcej szczegółów...rasternet pisze:Organizujemy dojazd na koncert z Olsztyna. BUS na 17 miejsc narazie mamy grupe 11 osob. Chetnych prosze o kontakt na poczte. m.polonczyk@data.pl.
Ja prawdopodobnie jade z bratem pociagiem jakimś rannym, ale dokładnie o której to nie wiem.Vansyk pisze:kto z krakowa wybiera sie na koncert zaznaczonym pociagiem ?
bedziem sie rozgladac za typamiAndzia pisze:Ja prawdopodobnie jade z bratem pociagiem jakimś rannym, ale dokładnie o której to nie wiem.Vansyk pisze:kto z krakowa wybiera sie na koncert zaznaczonym pociagiem ?
Pijesz? Nie pisz.
Dostalem takowego mejla - wiec zamieszczam tutaj
Witam! razem z kolegą załatwiamy autokar z Wrocławia do Chorzowa! są jeszcze wolne miejsca!im więcej osób się jeszcze zgłosi tym taniej to będzie, narazie cena jest między 20-30zł w obydwie strony(wyjazd ok.7 rano, autokar czeka na nas pod stadionem). prosiłbym o ewentualne zamieszczenie tej informacji w newsach! zainteresowani mogą dzwonić pod nr 0691735222!z góry thanks!KUBA
Witam! razem z kolegą załatwiamy autokar z Wrocławia do Chorzowa! są jeszcze wolne miejsca!im więcej osób się jeszcze zgłosi tym taniej to będzie, narazie cena jest między 20-30zł w obydwie strony(wyjazd ok.7 rano, autokar czeka na nas pod stadionem). prosiłbym o ewentualne zamieszczenie tej informacji w newsach! zainteresowani mogą dzwonić pod nr 0691735222!z góry thanks!KUBA
hmm ja jade podobnym busem - wyjazd około 7 - 30 zł w dwie strony ale miejsc juz ni ma na 100% 
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
Bus z Lublina
Wraz z kumplami organizuje bus z Lublina - wyjazd rano w niedziele, powrot zaraz po koncercie. Jesli sa jacys chetni, to prosze o kontakt na priva - koszt przejazdu uzalezniony od ilosci osob/wielkosci busa - caly koszt wynajecia dzielimy na ilosc osob.
Tym, ktorzy wybieraja sie PKP proponuje dobrze przeanalizowac droge powrotna - ja juz dawno wyleczylem sie z ich uslug przy powrotach z koncertow, kiedy czlowiek jest mocno wyeksploatowany, a do pociagu ma jeszcze kilka godzin...
My w ostatecznosci pojedziemy samochodem (jak nie zbierzemy wiekszego skladu), ale w busie jest o wiele ciekawiej :beer
Tym, ktorzy wybieraja sie PKP proponuje dobrze przeanalizowac droge powrotna - ja juz dawno wyleczylem sie z ich uslug przy powrotach z koncertow, kiedy czlowiek jest mocno wyeksploatowany, a do pociagu ma jeszcze kilka godzin...
My w ostatecznosci pojedziemy samochodem (jak nie zbierzemy wiekszego skladu), ale w busie jest o wiele ciekawiej :beer
Wyjazd z Wrocławia!!!
Co do tego wyjazdu z Wrocka możecie pisać na gg: 1540447 no i kom.0691735222! zachęcam serdecznie bo będzie taniej jak się wiecej osób zgłosi!!!jeszcze dokładnie nie wiem skąd będzie wyjazd, ale gdzieś w okolicach Dworca Głównego PKP. !!!UP THE IRONS!!!
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

UWAGAAAAAA
Mam jeszcze jedno miejsce do busa z Wrocławia !!!!!!!!! cena to 40zł
Wyjazd o 7 rano powrót zaraz po koncercie !!!!!
Chętnych proszę o kontakt na priv-ie albo na inne moje dane do 20 maja !!!!!!!!
Wyjazd o 7 rano powrót zaraz po koncercie !!!!!
Chętnych proszę o kontakt na priv-ie albo na inne moje dane do 20 maja !!!!!!!!
- Clairvoyant
- -#Prowler

Poszukuje co najmniej 3 osób jadących z Warszawy, aby zakupić bilet na pociąg ze zniżką dla grupy 
Jedziemy 28 po południu - wracamy 30 przed południem
Chętni niech zgłaszają się na gg 1352755 albo pm
Jedziemy 28 po południu - wracamy 30 przed południem
Chętni niech zgłaszają się na gg 1352755 albo pm
BUS Z WROCŁAWIA!!!
Jest jeszcze 5 miejsc na bus z Wrocławia do Chorzowa. Cena to ok. 25zł!!!kontakt ze mną w postach powyżej!!!!!!
Bus z Lublina
UWAGA! dot. busa z Lublina.
W niedziele 2005.05.15 koncze zapisy chetnych na wyjazd. Poki co jest 12 lub 13 osob:
- moja paczka + ludzie spoza forum - 6,
- sic_knot - 4,
- Freeze - 2 lub 3.
Jesli ktos sie jeszcze zastanawia, to najwyzszczy czas podjac decyzje - kilka osob jeszcze moze dolaczyc. Jak juz bedzie zamowiony docelowy bus, to byc moze beda jeszcze jakies wolne miejsce, o ktorych poinformuje.
W niedziele 2005.05.15 koncze zapisy chetnych na wyjazd. Poki co jest 12 lub 13 osob:
- moja paczka + ludzie spoza forum - 6,
- sic_knot - 4,
- Freeze - 2 lub 3.
Jesli ktos sie jeszcze zastanawia, to najwyzszczy czas podjac decyzje - kilka osob jeszcze moze dolaczyc. Jak juz bedzie zamowiony docelowy bus, to byc moze beda jeszcze jakies wolne miejsce, o ktorych poinformuje.
Organizuję wyjzd na Mystic Festival z Torunia. Jedziemy busikiem 18-toosobowym, cena od osoby w obie strony ok 60-65 zł. Jest jeszcze kilka wolnych miejsc, zaintresowanych zapraszam na priva.
Ostatnio zmieniony ndz sie 14, 2005 9:48 am przez Krzych, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam jeszcze kilka wolnych miejsc w autobusie z Dzierżoniowa
trasa Dzierżoniów - Świdnica - Wrocław (bielany) Chorzów
w cenie 54.99 zapewniam:
- przejazd w dwie strony
- ubezpieczenie NW
- napoje chłodzące
- pamiątkowe gadżety (mały informator, naklejka itp.)
- niezapomniane wrażenia.
info: 0604326445 lub GG 4460504
ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!
trasa Dzierżoniów - Świdnica - Wrocław (bielany) Chorzów
w cenie 54.99 zapewniam:
- przejazd w dwie strony
- ubezpieczenie NW
- napoje chłodzące
- pamiątkowe gadżety (mały informator, naklejka itp.)
- niezapomniane wrażenia.
info: 0604326445 lub GG 4460504
ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!
-
Black Sabbath
- -#Prowler

Wyjazd z Krakowa do Chorzowa !!! WOLNE MIEJSCA !!!
Witam!
Jest jeszcze sporo miejsca w busie z Krakowa na Mystic Festival.
wyjazd w niedzielę raniutko, a powrót zaraz po koncercie.
Koszt przejazdu w obie strony to 30 PLN.
Zapraszam
:rocx UP THE IRONS :solo
Jest jeszcze sporo miejsca w busie z Krakowa na Mystic Festival.
wyjazd w niedzielę raniutko, a powrót zaraz po koncercie.
Koszt przejazdu w obie strony to 30 PLN.
Zapraszam
:rocx UP THE IRONS :solo