danko pisze:ja mam pytania trzy czy np mozna by wniesc cos do picia np w kartoniku ( jakis sok w kartonie ) albo jakies kanapeczkii w plaecaku oraz czy jest tam jakas sztania gdzie mozna plecak zostawic i w czasie koncertu sobie cos z niego wziąć
Nie powinno być problemów z wniesieniem napojów w zamkniętych kartonikach. Na miejscu będą sprzedawane napoje i żarcie.
Powinien być depozyt.
Dzwoniłem na Stadion Śląski i pytałem jak to jest z wnoszeniem picia... Ani butelek ani kartoników nie można wnosić Ale mam nadzieję, że to nie prawda.
Mam do Was pytanko:
W niedzielę ma być 30 st C w cieniu więc jak macie zamiar uchronić się rpzed upałem, biorąc pod uwagę to, że większość będzie w czarnych koszulkach??
Iron Sajmon pisze:Dzwoniłem na Stadion Śląski i pytałem jak to jest z wnoszeniem picia... Ani butelek ani kartoników nie można wnosić :? Ale mam nadzieję, że to nie prawda.
Mam do Was pytanko:
W niedzielę ma być 30 st C w cieniu więc jak macie zamiar uchronić się rpzed upałem, biorąc pod uwagę to, że większość będzie w czarnych koszulkach?? :?
Iron Sajmon pisze:Dzwoniłem na Stadion Śląski i pytałem jak to jest z wnoszeniem picia... Ani butelek ani kartoników nie można wnosić Ale mam nadzieję, że to nie prawda.
Mam do Was pytanko:
W niedzielę ma być 30 st C w cieniu więc jak macie zamiar uchronić się rpzed upałem, biorąc pod uwagę to, że większość będzie w czarnych koszulkach??
Ja tam zdejmuje koszulke i w trakcie 2 pierwszych zespolow (najwiekszy upal) opalam sie z tylu plyty
Iron Sajmon pisze:Mam do Was pytanko:
ja ubieram czerwona koszulke Dickinsona z "Accident Of Birth", powinno byc lepiej niz w czarnej Ironow
a moje pytanie brzmi: czy myslicie ze zalozenie adidaskow na koncert dla wygody, jesli ide na sektor pod scene jest dobrym pomyslem ?
No ja biore rowniez adidaski mam nadzieje ze przezyje bo mam z palcem no krotkie spodenki spox ale jak sie potem w drodze powrotnej zrobi zimno to bedziesz mial problem
Krótkie spodenki to podstawa żeby sie nie ugotować a w drodze powrotnej nie będzie aż tak zimno żeby na krótkie było za zimno po za tym będziesz tak rozgrzany koncertem że nic nie będziesz czuł
Miras pisze:No ja biore rowniez adidaski mam nadzieje ze przezyje bo mam z palcem no krotkie spodenki spox ale jak sie potem w drodze powrotnej zrobi zimno to bedziesz mial problem
w nocy ma byc 18 stopni...
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
wlasnie mysle, ze z adidasami to troche przesada, ze beda nogi bolaly, wlasciwie pomimo duzego scisku liczba nadepniec jest niewielka... aaa ch olera, ide w adidasach:D
Ja tam biore koszulke ironów kotkie spodenki (Metallicy:D <lol> nice nie ??:D) i Glany bo ide na Behemotha jak najblizej ..... :guns a na behemocie rzeznia jest;] a jak z cenami za zarcie i wogole ?? czy beda tak jak w innych tego typu miejscach np na meczu slaska snickers prawie dwa razy droszy :P mam nadzieje ze ta bardzo nie ebdzie bo ban krut;d
Jeszcze mam chwile czasu przed wyjazdem do Pragi, wiec zapytam: Jak sie ma sprawa z parkingami pod stadionem?? Ile mniej wiecej kosztuja i czy sa jakies "tubylcze" miejsca gdzie mozna za darmo auto parknac Ja myslalem o tym zeby po kukurydzami zostawic - tylko nie wiem czy mi dresy go gdzies nie wyniosa
Szymon -> ja w zeszla niedziele bylem tam autem i za wjazd na teren parku sie placi 5 zl :/ i chyba jest tak wokol calego stadionu - my parkowalismy pod brama nr. 7
Ja tam biorę czarne długie bojówki (z racji kieszenie , niebiorę plecaka i niemam krótkich z duużymi kieszeniami i dlatego bojówki),glany, biała podkoszulka Killersa i co jakiś czas białą chuste na głowę - aby udaru się nienabawić.