Plecak (ankieta)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Re: Plecak (ankieta)
glupie pytanie ale po co legitymacja?
- Powerslave
- -#Prisoner

mnie tez to cieszyamaZona pisze:Biorę plecak, nie ma innej możliwości. Moja dobra koleżanka będzie z nim na płycie...Więc nie ma problemu.
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
nie wiemBloody Sabbath pisze:glupie pytanie ale po co legitymacja?
PS ja tem nie biore plecaka, ale wezme jakies kanapki do jednorazówki, pewnie je zjem zanim wejde na stadion ;] moze rzeczywiscie kupie jakiegos grilla i wchapie juz na miejscu ;]
plecaka nie biore, szkoda zgubic, zostawic gdzies czy sie z nim meczyc.
jakas kanapke czy male jedzenie (marchewki
) do kieszeni i obzerac sie na dragonforcie 
co do ubrania, hmm obwine sie flaga
, a zreszta pewnie bus zaparkuje nie daleko, to jeszcze zdaze utrzymac na swoich ciele temperature z wystepu Iron's. 
jakas kanapke czy male jedzenie (marchewki
co do ubrania, hmm obwine sie flaga
Jazz is not dead, it just smells funny.
Spodnie trzeba wziasc takie w ktorych ma sie ciasne kieszenie i nic z nich nie wyleci
a kanapki to do reklamowki 
wczoraj wlasnie zostal nam przekazany jeden patent na kieszenie, mianowicie spiecie agrafkami 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja nie biore legitamacji, ani komórki, ani innych pierdółek wszystko zostawię w aucie, a biore tylko bilet i reklamówkę z kanasiami... bo w odróżnieniu od plecaka po spożyciu można wyrzucić 
Słucham?Powerslave pisze:mnie tez to cieszyamaZona pisze:Biorę plecak, nie ma innej możliwości. Moja dobra koleżanka będzie z nim na płycie...Więc nie ma problemu.
bojówki to chyba nie najlepsze wyjście w taki upał
ja z nich raczej napewno rezygnuje - raczej założe coś krótkiego. A jeżeli chodzi o jedzenie to najlepiej sobie wziąść coś soczystego, w sensie jabłka albo inny owoc.
Czy ja wiem czy to aż takie złe rozwiązanie , jak bym miał krótkie spodenki z duużymi kieszeniami to bym w nich pojechał, a że ich niemam to jadę w bojówkach - początkowo może być trochę gorąco ale co tam.benedykt pisze:bojówki to chyba nie najlepsze wyjście w taki upałja z nich raczej napewno rezygnuje - raczej założe coś krótkiego. A jeżeli chodzi o jedzenie to najlepiej sobie wziąść coś soczystego, w sensie jabłka albo inny owoc.
Troche głupia sprawa. Ja na pewno nie biore, śmieszny problem z legitymacją
, ja zawsze mam w portfelu wszystko - prawo jazdy, dowód, legitke, kase, bilety... wszystko. Mam w ten sposób tylko jedną rzecz do pilnowania. Tyle razy byłem nawalony w różnych miejscach i jeszcze nie zgubiłem portfela ni razu
Poza tym biore kamizelke dżinsowatą
i sobie wsadze (portfel) do przedniej kieszeni na cycku
Ot, cała filozofia. Na co plecak?
KMFDM
ja też mam taką lekką katane dżinsową i dokumenty, gdzie trzymam wszystko - najlepszy patent :]
- Powerslave
- -#Prisoner

ej ejamaZona pisze: Słucham?Nie ma bata, nawet nie próbuj jej dawać swoich rzeczy, i tak bidulka będzie musiała się męczyć z jednym dużym plecakiem na płycie!
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
- Her Infernal Majesty
- -#Charlotte

Jak sie musi całą Polske przemieżyć, jadąc pociągiem od 21 dp 6 rano to plecak ewidentnie potrzebny. Chociażby na szczoteczke do zębów
:D:D A na miejscu to trzeba będzie jakiegoś wafla na sektorze znaleźć, może pani Kwaśniewska mi popilnuje 
Ja się w to nie mieszam. Gadaj z nią jak chcesz.Powerslave pisze:ej ejamaZona pisze: Słucham?Nie ma bata, nawet nie próbuj jej dawać swoich rzeczy, i tak bidulka będzie musiała się męczyć z jednym dużym plecakiem na płycie!
jedna koszulka i dokumenty jej nie zabija
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Ja nie mam innego wyjścia niż wziąść plecak, bo biorę dużo rzeczy, tzn głónie kanapki bo ja dużo jem
jakąś bluzę no i coś do picia a to wszystko do kieszeni bankowo by się nie zmieściło...
ja biore plecak a wnim duzo kanapek soczków w kartonie podkoszulek na przebranie
a po co ci podkoszulki?Dariusz pisze:ja biore plecak a wnim duzo kanapek soczków w kartonie podkoszulek na przebranie
poskoszulek po to by go przebrac biore wypoce sie poskacze w miare sił i bendzie cały mokry az go bendzie mozna wyciskac wiec po to biore by w miare suchym wracac do domuUrchin pisze:a po co ci podkoszulki?Dariusz pisze:ja biore plecak a wnim duzo kanapek soczków w kartonie podkoszulek na przebraniestary, bedzie ponad 30 stopni a na sloncu to sajgon pewnie istny...plecak sobie zostawie w autobusie, zjem wszystko co bede mial do zjedzenia podczas jazdy, moze mi sie uda na stadion pare snickersow przemycic
a potem to looz...ostatnio pracowalem hardkorowo w mcdonaldzie i obiady jadlem dopiero o 23:30 tak wiec na pewno wytrzymam bez jedzenia dlugo
podwijam bojowki, kasa dokumenty do kieszen, koszulka tesh i lece sie opalac
potem wskocze w tlum ok 20:00 i bede szukal dobrej miejscowki na maiden :rocx
:rocx