a co Ci da, ze poznasz ja dzisiaj? nie lepiej poczekac i miec niespodzianke?Yogi pisze:Ej o której godzinie będzie podana dzisiaj setlista z Pragi????Jak jutro to jej nie poznam bo o 7:00 wyjeżdżam do Chorzowa
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Do koncertu w Chorzowie pozostał 1 dzień
Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
A wiesz że mash racje lepiej jej nie poznawać
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do koncertu w Chorzowie pozostał 1 dzień :rocx :solo :beer
!!!!!!!!!
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do koncertu w Chorzowie pozostał 1 dzień :rocx :solo :beer
- Her Infernal Majesty
- -#Charlotte

a ja mam takie pytanko: czy ta trwaka tam cały czas będzie (czy może jest taka zwijana)
:D:D ?
bedzie zasłonieta takimi płytami, na ktore jak sie przewrocisz to boli;)
-
Deleted User 1309
Śląscy szpiedzy jak tam idzie budowa sceny ?? Moze raporcik jakis mały 
- Iron Marcin
- -#Invader

Zgadzam sie ze lepiej nie znac setlisty przed koncertem, bo wtedy nie ma niespodzienki. I kazdy bedzie sie zastanawial dlaczego nie graja np. flight of icarus albo where eagles dare. Podczas koncertu bedzie sie podobalo wszystko co zagraja :rocx
-
Deleted User 1499
ma ktos moze aktualne foto jak wyglada budowa sceny?
Będą dwie sceny.
Jeśli wszyscy psioczący na rozmiar sceny sugerowali się ostatnim zdjęciem, to pocieszę Was ze ta scena nie będzie tak mała
Nie mam infa od Ironów, nie nie
Ale na litość, porównajcie sobie wielkość tej z pierwszych fotek, a drugiej. Rusztowania się RÓŻNIĄ, rurki są poukładane inaczej, szkielet jest inny. A na koniec porównajcie sobie wielkość jednego pracownika ekipy do długości sceny. Już? Ok, teraz zróbcie to samo przy zdjęciu numer 4
Poza tym wątpię żeby można było zrobić zdjęcie tego potwora z pierwszych fotek od tyłu, i to jeszcze pokazując CAŁĄ konstrukcję. Tam nie ma aż tyle miejsca. Plus, gdzieś własnie słyszałem że mniejsze "gwiazdeczki" festiwalu mają zagrać na drugiej scenie. A jeśli się mylę, cóż 
Dobra mówicie o rozbudowaniu i innych takich pierdołach. Na pewno rozbuduja ją na boki z tym się zgadzam. Zamontują tam telebimy i nagłośnienie. Tylko, że powierzchnia na której będzie zespół tzn scena właściwa będzie rozmiaru takiego jaki jest widoczny na zdjęciach. A przypomina ona raczej scenę znaną ze Spodka.
I jescze jedno, dla tych którzy usilnie wmawiają, ze to jakieś inne sceny. Zdjęcie 4 jest zrobione z tyłu i troszkę później więc dodano kilka rusztowań i stąd złudzenie, że to coś innego. To jest to samo!!
I jescze jedno, dla tych którzy usilnie wmawiają, ze to jakieś inne sceny. Zdjęcie 4 jest zrobione z tyłu i troszkę później więc dodano kilka rusztowań i stąd złudzenie, że to coś innego. To jest to samo!!
Jak to Polacy skladali to napewno im czesci zostaly
I dlatego taka mala 
Wydaje mi sie że wszyscy patrzac na ta scene porownuja ja z ta która była na Metallice, a tamta to była olbrzym i rzadko spotykana
Nie ma sie co martwic jeszcze nikt jej na własne oczy nie widział a wszyscy juz narzekaja
Zobaczycie jakiego uroku ona nabierze kiedy wejdziemy jutro na stadion
Tony nagłosnienia, oswietlenia, dekoracje bedzie naprawde super to wszystko wygladac
Wiec nie dyskutujcie juz i nie płaczcie tylko pakowac plecaki i do Chorzowa
Jutro rano wyjazd :rocx
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

X
Ja już odliczam Czas :solo żeby Zobaczyć Harrisa I wszystkich na żywoeulogy pisze:Wydaje mi sie że wszyscy patrzac na ta scene porownuja ja z ta która była na Metallice, a tamta to była olbrzym i rzadko spotykanaNie ma sie co martwic jeszcze nikt jej na własne oczy nie widział a wszyscy juz narzekaja
Zobaczycie jakiego uroku ona nabierze kiedy wejdziemy jutro na stadion
Tony nagłosnienia, oswietlenia, dekoracje bedzie naprawde super to wszystko wygladac
Wiec nie dyskutujcie juz i nie płaczcie tylko pakowac plecaki i do Chorzowa
Jutro rano wyjazd :rocx
Up The Irons
:D
Simano
:guns Q r f A S nie gadajcie tylko tylko juz sie wybierajcie do Chorzowa.CZYm predzej sie wybierajcie do chorzowa pospieszajcie przywitac.... ni e wymyslilem cos sensownego ale wiadomo o co chodzi o zelazne dziwice. Wiec no.
nara all
nara all
Zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce
Re: Ubiór!
thewicker pisze:Witam! chciałbym się dowiedzieć czy na teren imprezy mogę iśc w 'glanach' oraz w 'pieszczot' na ręce.. bo niemam zamiaru iśc na bosaka jak każą mi zdiąć....
W glanach Jasne że mozna w "pieszczot" też (jeśli oczywiście nie są to metrowe gwoździe) ale po co, ja sie pytam??
W glanach wejdziesz, pzreciez na bosaka Ci nie karza wejsc
No ale z "pieszczotem"
to mozesz miec ciezko, chociaz nigdy niewiadomo
Ja tak jeszcze nawiązując do informacji jakoby IM mieli grać tylko utwory z pierwszych płyt: Moim zdaniem byłby to wielki błąd. Pewnie, że 10tyś fanatyków (w tym ja
)bedzie sie i tak bawic rewelacyjnie, ale reszcie uczestników pozostanie wielki niedosyt. Ktoś kto nie jest fanatykiem twórczosci IM idzie na koncert, żeby sie dobrze bawić - czytaj-> pośpiewać...poskandować refreny itd. Wiadomo, że pierwsze płyty są najmniej komercyjne...moze najlepsze pod wzgledem..hmm... merytorycznej zawartości...ale szczerze mówiąc wolałbym, żeby zespół zagrał po prostu najwieksze hiciory - wtedy klimat bedzie najlepszy - mowcie co chcecie... ale jak nascie tyś. luda ryknie w jednej chwili: FEAR OF THE DARK...to wtedy...wtedy jest Bóg (rozumiecie o co mi chodzi?)
Ja tam mam nadzieje, że Ironi nie dadzą plamy i usłyszymy bardzo róznorakie utwory od kultowego "Wrathchild", po "Rainmaker'a"
Pokój z Wami. Do zobaczenia jutro w Chorzowie
Ja tam mam nadzieje, że Ironi nie dadzą plamy i usłyszymy bardzo róznorakie utwory od kultowego "Wrathchild", po "Rainmaker'a"
Pokój z Wami. Do zobaczenia jutro w Chorzowie
tez o tym myslałem, sam wybieram sie z dwoma kolegami którzy nie sa az takimi maniakami zeby znali wszystkie piosenki, a zwłaszcza te mało grane, dawno grane, z pierwszych płyt... wydaje mi sie ze beda ze 4 numery z poza early days...
No własnie... Mnie osobiście bedzie 'źle' jak nie usłysze "The WickerMan'a", czy "BloodBrothers"...
Sami powiedzcie... chcielibyście nie zaśpiewać sobie z Bruce'm:
We’re blood brothers, we’re blood brothers
We’re blood brothers, we’re blood brothers? Bo ja nieszczególnie....
Sami powiedzcie... chcielibyście nie zaśpiewać sobie z Bruce'm:
We’re blood brothers, we’re blood brothers
We’re blood brothers, we’re blood brothers? Bo ja nieszczególnie....