Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
Powiem wam, ze jestem lekko zawiedziony... myslalem, ze uslysze kawalki z nowszych plyt.
liczylem na to, ze zagraja fear of the dark, wicker mana, the evil that man do, ghost of the navigator, a tu taki zonk !! ehhh, oby to bylo jedynie glupia plotka, puszczona przez sam dzial marketingu ironow ;D:D
siema jestem nowy na forum chciałem sie dowiedziec czy kots ma juz koncowe fotki sceny jak bedzie wygladac jak ktos ma podajcie linka albo wrzuccie na forum
-
El Dorado
chyba jeszcze nie mamicron250 pisze:siema jestem nowy na forum chciałem sie dowiedziec czy kots ma juz koncowe fotki sceny jak bedzie wygladac jak ktos ma podajcie linka albo wrzuccie na forum
..a propo sceny czy to jest wpożadku że stojac na płycie w środku czy też z tyłu jesli sie nie ma powyżej 2.10 m to guwno widać ,no chyba ze klijet ,podskakuje bite półtorej godzinki albo stoi na palcach.przerabiałem to na ostatniej Metalice jak i na Monster of rock w 1991 jesli ktos pamieta. Scena mym zdaniem nie musiała by być wysoka bo dach mnie nie interesuje ,wystarczyło by w miare wysoko była posadzka na której stoi zespół :guns 
RDZA ŚIĘ ŁAPIE
Witam kolege z Rudy Śląskiej :beer
Całe szczęście, że nie zobaczyłem tego tematu przed wyjazdem do Pragi, bo to pospolity spoiler. Nieładnie, nieładnie...