Setlista trasy Eddie Rips Up The World

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Setlista trasy Eddie Rips Up The World

Post autor: real_alien »

Zamiast "The trooper" wolałbym "Flight of Icarus" czy też "Transylvanię"... a na "Phantomie" ciarki mi po plecach przeszły... dwukrotnie ;)
Awatar użytkownika
IM
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: IM »

E tam The Trooper powinien byc najbardzej rażące był brak Prionera, Killers, 22 Acacia avenue a Transylvanie tez mogli zagrac no i tego Fear Of Teh Dark a takto lipa ale ogólnie żecz biorąc setlista była niezła :wink:
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: real_alien »

Lubię Trupera,ale był grany chyba na każdej trasie...
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Powtórze to co pisałem w temacie o koncercie.

Moim zdaniem powinno być Wrathchild, Killers, może The Prisoner, albo Flight of Icarus. Jednak najbardziej brakowało mi 22 Acacia Ave a przede wszystkim Children of The Damned. Charlotte the Harlotte można było spokojnie opuścić. Do Phantom of the Opera też mam mieszane uczucia jednak miło było go usłyszeć.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Drifter - mega wspaniale
wogóle set praktycznie bez słabego punktu
Awatar użytkownika
LoRdI
-#Invader
-#Invader

Post autor: LoRdI »

set wspaniały
jedyne do czego mozna miec pretensje to czas trwania konceru powinni dodac jeszcze 2-3 utwory np transylvanie, childern.. i 22 AA i byłby doskonały
tanhi
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: tanhi »

Iron Marcin pisze:No moze ty reagowales zywiolowo, co prawda ja tez darlem morde, skakalem i rowniez bylem na sektorze (28) .
ja sie darłem jak szalony to mnie jakiś palant uciszał pomino tego ze byłem w sektorze pod sceną około 5 m od IM .... CICHO TO MA BYĆ W KOŚCIELE A NIE POD SCENĄ !!!!!!
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !! Up The Iron`s
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

jedyne czego mi brakowalo to "Killers"
jestem bardzo zadowolony z obecnosci "Driftera" ale zabraklo mi "ijoł joł joł joł" ktore zawsze bylo podczas tego utworu... ale i tak fajnie bylo i moim zdaniem zespol byl zadowolony z wystepu
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

Ja jestem super zadowolony bylem od polowy koncertu bylem w 2 rzedzie przy barierkach na sektorze pod scena. Organiazacja opasek do kitu. Chociaż byłem na czas i były jeszcze czarne opaski nieświadomie dostałem czerwona. Choć mówiłem kolesiowi z Fosy, że chce dostać sie pod samą scenę. Po wielu próbach musiałem jednak dać w łapę ochorniarzowi który wpuszczał do sektora pod sceną i przed Nightwishem juz tam bylem. Co do koncertu Maiden super oceniam go na 8/10 choć były minimalne problemy techniczne (głos Bruce'a chwilami zanikał i adrianowi coś sie działo z kablem od gitary). Jeśli chodzi o set byłby byc o 2-3 utwory dłuższy. Ja bym stawiał na: Prisoner'a, Children of the Damned, i Flight of Icarus. Pozdrawiam wszystkich obecnych na koncercie i tych których z róznych powodów zabrakło. Do następnego Koncertu w Polsce :twisted: :solo :rocx
UpTheIrons
Awatar użytkownika
Paula
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Paula »

Jak dla mnie to setlista była świetna! Cały czas skakałam, śpiewałam i szalałam z kolegami. Fakt, że byłam zmęczona po siedzeniu przez cały dzień na stadionie, ale na takiej imprezie jaka jest koncert i to jeszcze Iron Maiden, poprostu trzeba szaleć! Hehe! Oczywiście dzisiaj w budzie byłam ledwo żywa! A w klasie niektórzy umierali z zazdrości, bo oni nie byli...co to moja wina??!! Po budzie mimo upału pojechałam do centrum Katowic i w sklepie muzycznym kupiłam sobie nową koszulke...hehe...oczywiście z Iron Maiden...jakos mnie tak wzięło...to już 12...pozdróffka! Mam nadzieję, że następny koncert nadejdzie szybko...heh
Weźcie mnie na rzeź...:D
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Dla mnie koncert genialny. Mi również brakowało Flight Of Icarus, 22 Acacia Avenue, Children Of The Damned (liczyłem na taping Adriana). Nie ma co narzekać, gdyż i tak było super. Ja stałem kilka osób od barierek, na wprost podwyższenia z lewej strony sektora. Wogóle to lewy sektor był chyba najgośniejszy. Najbardziej się wkurzałem takimi "bolusiami", którzy pewnie na Ironów przyjechali dla zabawy, nie znając słów piosenek itp. Ale wpieprzać to się umieli (i co takiemu zrobisz?). Najbardziej cieszyłem się z tego, że Dave często się na mnie patrzył (starałem się żeby zwracał na mnie uwagę i to działało)! Było widać, że koncert mu się podoba. Harris chyba ze 2 razy, Dickinson z raz, no i Adrian ze 3.

Strasznie się wkurzyłem, że kostki i frotki rzucali praktycznie w 1 miejsce i ktoś mógł złapać sobie po kilka na raz! Kumpel miał w łapach już kostkę Adriana, ale ktoś mu zrobił kuku (z pięści w twarz) i ją stracił:(:( Jeżeli ten debil to czyta to niech się cieszy, że mnie tam nie było, ponieważ bym go pogryzł :) :P :D
Glabula
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Glabula »

Było jak za starych dobrych czasów. Wszystko było git, ale krótkooooo...
Według mnie mogliby jeszcze dożucić PURGATORY.
sparrow88
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: sparrow88 »

troche jest prawdy w tym ze publika troche cicho sie darła - a jak Bruce zaczął gadać to ludzi z trybun to wyglądało jakby go nie rozumieli, bo totalnie nic nie było słychac, a co do Spodka - wiadomo że na otwartej przestrzeni zawsze słabiej słychac niz na hali.
Glabula
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Glabula »

BartSmith pisze:Dla mnie koncert genialny. Mi również brakowało Flight Of Icarus, 22 Acacia Avenue, Children Of The Damned (liczyłem na taping Adriana). Nie ma co narzekać, gdyż i tak było super. Ja stałem kilka osób od barierek, na wprost podwyższenia z lewej strony sektora. Wogóle to lewy sektor był chyba najgośniejszy. Najbardziej się wkurzałem takimi "bolusiami", którzy pewnie na Ironów przyjechali dla zabawy, nie znając słów piosenek itp. Ale wpieprzać to się umieli (i co takiemu zrobisz?). Najbardziej cieszyłem się z tego, że Dave często się na mnie patrzył (starałem się żeby zwracał na mnie uwagę i to działało)! Było widać, że koncert mu się podoba. Harris chyba ze 2 razy, Dickinson z raz, no i Adrian ze 3.

Strasznie się wkurzyłem, że kostki i frotki rzucali praktycznie w 1 miejsce i ktoś mógł złapać sobie po kilka na raz! Kumpel miał w łapach już kostkę Adriana, ale ktoś mu zrobił kuku (z pięści w twarz) i ją stracił:(:( Jeżeli ten debil to czyta to niech się cieszy, że mnie tam nie było, ponieważ bym go pogryzł :) :P :D
heh, troche do cytowania jest, ale ta wypowiedź mnie porusza, gdyż też stałem jakies dwie osoby od barierek po lewej stronie pomostu Bruca. Mimo tego spychu, który nieraz był na prawdę doskwierający to i tak było tam wesoło. Ja natomiast wycofałem się do tyło po Iron Maiden bo wkużyłem się, że wszystkie kostki latały gdzieś w kosmos. Osiągnąłem swoje, Nicko wywalił jedną pałkę akurat w moją dyńkę. złapałem ją, ale nawet nie zdążyłem zacisnąć pięści, bo mnie dopadły sępy. hehe :guns
Awatar użytkownika
Paula
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Paula »

Buuu...a ja kostki niii mom...ehh...stałam niedaleko sceny! No spojrzeli się na mnie tesh kilka razy! Najbardziej sie ciesze, że Bruce spojrzał dwa razy...heh! Wogóle to ja juz chce znowu koncert! Heh! No a wy??? Jak myslicie, czy za rok równiez Ironi wystąpią na Stadionie Śląskim bądź w Spodku???
Weźcie mnie na rzeź...:D
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

A moja zonka poniewaz ostatecznie nie zostala diablica dostala az dwie frotki :D Autograf i zdjecie z Davem to chyba tez jakas rekompensata za brak wystepu;) A do tego jeszcze dwie koszulki gratis!
Choc diablice byly super i WIELKA szkoda, ze ten wystep nie doszedl do skutku :(
Ostatnio zmieniony wt maja 31, 2005 2:45 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 2 razy.
DeMonique
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: DeMonique »

mi brakowało tylko Fear of the darka, poza tym było great :) i nawet do sektora pod sceną się dostałam, bo udało mi się odkupić magiczną czarną opaskę :P :) jej, tylko kark mnie boli jak cholera dzisiaj, bo 'trochę' się powyżywałam :P tylko grali stanowczo za krótko - pozostał lekki niedosyt :P
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ale polska publika i tak zrobila wrazenie z tym Fear jak sie darla:) Za ile nabylas takowa opaske?
DeMonique
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: DeMonique »

aż się głupio przyznawać - całe 50 zł :P ale za wejście pod scenę na Ironach dałabym i 2 razy tyle. Jej, 2 godziny łaziłam i męczyłam ludzi zanim ktoś się wreszcie zgodził sprzedać :P
Yogi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Yogi »

Setlista super wykonanie super a RTTH Remember tommorow Prowler i Die with your boots on to coś przepiękego :o
ODPOWIEDZ