A mnie?Slav The Great pisze:Z kobiet poznałem tylko Andzie.
krwawisz mówiłem o Tobie.Spać nie mogłem prze Ciebie![]()
BTW: chyba znalazłam jednego duńczyka, który był z nami
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A mnie?Slav The Great pisze:Z kobiet poznałem tylko Andzie.
krwawisz mówiłem o Tobie.Spać nie mogłem prze Ciebie![]()
Hehe....i wzajemniekrwawisz mówiłem o Tobie.Spać nie mogłem prze Ciebie
Ja potwierdzam ....rzeczywiscie nie wygladales za specjalnie... najlepsze bylo jak wchodze z ogrodka do srodka, patrze a ty RYycerzu stoisz ze wzrokiem wbitym w otwarte drzwi i cos belkoczesz...masakrato cie zaskoczne bo nie byłem pijany tylko zmęczony bo nie spałem od 40 godzin a koncert mnie wręcz dobił i chciało mi sie spać

racja.. ja od momentu wyjazdu z domu w piatek wieczorem i zaliczeniu pragi, chorzowa i zlotu do konca spalem moze ze 4 godziny.. myslalem ze w chorzowie nie bede mial sily sie pchac do przodu i se obejrze spokojnie z przodu ale po polowie nightwish wrocily sily i na maiden trzymalem barierkeS1MON pisze:heh to co ma powiedziec praska ekipa co zaliczyła 2 gigi , chodzila, spała tyle co nicSZACUN dla wszystkich a szczegolnie tych co byli w Pradze, Chorzowie i potem na zlocie
Kurde... no to ja już nic nie wiem.S1MON pisze:
edit - Greddo , nie mam długich czarnych herów

Już chyba było wtedy nad ranem jakoś tak chyba, nie? Straciłem później całkowiecie orientacje w czasie i przestrzeni, jakoś tak to leciało szybko, to byłem tu, to tam... a fotki z tą flagą z nami miałeś?S1MON pisze:ale na tym podescie bylem i buczałem troche )
regulamin mówi, ze nie można obrażać cudzego dorobku więc nie jestto moje widzi misie tylko kwestia odgórna. a do regulaminu radzę się stosować a nie pieprzyć o rzyganiu. mi się nie podoba wycie pałe metalowych kastratów i co, nie gadam o tym na prawo i lewo jak nie wolno.GaZeK pisze:PatryXon ma racje. To co "pokazał" Behemot to żenada i to niezła. To żyganie do mikrofonu to nie była najwięksa porażka. Mnie ścieło jak koloes zaczoł obrażać tłum, fanów, Boga a "fani" cieszyli sie, bili mu za to brawo itp...Kea pisze:bla bla bla. nie chcesz moze warninga za obraze dorobku artystycznego?PatryXon pisze: behemoth porazka CO ci Ludzie robia??? Oni spiewaja?? w ogole??? rownie dobrze mozna rzygac do mikrofonu ten sam efekt wyjdzie. Jestesmy piescia w twarz boga <lol>[/b]
Ale powiem tak: każdy może miec swoje zdanie i może się wypowiedzić a szanowna administratorka nie musi się z tym zgadzać ale musi je szanować. Więc teksty typu ostrzeżenie za obrażanie dorobku artystycznego są nie na miejscu i to, że jesteś administratorką nie upoważnia Cie do ograniczania innych w kwesti własnego zdania. Broń Boże nie chciałem tu nikogo urazić a tylko pouczyć jakie mamy prawa w Polsce, więc mam nadzieje, że mój post nie zostanie usunięty i nie dostane bana lub cos w ten gust jak to bywało na innych forach.
Pozdrawiam
G.
no ale przedstawianie bylo konieczne, pozwolilo na unikniecie wpadek, jak np. tej gdy Szymona (z SosnowcaS1MON pisze: wszyscy inni mowili `to jest simon z jedynka, ` to jest simon tylko , że przed jeden`
oczywiścieświnka666 pisze:Przyznaj Sajmonie przez 1, że piwko smakowało o wiele lepiej
szacunkobi pisze:Sim0n -> Szacun (:lol:) za Scream for me Leshniczoofka, fajnie brzmialo
Taaaak to WikingamaZona pisze:
OK, mam kontakt już z tym długowłosym blondynem z Danii
Dotarł do domu po 25 godzinach jazdy autobusem/pociągiem i wraca do siebie. Przyznał, że był cholernie pijany i nie pamięta dokładnie co było pod koniec i nie jest pewny, czy to co pamięta to był już koniec
Pokaże zdjęcia w tym tygodniu
"Yeah, I'm getting better, thank you...
I'll get my pictures later this week, and I'll post them all here, of course.
I got long blond hair, and was wearing a denim west with lots of patches and a fear of the dark back-patch.
We did stay till very late, not sure if it was the end, I got extremely drunk, and don't remember the last few hours that well"
To był on, prawda?
Nie mogę....