UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Post autor: amaZona »

Slav The Great pisze:Z kobiet poznałem tylko Andzie.

krwawisz mówiłem o Tobie.Spać nie mogłem prze Ciebie :lol: :wink:
A mnie? :cry: :P

BTW: chyba znalazłam jednego duńczyka, który był z nami :D Właśnie dotarł do domu...
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

No to wreszcie i ja cos napisze..
zlot dla mnie byl bardzo fajny.. co do Plyty to ja wygralem.. Slav to tylko tak sie ze mna droczy przez caly czas :) bo w koncu to ja spiewalem a nie on :P Afrain RULEZ :P

a w ogole to chcialem wszystkich przeprosic za siebie ze w sumie to bylem nieobecny.. tylko jak prowadzilem karaoke to w sumie byl ze mna kontakt a potem sie wyalienowalem i przesiedzialem do rana na dworze z kolezanka.. i nawet nie wiem co sie dzialo wtedy w srodku w Lesniczowce.. jeszcze raz sorka wielka..

a tak na marfinesie.. zostawilem w Lesniczowce swoja plyte.. taka zielona, podpisana Sim0n :) jesli jest to mozliwe to moglby mi jak ktos odeslac poczta??

dzieki wielkie za ten zlot.. Karaoke bylo bardzo smieszne :) gratuluje odwaznym co zaspiewali :)
krwawisz
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: krwawisz »

krwawisz mówiłem o Tobie.Spać nie mogłem prze Ciebie
Hehe....i wzajemnie :) Ja wyspalem sie dopiero na podlodze pociagu do poznania z glowa na butelce po wodzie mineralnej...teraz szyi nie czuje ;)

PS. A oddales Dunczykowi jego karte szpitalna? bo go do lekarza nawet w domu nie przyjma jak z bolem glowy przyjdzie;)
krwawisz
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: krwawisz »

to cie zaskoczne bo nie byłem pijany tylko zmęczony bo nie spałem od 40 godzin a koncert mnie wręcz dobił i chciało mi sie spać
Ja potwierdzam ....rzeczywiscie nie wygladales za specjalnie... najlepsze bylo jak wchodze z ogrodka do srodka, patrze a ty RYycerzu stoisz ze wzrokiem wbitym w otwarte drzwi i cos belkoczesz...masakra ;) No i ta pozniejsza drzemka pod barierka na dworcu...mam nadzieje ze juz doszedles do siebie :)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

heh to co ma powiedziec praska ekipa co zaliczyła 2 gigi , chodzila, spała tyle co nic :D SZACUN dla wszystkich a szczegolnie tych co byli w Pradze, Chorzowie i potem na zlocie ;)
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: real_alien »

Szacun ;-)
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

S1MON pisze:heh to co ma powiedziec praska ekipa co zaliczyła 2 gigi , chodzila, spała tyle co nic :D SZACUN dla wszystkich a szczegolnie tych co byli w Pradze, Chorzowie i potem na zlocie ;)
racja.. ja od momentu wyjazdu z domu w piatek wieczorem i zaliczeniu pragi, chorzowa i zlotu do konca spalem moze ze 4 godziny.. myslalem ze w chorzowie nie bede mial sily sie pchac do przodu i se obejrze spokojnie z przodu ale po polowie nightwish wrocily sily i na maiden trzymalem barierke :)
Zeratul
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Zeratul »

Szacun m ;) :D
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

S1MON pisze:
edit - Greddo , nie mam długich czarnych herów :)
Kurde... no to ja już nic nie wiem. :wink: Ale ogólnie byłeś tam z nami na scence i bawiłeś sie, tak? Kumpel mówił, że przedstawił mu sie ktoś jako ''Simon z jedynką''.
KMFDM
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

amaZona z tego co wiem to mieszkasz niedaleko,wiec możesz sie ze mna wybrac w najblizszym czasie do Leśniczówki.Musze tam odebrać zostawione rzeczy.

Sim0n pojade niebawem do Leśniczówki i postaram sie odzyskać wszystkie płytki.Przez duńczyków zapomniałem o płytkach.

krwawisz oddałem mu ją rano.Z tego co on tłumaczył to była karta chipowa jego syna,ale juz niewazna.Wsumie troche żałuje,ze mu ją oddałem.Bardzo sie z nim zaprzyjaźniłem,przegadalismy kilka godzin i pamiątka po tym przydałaby sie. :(

Ja powinniem coś dostać za pilnowanie ludzi,a w szczególnosci za proszenie duńczyka,zeby sie ubrał :lol: :lol: :wink:
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

heh znaczy wiesz - ja tam sam sie nie przedstawialem :) wszyscy inni mowili `to jest simon z jedynka, ` to jest simon tylko , że przed jeden` ;) ale na tym podescie bylem i buczałem troche ;) siedzialem pod sciana z cala śląską ekipa :beer ( Sim0n Ty byles w sumie gdzie indziej ;) )
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

No to wreszcie i ja coś napiszę :D
Ano zlot był bardzo fajny :D
Moja Niebieska Latarka Do Ulepszania Piwa z wmontowaną opcją Świecenia Po Oczach była po prostu boska i niezwykle przydatna :D Przyznaj Sajmonie przez 1, że piwko smakowało o wiele lepiej :D

W ogóle fajni ludzie z Was, tylko Laura jakaś taka.... moralna :P :lol: ;)

do zobaczenia kiedyś :wink:
Ostatnio zmieniony śr cze 01, 2005 1:09 am przez likipiki, łącznie zmieniany 1 raz.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

aha i byłbym zapomniał:

Szacun m :D
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

S1MON pisze:ale na tym podescie bylem i buczałem troche )
Już chyba było wtedy nad ranem jakoś tak chyba, nie? Straciłem później całkowiecie orientacje w czasie i przestrzeni, jakoś tak to leciało szybko, to byłem tu, to tam... a fotki z tą flagą z nami miałeś? :)
KMFDM
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: OPASKi--- czarne niebieskie czerwone---- OPASKI

Post autor: she-wolf »

GaZeK pisze:
Kea pisze:
PatryXon pisze: behemoth porazka CO ci Ludzie robia??? Oni spiewaja?? w ogole??? rownie dobrze mozna rzygac do mikrofonu ten sam efekt wyjdzie. Jestesmy piescia w twarz boga <lol>[/b]
bla bla bla. nie chcesz moze warninga za obraze dorobku artystycznego?
PatryXon ma racje. To co "pokazał" Behemot to żenada i to niezła. To żyganie do mikrofonu to nie była najwięksa porażka. Mnie ścieło jak koloes zaczoł obrażać tłum, fanów, Boga a "fani" cieszyli sie, bili mu za to brawo itp...
Ale powiem tak: każdy może miec swoje zdanie i może się wypowiedzić a szanowna administratorka nie musi się z tym zgadzać ale musi je szanować. Więc teksty typu ostrzeżenie za obrażanie dorobku artystycznego są nie na miejscu i to, że jesteś administratorką nie upoważnia Cie do ograniczania innych w kwesti własnego zdania. Broń Boże nie chciałem tu nikogo urazić a tylko pouczyć jakie mamy prawa w Polsce, więc mam nadzieje, że mój post nie zostanie usunięty i nie dostane bana lub cos w ten gust jak to bywało na innych forach.
Pozdrawiam
G.
regulamin mówi, ze nie można obrażać cudzego dorobku więc nie jestto moje widzi misie tylko kwestia odgórna. a do regulaminu radzę się stosować a nie pieprzyć o rzyganiu. mi się nie podoba wycie pałe metalowych kastratów i co, nie gadam o tym na prawo i lewo jak nie wolno.
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: kobi »

S1MON pisze: wszyscy inni mowili `to jest simon z jedynka, ` to jest simon tylko , że przed jeden` ;)
no ale przedstawianie bylo konieczne, pozwolilo na unikniecie wpadek, jak np. tej gdy Szymona (z Sosnowca ;)) wzialem za kogos innego (mam nadzieje ze nie poczul sie zbesztany :lol:).

Za duzo to Was nie poznalem, bo dosc szybko wysiadlem :P pozdro dla calego "slaskiego" stolika ! Zlot fajny, ale moze nastepnym razem znajdzmy jakas knajpe w terenie zabudowanym, bo w tym parku mozna sie bylo niezle zgubic po ciemku :P Btw. czy Chorwaci zdecydowali sie w koncu na taxi i wydostali sie z tego "fakin plejs" ? :D

Laurana -> sorki za to wylane piwko, oddam przy najblizszej okazji :oops:

Sim0n -> Szacun (:lol:) za Scream for me Leshniczoofka, fajnie brzmialo :)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

świnka666 pisze:Przyznaj Sajmonie przez 1, że piwko smakowało o wiele lepiej :D
oczywiście :D Greddo - z jakas flaga mam foto...znaczy co jakis czas pojawialem sie na `scenie` :lol:
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

:lol:

OK, mam kontakt już z tym długowłosym blondynem z Danii :lol:

Dotarł do domu po 25 godzinach jazdy autobusem/pociągiem i wraca do siebie. Przyznał, że był cholernie pijany i nie pamięta dokładnie co było pod koniec i nie jest pewny, czy to co pamięta to był już koniec :lol:
Pokaże zdjęcia w tym tygodniu :lol:

"Yeah, I'm getting better, thank you...
I'll get my pictures later this week, and I'll post them all here, of course.
I got long blond hair, and was wearing a denim west with lots of patches and a fear of the dark back-patch.

We did stay till very late, not sure if it was the end, I got extremely drunk, and don't remember the last few hours that well"

To był on, prawda? :D

:lol: Nie mogę....
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

kobi pisze:Sim0n -> Szacun (:lol:) za Scream for me Leshniczoofka, fajnie brzmialo :)
szacun :) ciesze sie ze sie podobalo :)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

amaZona pisze::lol:

OK, mam kontakt już z tym długowłosym blondynem z Danii :lol:

Dotarł do domu po 25 godzinach jazdy autobusem/pociągiem i wraca do siebie. Przyznał, że był cholernie pijany i nie pamięta dokładnie co było pod koniec i nie jest pewny, czy to co pamięta to był już koniec :lol:
Pokaże zdjęcia w tym tygodniu :lol:

"Yeah, I'm getting better, thank you...
I'll get my pictures later this week, and I'll post them all here, of course.
I got long blond hair, and was wearing a denim west with lots of patches and a fear of the dark back-patch.

We did stay till very late, not sure if it was the end, I got extremely drunk, and don't remember the last few hours that well"

To był on, prawda? :D

:lol: Nie mogę....
Taaaak to Wiking :) Uratowany!!! :) Zarzuc no linkiem do tematu to go troche oswiece :P
ODPOWIEDZ