Iron Maiden w TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden w TV
Nom nagrywajcie beda super booty moze nawet DVD jakies 
dzis jest wiecej na tej http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=24504 niestety nagrywac bede na vhs oby nie kodowali
Premus: Jak bedziesz nagrywal to na VHS i wszytsko ladnie wyjdzie pogadaj z butcherem111 on by z tego DVD zrobil.
Zobaczymy co sie da zrobic bede jutro próbował na mc tez nagrywac stare ale jare sposobyMirdaroh pisze:Premus: Jak bedziesz nagrywal to na VHS i wszytsko ladnie wyjdzie pogadaj z butcherem111 on by z tego DVD zrobil.
juz sie zalamalem bo zmienili cod Camel mam namiar i juz ok
oby jutro nie zmienili bo bedzie kicha
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

SWEDEN :-
Tonight (Friday 8th) the 30 minute documentary 'Iron Maiden Backstage' on National TV Channel 2 starting 9.30pm local time.
Tomorrow (Saturday 9th) The Full Live show broadcast live from Gothenburg's Ullevi Stadium on National TV Channel 2 starting 9.15pm local time (for approx 75 minutes) and live on Radio P3 Live, from 9.03pm local time
FINLAND:-
tomorrow (Saturday 9th) TV broadcast of the whole live show from Gothenburg after a 75 minute delay - so programme starts local time 10.15pm on Chanel 2 YLE.
Czyli gig będzie także w radio! Ktoś wie jak posłuchać szwedzkiego P3 live?
Tonight (Friday 8th) the 30 minute documentary 'Iron Maiden Backstage' on National TV Channel 2 starting 9.30pm local time.
Tomorrow (Saturday 9th) The Full Live show broadcast live from Gothenburg's Ullevi Stadium on National TV Channel 2 starting 9.15pm local time (for approx 75 minutes) and live on Radio P3 Live, from 9.03pm local time
FINLAND:-
tomorrow (Saturday 9th) TV broadcast of the whole live show from Gothenburg after a 75 minute delay - so programme starts local time 10.15pm on Chanel 2 YLE.
Czyli gig będzie także w radio! Ktoś wie jak posłuchać szwedzkiego P3 live?
Właśnie sie zakonczył wywiad brak Janicka i Nico angielski u menia słaaaby ale z tego co zrozumiałem wywiad ten dotyczył historii Maiden i ich cd do Piece o M wywiad jest ucinany krótkimi wstawkami z koncerów 1985 i starszych Running F leci THe Number...nie brakuje tez fragmentów z tej trasy najbardziej zapamietalem jak Bogdan jedzie na koncercie na ruchomej kamerze w poprzek sceny całość ok.25min
- AdRiAneK666
- -#Charlotte

Tutaj jest linka do radia http://www.sr.se/P3/ i tam jest webradio xD Oby byli IRONI ;]
IRON MAIDEN =oD
Spróbuje nagrać z radia. O której to będzie?
Edit: Coś mi to radjo nie chodzi ;/
Edit: Coś mi to radjo nie chodzi ;/
Świetny koncert! Szkoda, że dopiero przed 22:00 włączyłam radio. :solo
Bruce miał niezłe gadki... i to o Amerykanach...
Wersja Phantom powaliłaaaa!!! Brawo! :rocx
Bruce miał niezłe gadki... i to o Amerykanach...
Wersja Phantom powaliłaaaa!!! Brawo! :rocx
Radio z netu bylo tak cienkie tera po koncercie zaczelo dzialac czyli duzo było słuchaczy
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Chyba Dickinson mówił coś na koncercie o 26 mln widzów... czy źle usłyszałem (pisałem wtedy coś na forum
)
mówił o 60 000 ludu na stadionie a ponadto na Drifter był Edek w podartych rekawach :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Premus - nagrałeś wszystko na VHS?
Mógłbyś to jakoś udostępnić? 
Tylko nie "tylko dla fanklubowiczów", prosimy...WICKER MAN pisze:Premus - nagrałeś wszystko na VHS?Mógłbyś to jakoś udostępnić?
Bylem w Gotteborgu , superek bylo no i mam tez nagrane z TV
o to zadbala juz zoneczka i wypalila piekne DVD. Niestety nie widac mnie na nim
(.
Koncert naprawde udany i dobrze naglosniony. Ogladnalem teraz z plytki i tez niezle wyszedl. Mieszkanie w Szwecji to jednak zaleta, lubia tu IRONKOW !!!
Pozdro
Koncert naprawde udany i dobrze naglosniony. Ogladnalem teraz z plytki i tez niezle wyszedl. Mieszkanie w Szwecji to jednak zaleta, lubia tu IRONKOW !!!
Pozdro
Re: Bylem w Gotteborgu , superek bylo no i mam tez nagrane z
Byłbyś w stanie później udostępnić to nagranie w internecie? Bylibyśmy wdzięczni :]dadick pisze:o to zadbala juz zoneczka i wypalila piekne DVD. Niestety nie widac mnie na nim(.
Pozdro
Na torrent jest już przecież rip DVD, wielkość chyba ponad 3 Gb, oraz wersja mp3. Kwestią 2-3 dni jest kiedy pojawi się wersja Dvix.
Re: Bylem w Gotteborgu , superek bylo no i mam tez nagrane z
Ano moze udostepnic w necie to nie za bardzo, natomiast wypalic plytke mozna. Mozna sie dogadac.Yaaqb pisze:Byłbyś w stanie później udostępnić to nagranie w internecie? Bylibyśmydadick pisze:o to zadbala juz zoneczka i wypalila piekne DVD. Niestety nie widac mnie na nim(.
Pozdro
wdzięczni :]
Pozdro
Jest i DVD !!!Mirdaroh pisze:Nom nagrywajcie beda super booty moze nawet DVD jakies
Witajcie. Mam nagrany zarowno backstage z piatku jak i caly koncert z soboty. Nietstey w najblizszych dniach nie bede mogl tego obrobic, ale na pewno zrobi sie z tego dvd. Dzwiek niestety tylko stereo (jedynie na svt2 bylo 5.1 ale nie mozna bylo tego odkodowac). Poza tym dzwiek w przekazie super, tylko wokalu bruce'a na poczatku Murders In The Rue Morgue nie slychac. Pozdrawiam. Odezwe sie gdy bede juz mial dvd. Up The Irons.