Iron Maiden w TV

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Iron Maiden w TV

Post autor: Mirdaroh »

MP3 znalazłem na torrentach ale DVD nie. Mógłby ktoś podać jakieś namiary?:)
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Jakby któs mógł wkleić tu link do torrenta mp3 to byłbym wdzięczny.
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Prosze bardzo :): http://www.demonoid.com/torrents/details/157301/ - wymagana jest rejestracja na tej stronie.
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

Troszku mnie nie bylo a tu widze ze wiecej osób juz to ma. Ja mam całość w vhs i troszku na mc nagrane -piatek tj wywiad i koncert który jest zająąbisty a jesli chodzi o Fear .... no to nasi tez by nie wołali gdyby koncert był któryś tam a nie 2gi .Z Kasetki vhs bedzie wkrótce rip dvd robiony przez kumpla .Nadal mam żal do PL TV ze dali dupy bo nie nagrali koncertu co z tego ze viva pl byla patronem medialnym jak i tak nic -wstyd w jakim my kraju zyjemy hiphopu ich3 i --Kombi Skawinski który zaprzecza swoim słowom odnosnie muzyki.Mam taką nadzieje że to gówno sie skonczy i powstanie jakas tv co bedzie nadawac metal a przede wszystkim koncerty i Maiden.Kiedys byla Wizja TV i tam redaktor dj Gerry którego znam min.prowadził tez dawniej Rozgłosnie Harcerską pod pseudo Anselmo nadawał audycję BUNKIER no ale audycja padła razem z tv.Patrzac na takie Niemcy czy Szwecję tam takiej cholernej cenzury chyba nie ma bo jak to mozna inaczej nazwać tyle sie muwiło o komunie ale na pr 2 i 3 PL radia był metal Maiden i inne był tez w tv koncert cały TSA ja wtedy do podstawowej chodziłem 7 czy 8ma klasa nie pamietam .W TV PL co obejrzymy OPOLe Sopot ewentualnie erotowizjaa Delfina czy Orki
.Jakby sie cos wydarzyło nie tak w Chorzow to by nadawali w TV tak jak Gorgoroth Krakow aby płakac .Jak wiadac w Szwecji Maiden kochaja ok 60000 ludu na koncercie łał ,ochrona ma w d. ze ktos tam pyka foto -podawają oni picie przynajmniej na video tak bylo vidać.I czy tak u nas nie powinno byc chyba racje mi przyznacie :solo
Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

Post autor: hiroszima »

zastanawiam sie po co teraz robic tyle ripow itp. jest juz ten koncert udostepniony w zajedobrej jakosci w necie i mysle ze warto by wiekszosc osob sciagala wlasnie ta wersje bo okaze sie ze za jakis czas kazdy bedzie mial inna wersje i bedzie sie to wolno sciagac innym. jak ktos chce robic sobie ripa z vhs do dvd to spoko - jak mu sie chce ale tylko traci na jakosci ta wersja
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

W necie widziałem udostępnioną tylko wersję DVD, a niestety nie mam na nią miejsca na dysku :? Na razie ściągnąłem audio.
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

hiroszima pisze:zastanawiam sie po co teraz robic tyle ripow itp. jest juz ten koncert udostepniony w zajedobrej jakosci w necie i mysle ze warto by wiekszosc osob sciagala wlasnie ta wersje bo okaze sie ze za jakis czas kazdy bedzie mial inna wersje i bedzie sie to wolno sciagac innym. jak ktos chce robic sobie ripa z vhs do dvd to spoko - jak mu sie chce ale tylko traci na jakosci ta wersja
:evil: Jak by nie było do ściagnięcia z netu to nie jednen z was by beczał ale jak za duzo to w d. żle a propo co pisałem w poprzdenim poście to dzis swieeetny koncercik w pr2 tv pl po polnocy zyczę milej zabawy :lol: takich koncertów nam potrzeba ale sorry ja tego nie nagrywam i nie ogladam.czekam na kolejny koncercik Maiden na tvsat
Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

Post autor: hiroszima »

zle mnie zrozumiales. nie wazne
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Yaaqb pisze:W necie widziałem udostępnioną tylko wersję DVD, a niestety nie mam na nią miejsca na dysku :? Na razie ściągnąłem audio.
Możesz podać linka?
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

DVD: http://torrentspy.com/search.asp?mode=t ... n%20maiden

Audio ktoś podał parę postów wyżej.
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

OK tyle sie mówi o dvd ze Szwecji Maiden na torrent to mam pytanie kto to juz ma bo mi koles sciagna do ciekawosci i ci jpg jest Maiden opis tez ale tam jakies gowno o karatemówie o takim czymś na torrencie
Iron Maiden-konsert i SVT
Awatar użytkownika
Iron Sajmon
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Iron Sajmon »

Właśnie w tej chwili na VH1e leci koncert Ironów z Rock am Ring...
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

A jest gdzieś koncert ze Szwecji do sciągnięcia poprzez torrent?? Chodzi mi o wersję 1 lub 2 CD
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

Czy ma ktoś wersję DVD lub CD do sprzedaży?
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

Nie chce robic off topa, ale sam napisałes kiedyś, że jesteś od tego, żeby ludziom poruszyć mózgownice. Metalophil też dawał argumenty, przy których ludzie wysiadali... (nerwowo) Chodzi mi o takie porównanie ;)

A tu jest do Topicu: Już ściągam torrentem, 23 days remaining :P
lucek664
-#Invader
-#Invader

Post autor: lucek664 »

http://www.tiscali.co.uk/events/2005/re ... bcast.html

czy tutaj jest transmisja koncertu z Reading?

obecnie chyba leci Funeral For A friend
hellrider
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: hellrider »

wiadomo o której Maiden grają ? :>
lucek664
-#Invader
-#Invader

Post autor: lucek664 »

hmmm.. jeśli na chwilę obecną gra Funeral to zostały jeszcze 4 zespoły... sądzę, że między 21 a 22.30 będą na pewno...
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Mam pytanie to koncert na żywo? czy powtórka a może ktos wie czy to z satelitki też nadawają a jesli tak to jaki to program --byłboby wtedy video nagrane
Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz sie 28, 2005 5:17 pm przez Premus, łącznie zmieniany 3 razy.
hellrider
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: hellrider »

na żywo, a z tego co wyczytałem 30 VIII sa powtorki miedzy 8pm a 9pm kilka zespolow w tym Maiden wiec.... ale moze zle wyczytałem ;)

LOL 3 raz zmieniam tego postaaa

ITV2
ODPOWIEDZ