A co do ubioru to niedawno zmieniłem styl na "normalny" bo już mnie wkurzało to wszystko czarne
Aha bym zapomniał. Jedynie kiedy starsi każą mi sciszyć Ironów to albo jak jest już późno albo jak zaczyna się M jak miłość
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Czemu ja niejestem twoim ojcemKajtek_pl pisze: . Sam był na koncertach - "Live after Death " czyli World Slavery Tour w 1984 i Somewhere On Tour w 1986/1987
Jaki bezpośredniMój ojciec mówi że IM to gówno,
Mam ten sam problem co ty :beer moi rodzice uważają, że za dużo tej "blachy" jak to ojciec mówi jest w moim życiuEvE pisze:Ja nie umiem mamie wytłumaczyć dlaczego chce mieć oryginalne płyty IM.
Ma ktoś jakiś pomysł, jak jej to uświadomić? Ona mnie kusi żeby z neta ściągać. W sumie wszystko mam, ale nie oryginalne, i nie wiem jak jej to wytlumaczyć.
Jak mówiłam o szacunku to nie zrozumiała :/
Moja matka wie, że ściągając mp3 mogę ściągnąć virusa (Virusa heheEvE pisze:Ja nie umiem mamie wytłumaczyć dlaczego chce mieć oryginalne płyty IM.
Ma ktoś jakiś pomysł, jak jej to uświadomić? Ona mnie kusi żeby z neta ściągać. W sumie wszystko mam, ale nie oryginalne, i nie wiem jak jej to wytlumaczyć.
Jak mówiłam o szacunku to nie zrozumiała :/