piosenki, do których nie możecie się przekonać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: piosenki, do których nie możecie się przekonać
połowa Virtual XI, i Bring Your Daughter To The Slaughter, Gangland, Invaders, Revelations
ja jestesm za tolerancją. w 15 czy 14 stronie ktoś powiedział że nie lubi 7th son ja też nie. uważam go za przełom i wszytskie płyty Iron słucham i cenię, ale po prostu & sona najrzadziej bo jest dla mnie nudny a nawet melancholijny tylko the evil i prophecy często słucham, co prawda często oglądam Maiden England ale zdecydowanie częściej słucham X Factor czy VIrtual 11 takie jest moje zdanie
O!remi pisze:ja jestesm za tolerancją. w 15 czy 14 stronie ktoś powiedział że nie lubi 7th son ja też nie. uważam go za przełom i wszytskie płyty Iron słucham i cenię, ale po prostu & sona najrzadziej bo jest dla mnie nudny a nawet melancholijny tylko the evil i prophecy często słucham, co prawda często oglądam Maiden England ale zdecydowanie częściej słucham X Factor czy VIrtual 11 takie jest moje zdanie
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

@EvE: Fakt!! 7th Son to świetny, aczkolwiek nie najlpeszy album Maiden, jednak klasyk to klasyk, TNOTB i BNW oraz Powerslave nie przebija
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Hmm na poczatku przygody z Maiden były takie, do których nie mogłem się przekonać, głownie Can I Play with Madness. Teraz oczywiście mineło
Jeżeli już coś, to.. Cross Eyed Mary 
Może ktos mi to wytłumaczyć, ale jak komuś może nie podobać się płyta, a zarazem uznawać płytę za przełomową?? Bo mój mały rozumek coś dzisiaj szwankuje.remi pisze:ja jestesm za tolerancją. w 15 czy 14 stronie ktoś powiedział że nie lubi 7th son ja też nie. uważam go za przełom i ...
- real_alien
- -#Long distance runner

Chyba zjadł "nie" - tj. miało być "nie uważam go za przełom (...)", tak mi się przynajmniej wydaje. 
Owe "nie" tam jest, tylko prawdopodobnie omyłkowo postawiła się remiemu kropka. Jeśli dobrze myślę, to remi chciał tak "w 15 czy 14 stronie ktoś powiedział że nie lubi 7th son ja też nie uważam go za przełom i ..."
Choć człowiek ogólnie pisał zdania z małej litery, to i kto go tam wie
.
Choć człowiek ogólnie pisał zdania z małej litery, to i kto go tam wie
Heh zabijcie mnie ale mi nie podoba się środek Powerslava.... Lubie aces high, 2 minutes to midnight, powerslave i Rime of the Ancient Mariner... Środka też zawsze słucham ale jakoś nie porywa mnie tak jak reszta.... A 7th son był przełomowy i jest jedną z lepszych płytekfallen_angel pisze:@EvE: Fakt!! 7th Son to świetny, aczkolwiek nie najlpeszy album Maiden, jednak klasyk to klasyk, TNOTB i BNW oraz Powerslave nie przebija
ale na nim też jest jeden utwór do którego nie mogę się przekonać: Can I Play With Madness??
Ale gdyby "nie" było po kropce to kłuciło by sie to z resztą zdania. Brzmiało by ono:zygfryd pisze:Owe "nie" tam jest, tylko prawdopodobnie omyłkowo postawiła się remiemu kropka. Jeśli dobrze myślę, to remi chciał tak "w 15 czy 14 stronie ktoś powiedział że nie lubi 7th son ja też nie uważam go za przełom i ..."
Choć człowiek ogólnie pisał zdania z małej litery, to i kto go tam wie.
A wtedy to juz nic nie rozumiemNie uważam go za przełom i wszytskie płyty Iron słucham i cenię, ale po prostu & sona najrzadziej bo jest dla mnie nudny...
Aha, fakt
:beer . Może faktycznie zapomniał jednego "nie".
Mogło być też jak mówisz - uważa za przełomową płytę tą, której nie lubi...
.
Mogło być też jak mówisz - uważa za przełomową płytę tą, której nie lubi...
A ja aż do koncertu Ironów nie mogłem się przekonać do Hallowda. Ale na żywo utwór mnie zabił i wgniótł w ziemie 
-
- -#Wrathchild

@syzygy: Mi tez się za pierwszym przesłuchaniem nie podobał, a teraz....miodzio!!
Ja nigdy nie odkryje chyba Journeymana ,poprostu chyba nie umiem słuchać tego utworu ,nie ma w nim nic dla mnie. Nawet gdy go zagrali we Wrocławiu ,to mnie nie ruszyło.
Sporo osób bardzo lubi Blood Brothers. Jednak ze mną jest odwrotnie. Dla mnie nie ma w nim nic co by się wyróżniało. 
-
- -#Wrathchild

@Sadek: Blood Brothers jest piękne ale o pół minuty za długie
Dlaczego akurat o pół minuty?
-
- -#Wrathchild

Bo mi pewnej części utworu nie chce sie słuchac i to jest ok.30sek., wg mnie ejst tam niepotrzebna
-
KillMeCeSoir
Widze, że duzo osob nie lubi "gangland"'u, i dobrze, bo to najwiekszy gniot jaki Maiden stworzyli.
a poza tym to jeszcze by sie jeszcze kilka znalazło... mniejsza o to :beer
jak dla mnie Gangland zjada co najmniej 30% Dance of DeathKillMeCeSoir pisze:Widze, że duzo osob nie lubi "gangland"'u, i dobrze, bo to najwiekszy gniot jaki Maiden stworzyli.