The Apparition
to tak apropo gniotów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja za DOD też jakoś nie przepadam, tylko 3-4 utwoty są fajne. Jednak sie spodziewałem, że będzie to jakieś ciekawsza płytaRycerzHeavyMetalu pisze:jak dla mnie Gangland zjada co najmniej 30% Dance of DeathKillMeCeSoir pisze:Widze, że duzo osob nie lubi "gangland"'u, i dobrze, bo to najwiekszy gniot jaki Maiden stworzyli.
a poza tym to jeszcze by sie jeszcze kilka znalazło... mniejsza o to :beer
Dla mnie Apparition jest świetny jak i cała reszta FearaAscot pisze:Orginalny nie będę...
The Apparition
to tak apropo gniotów

eetam utwór dla mnie najsłabszy na DoD ale to nie znaczy że odrazu jest gniotem. Płytka jest tak ekstra że jeden słabszy utwór wydaję się gniotem.....herki pisze:Ja może powiem że mi nie podchodzi za Chiny ludowe "Wildest dreams" - ten utwór to dopiero gniot
Posłuchaj pierwszej solówki z Prodigal Son (tej wolnej). Kto ją wykonuje? Adrian. Tam też słychać geniusz tyle, że w spokojnej postaci.Elevatorman pisze:wg mnie jest to Virus i Prodigal Son ... nie rozumiem jak mozna nie lubic The Evil That Men Do ..... lamnie to porpsotu geniusz Adriana Smitha:)

Ooo masz u mnie przerąbaneRodzynAa pisze:Can I play with madness, the Clansman i Revelations.
Chłopie "2 minutes to midnight" dla mnie chyba jeden z najlepszych kawałków IM! Nie wiem co Ci przeszkadza w nimRedzio pisze:Can I Plasy With Madness,Two Minutes To Midnight...
JAK sie do tego przekonać?
obejrzyj teledyski...Redzio pisze:Can I Plasy With Madness,Two Minutes To Midnight...
JAK sie do tego przekonać?