To w czym problemWICKER MAN pisze:
Wyglada na to, ze audio wyjdzie planowo, a DVD z opoznieniem... Jeszcze dowiem sie w EMI...
Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
Heh jak się ukaże jakoś pod koniec września lub na początku paźdzernika to nawet pójde sobie do kina jeśli bedzie puszczany w silverscreenie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej w Multikinie.Mirdaroh pisze:Heh jak się ukaże jakoś pod koniec września lub na początku paźdzernika to nawet pójde sobie do kina jeśli bedzie puszczany w silverscreenie
Ale z tego co wiem to Multikino i Silverscreen współpracuja z sobą i mają takie same premiery pokazy itd. więc może się uda 
A będzie się ktoś wybierać do Multi w Zabrzu? :] Chętnie Go oprowadze, bo multikino widzę z własnego okna, własnego pokoju 
Ja bym kupił 2CD i 2DVD o ile pozwolą fundusze których narazie nie mam 
Czy ktoś wie czy w Empiku lub Media Markcie można kupić winyle? Bo jak nie to będę musiał tego LP z neta sprowadzać.
w media tak. a w empiku raczej nie. a nawet jeśli to nie w każdym. co do media mówię na przykładzie jednego.
- real_alien
- -#Long distance runner

W MM w Zabrzu na pewno, widziałem tam DoD.
A w Łodzi się ktoś oriętuje? Galeria Łódzka bo innych miejsc gdzie jest MM nie znam jeszcze tam nie mieszkam na stałe dopiero od października :>
DOD na winylu widzialem w warszawskim Empik Megastore
W Łodzi zasadniczo są 2 MM - w Galerii i na Brzezińskiej z Realem - zadupie straszne w każdym razie ;]. W tym drugim też są winyle - rzadko tam bywam z racji dojazdu (ok. godzinka ode mnie w jedną stronę), ale pamiętam, że zawsze jakiś stosik takowych był.Mirdaroh pisze:A w Łodzi się ktoś oriętuje? Galeria Łódzka bo innych miejsc gdzie jest MM nie znam jeszcze tam nie mieszkam na stałe dopiero od października :>
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To zalezy od tego ile sztuk LP sciagnie EMI. Postaram sie niedlugo dowiedziec i dam Wam znac.
Jesli w ogole to sprowadzaWICKER MAN pisze:To zalezy od tego ile sztuk LP sciagnie EMI. Postaram sie niedlugo dowiedziec i dam Wam znac.
Ja zamowilem juz super pack , 7,12 i CD na whatrecords. Gratisowo dostane plakat
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej sprowadza kilka sztuk.MaYeR pisze:Jesli w ogole to sprowadza![]()
Ja zamowilem juz super pack , 7,12 i CD na whatrecords. Gratisowo dostane plakat![]()
Ja tez zamowilem wszystkie formaty Troopera w What Records, ale tu chodzilo o Death On The Road na vinylu.
BTW czy wiesz jak zrobic np. mp3 z tych b-side'ow na 7 i 12, bo nie wszyscy moga je odtwarzac?
Jak tam wygląda z przesyłką? Platne z góry? I ile trwa dostawa?WICKER MAN pisze:MaYeR pisze:Jesli w ogole to sprowadza![]()
Ja zamowilem juz super pack , 7,12 i CD na whatrecords. Gratisowo dostane plakat![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wysylaja kilka dni przed premiera poleconym. Placi sie karta.
a Ty juz wrocilesWICKER MAN pisze:Wysylaja kilka dni przed premiera poleconym. Placi sie karta.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak, z powrotem na pole kukurydzy.S1MON pisze:a Ty juz wrociles![]()
Niedlugo w temacie o Ozzfescie pojawi sie relacja z Chicago.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

S1MON pisze:a Ty juz wrocilesWICKER MAN pisze:Wysylaja kilka dni przed premiera poleconym. Placi sie karta.![]()
Stęskniłeś się...